Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός!

Κι όσον αφορά τον δικό σου μάλλον έπεσες και σε καλό κομμάτι. Και να υποθέσω ότι ήθελες να γράψεις 419 (και ότι είχες τον 3650 με 13xmulti)... Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι πήγες το fsb στα 4x119=476 :confused:

hehe...αφου μπορω και πληκτρολογω ακομη σημαινει οτι ζει ο ηυ B) απλα λεγοντας 119 εννοω οτι τον πηγα 119 χ 29(πολ/στης) =3451 :devil: μηζ....μια βδομαδα το χαρηκα...μετα με επιασαν οι ανασφαλειες(λογω κρισης) και τα αυτια μου( αμαν αυτη η AMD με τις στοκ βαβουρες της).

να και ενα αποδεικτικο με 117 (με μουφα μνημες corsair xms που ειχα πριν) που ειχα κρατησει : http://imageshack.us...1171560330.png/

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω-Πω άκυρο.... Έγραφα σε ένα άλλο νήμα για το πως κλοκάρεις μνήμες και εξηγούσα πως φτάνεις στο 1600-1866 και κόλλησε το μυαλό μου... Πολύ δουλειά σήμερα και μάλλον άρχισα να γερνάω...

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μονος...Το χειροτερο με τη νεα μορφη του φορουμ παντως ειναι να γραφεις σεντονι και να πηγαινει καταλαθος πισω και να χανεται. :-(

Δημοσ.

Αυτό μην το ξαναπείς _)(&@_&_(^_(^_!(#^_@^#^$Ρ%@^!*#&*_(!*+(_)(#@@&$*!@^$*% :mad: :mad: :mad:

Την έχω πατήσει τουλάχιστον 3 φορές με σεντόνια και άλλες άπειρες με μικρότερα, και τι κατάρες έχουν φάει οι admin :-(

Δημοσ.

Αν δεν πρόκειται να μπει εξωτερική κάρτα γραφικών και το pc είναι για gaming τότε Α10 χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πρόκειται να μπει ξεχωριστή κάρτα γραφικών, i3 χωρίς δεύτερη σκέψη. Καθαρά σαν επεξεργαστής ο i3 είναι καλύτερος αλλά τα ενσωματωμένα γραφικά του Α10 υπερέχουν περισσότερο αυτών του i3 απ ότι ο i3 σαν επεξεργαστής από τον A10.

Δημοσ.

Για gaming κατάσταση με την 7770 θέλω να μάθω, καλή μητρική με τον 965 με αλλαγή cpu σε κάνα χρόνο η μέτρια μητρική και τον 5800κ με αλλαγή cpu σε 2+ χρόνια??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Για gaming κατάσταση με την 7770 θέλω να μάθω' date=' καλή μητρική με τον 965 με αλλαγή cpu σε κάνα χρόνο η μέτρια μητρική και τον 5800κ με αλλαγή cpu σε 2+ χρόνια??[/quote']

Fm2 a75 ή a85 μαζι με τον καινούριο Athlon 740k 750K

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...