gRim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τώρα και κάτι μέρες όποτε κάνω restart ένα macbook pro παίρνω αυτό το μήνυμα "Your computer was restarted because of a problem". Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν κάποια εφαρμογή το προκαλεί αυτό; Έκανα repair permissions και verify disk και όλα ήταν μια χαρά. Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αμέσως πριν προκύψει το θέμα, μήπως εγκατέστησες κάποιο add-on, software γενικότερα ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Το θέμα προέκυπτε όταν έκανα restart και από την τελευταία φορά που είχα κάνει restart (κοντά δύο βδομάδες) είχα βάλει πολλές εφαρμογές. Διάβασα ένα άρθρο για τα kernel panicks το οποίο πρότεινε μεταξύ άλλων διαγραφή των cache και αφαίρεση εφαρμογών antivirus. Τελικά εγώ έτρεξα το onyx και αφαίρεσα κάτι άχρηστες εφαρμογές antivirus που είχα και όλα μια χαρά. Έχω κάνει γύρω στα πέντε restart και δεν εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morby Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Το θέμα προέκυπτε όταν έκανα restart και από την τελευταία φορά που είχα κάνει restart (κοντά δύο βδομάδες) είχα βάλει πολλές εφαρμογές. Διάβασα ένα άρθρο για τα kernel panicks το οποίο πρότεινε μεταξύ άλλων διαγραφή των cache και αφαίρεση εφαρμογών antivirus. Τελικά εγώ έτρεξα το onyx και αφαίρεσα κάτι άχρηστες εφαρμογές antivirus που είχα και όλα μια χαρά. Έχω κάνει γύρω στα πέντε restart και δεν εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα. Γενικά μην βάζεις κανένα antivirus αν είσαι λίγο προσεκτικός δεν θα έχεις πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα