Atapia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Όταν σώζω pdf αρχεία στο icloud και μετά πηγαίνω στο icloud.com δεν τα βλέπω πουθενά.. Όταν σώζω από το iwork πηγαίνω στον αντίστοιχο φάκελο στο cloud και τα βλέπω.. απο το preview που τα βάζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Με το που ανοίγω το preview έχει το παράθυρο του icloud για να αποθηκεύσω ή να διαβάσω αρχεία. H έκδοση του preview που έχω είναι η 6.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ωραια εκει βλεπω τα pdf που εχω στο cloud.. οταν όμως μπαίνω στο icloud.com δεν τα βρίσκω πουθενά ενω των iwork είναι στο φάκελο τους κανονικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο τώρα κατάλαβα.. Τελικά αυτό είναι μάλλον μόνο για να ανοίγεις τα αρχεία σε άλλα mac αφού δεν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή σε iOS. edit: Εγώ έχω μείνει ακόμα στο iOS 5 και νομίζω ότι στο iOS 6 μπορείς να ανοίξεις pdf με το ibooks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Στο ibooks μπορείς να προσθέσεις pdf και στο 5 μπορούσες .. απλα στο cloud.com μπορεις να βαλεις φακελους στο iwork να το οργανωσεις καλα.. ενω με τα pdf όχι δεν εμφανιζονται στο icloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το iCloud.com υποστηρίζει μόνο αρχεία του iWork (Pages, Numbers, Keynote). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το iCloud.com υποστηρίζει μόνο αρχεία του iWork (Pages, Numbers, Keynote). tragic.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 yep... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα