orestis000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν θέλω να βρω μερικούς καλούς ράπερ αλλά τον μόνο που έχω βρει είναι ο fort minor(mike shinoda from linkin park). Τώρα θέλω να βρω μερικά καλά τραγούδια που να μιλάνε για προβλήματα της κοινωνίας κτλ. όχι στυλ eminem που ραπάρει κυριώς για δικά του προβλήματα ή διάφοροι άλλοι που ραπάρουν για το πόσο γαμάτοι είναι. Έχετε να προτείνεται κάτι;
dubonoff Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 φιλε αν θες πολιτικοποιημενο χιπ χοπ (να μιλαει για κοινωνικα προβληματα κ.τλ) ψαξε για radical , immortal technique ,emcee lynx , dj malatesta & drowning dog , direct raption , sherman austin..(οι πιο πολλοι ειναι αναρχικοι και αντιφασιστες και τα τραγουδια τους εχουν στιχο με πολιτικο περιεχομενο και κοινωνικο περιεχομενο)
-nick- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για τσεκαρε εδω Big L ας πουμε http://www.youtube.com/watch?v=0U1UN4P9Mnw
orestis000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ για τη λίστα παιδιά βρήκαν και εγώ έναν τον Greydon Square(έχει θρυσκευτικό περιεχόμενο) θα τα ακούσω σε μερικές μέρες που γυρνάω Ελλάδα για διακοπές... να είσται καλά.. και καλές γιορτές
dubonoff Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωρεος ο γκρειντον σκουεαρ ειδικα το δε ντριμ γαμησε ... Προσωπικα και εγώ πιστεύω πως ένας κόσμος χωρίς θρησκείες θα ηταν πολύ καλυτερος
Tranquil23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 wu tang clan evidence mobb deep m.o.p snowgoons b.i.g
arianos16 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 wu tang clan evidence mobb deep m.o.p snowgoons b.i.g rapαρει κανείς από αυτούς για τα προβλήματα τι κοινωνίας? TS immortal technique για αρχή και μετά θα βρεις και τα υπόλοιπα μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα