Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα! ειμαι συνδρομητης στην wind εδω και ενα χρονο η ταχυτητα μου παιζει στα 3.5 ενταξει συνηθησα σε αυτη την ταχυτητα επισης ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο την τηλεφωνικη εξυπηρετηση και ποτε δεν ειχα σοβαρα προβληματα με την συνδεση.. με παιρνει προχθες μια κυρια απο την forthnet και με ειπε για την χριστουγεννιατικη προσφορα adsl 2play συν nova start pack και ενα sport1 με 30 ευρω το μηνα για παντα. αξιζει να κανω αυτη την μεταφορα ή θα εχω προβληματα με την forthnet με το ιντερνετ και το σερβις τους γενικα γιατι δεν ακουω και τα καλυτερα λογια για την ενλογω εταιρια.. στην wind πληρωνω με κατι τηλεφωνακια γυρω στα 20 ευρω το μηνα.. ευχαριστω..

Δημοσ.

δε ξερω τι ειναι καλυτερο για σενα, μα οχι και να λες οτι δεν εχεις ακουσει καλα λογακια για την forthnet αυτη εφερε το ιντερνετ στη ελλαδα και ειναι ,αν οχι η καλυτερη εταιρεια, μια απο τις καλυτερες στο χωρο. δε ξερω για τη ροδο τι ισχυει εκει....

25 ευρω το μηνα με 24αρα ταχυτητα και σταθερο τηλεφωνο.ΑΨΟΓΗ ως τωρα (ειμαι 2 χρονια σε αυτην με ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ )

** δεν εργαζομαι στη forthnet -δηλαδη τι ακουσες για την εν λογω εταιρεια?

Δημοσ.

οσους ξερω που εχουν forthnet η εξυπηρετηση οσπου να κανεις το συμβολαιο ειναι τελεια μετα αν εχεις προβληματα για καποιο λογο ειτε με λογαριασμους που χρεωνουν οτι να ναι ειτε με τους τεχνικους τηλεφωνικη εξυπηρετηση.. καλα δεν μιλαμε για να κανεις μεταφορα της συνδεσης αστο..

Δημοσ.

εμενα το μονο παραπονο μου απο την forthnet ειναι οτι:

δε κοιτανε τοσο τους παλιοτερους συνδρομητες.

πχ σε νεους ειναι 24,99 το μηνα και σε μενα ως παλιοτερος συνδρομητης αρκετα πιο πανω...αλλαξαν τα τιμολογια τους παροχων προς τα κατω σε 24αρα ταχυτητα? μια χαρα....ομως επρεπε να το αλλαξουν αυτοματα σε ολους και να ερχεται με τη νεα μειωμενη τιμη αυτη,και οχι να σου λενε "περαστε να κανετε αιτηση...και κατι τετοια..."για αναπροσαρμογη...!!!!! δηλαδη εγω που πληρωνα τοσους μηνες παραπανω...θα μου τα δωσουν πισω? οχι βεβαια...εμ...

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΔΑ και αν δε διορθωθει ωστε να πληρωνω και εγω 24,99 θα παω στην cyta

(πιθανως και αυτη η τιμη να ειναι ως ενα ετος συνδρομης...μετα ισως αυξανεται δε ξερω...) μπερδεμενο ολο αυτο!

και ενα αλλο : σε καποιο ατομο μολις εκλεισε ενα ετος συνδρομης ως πελατης τους παλια,,,του εδωσαν οτι θελει να παρει αξιας 30€ σαν δωρο απο οποιοδηποτε καταστημα forthnet ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ που εκλεισα μετα απο 2 μηνες εγω! ισως πληρωνε παραπανω δε ειμαι σιγουρος...μα ιδια ταχυτητες ειχαμε κτλπ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

Δημοσ.

οπως σε ολες τις εταιριες οταν πας να κανεις διακοπη και να πας σε καποια αλλη μονο τοτε ζοριζονται και κανουν καμια προσφορα..

Δημοσ.

επισης στις περισσοτερες εταιρειες η τιμη ειναι για τον πρωτο χρονο παντα.συνηθως οχι παντα.επισης το αν θα παρει καποιος επιταγη η δνε ξερω τι εχει να κανει με την προσφορα που τρεχει.πχ καποιοι με την ενεργοποιηση πηραν τηλεφωνικη συσκευη.τωρα με την προσφορα εχουν δωρεαν εγκατασταση της nova Νομιζω.αυτα αλλαζουν συνεχεια.τωρα για το φιλο πανω κατω θαπαιξει στην ιδια ταχυτητα .ισως ενα κλικ πιο γρηγορα λογω 6 margin της forthnet σε αντιθεση με το 9 της wind

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...