Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Θέλω τα φώτα σας.

Με ένα φίλο σε πρακτορείο προ-πο,έχουμε έναν υπολογιστη στον οποιο βλέπουμε αποτελέσματα αγώνων μέσω browser.Μέχρι στιγμης έχουμε μία όθόνη υπολογιστή(αντιστοιχει στην βασικη έξοδο της κάρτας γραφικών) και έχουμε μια δεύτερη επίπεδη οθόνη-τηλεοραση που συνδέεται και μέσω καλωδίου στον υπολογιστή(αυτη η οθόνη ειναι συνδεδεμένη στην δεύτερη και τελευταια έξοδο της κάρτας γραφικών)

ΤΙ θέλουμε να κάνουμε..Θέλουμε να προσθέσουμε μια τρίτη οθόνη στην ουσια, με σύνδεση στον υπολογιστη,έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε τα νούμερα απο τις προηγούμενες κληρώσεις του Κίνο.

Η Σειρά με τις οθόνες θελουμε να είναι

Οθόνη1 Η/Υ:Windows

Οθόνη 2 εΤηλεόραση 1:Windows Chrome για να βλέπουμε αποτελέσματα στο στοίχημα

Οθόνη 3-Τηλεόραση 2:Windows Chromeγια να βλέπουμε τα αποτελέσματα του ΚΙΝΟ

Με βάση τα παραπάνω,αυτο που μας απασχολει ειναι τα εξης.

Πώς θα προστεθεί η επιπλέον οθόνη πάνω στον πύργο, όταν και οι 2 οθόνες είναι σε χρήση αλλά και οι εξόδους στην Κάρτα γραφικών.

Θα χρειαστούμε καλώδιο που βγάζει δύο επιπλέον εξόδους οθόνης ή θα χρειαστεί καινούρια κάρτα γράφικών με 2 ή παραπάνω εξόδους έτσι ώστε να κάνουμε τήν δουλειά μας.

Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα,και συγνώμη για το μεγάλο μύνημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι PC (mobo/cpu) και ποια κάρτα γραφικών έχετε τώρα?

με καλώδιο πάντως δεν γίνεται η δουλειά, fact...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Επεξεργαστής είναι ο AMD Athlon 64 3500+ στα 2.21

Επίσεις

Καρτα Γραφικών είναι η MSI nx 6600GT(GeForce 6600GT).

Εφόσον με καλώδιο δεν γινεται τι επιμέρους επίλογες έχουμε ωστέ να κάνουν απροβλημάτιστα τήν δουλεια μας;;

• Super Moderators
Δημοσ.

πρέπει να πάρεις κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει πάνω από 2 οθόνες ταυτόχρονα...

η AMD υποστηρίζει από τις 5XXX series και πάνω, ενώ η Nvidia από τις 6XX και πάνω...

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλιστα, είναι ακριβές αυτές;;Ερώτηση στο πλαίσιο υπάρχουν αυτές;;;

ανάλογα το τι μοντέλο θα πάρεις, αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και φτηνά μοντέλα AMD Radeon 5xxxx series που υποστηρίζουν 3 οθόνες...

για τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν γνωρίζω τι διαθεσιμότητα έχει το πλαίσιο, πρέπει να κοιτάξω και μοντέλο και μετά αν το έχει το πλαίσιο...

μέχρι πόσα χρήματα δίνεις? Τι τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ.

παρόμοιο setup έχω κάνει με MSI Nvidia 7950 GT (passive) και Gigabyte 6600GT (passive).

4 οθόνες παράλληλα, αλλά η main κάρτα 7950GT ήταν για 3D, οι άλλες όχι.

Στη περιπτωσή σου. Θεωρητικά έχεις Nvidia chipset όπως εγώ (αφού είσαι με s939). Μπορείς να έχεις δυο 6600GT (χωρίς SLI) και να κάνεις κανονικά τη δουλειά σου. Σε αγγελίες βρίσκεις 20-25Ευρώ εύκολα.

Διαφορετικά πας σε ATI 6450 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη λύση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και  συγνώμη  για  την  καθστέριμένη  απάντηση
Για  τον  φίλο  που  με  ρώτησε σχετικα  με  την  μητρική του  υπολογιστή

Motherboard:       CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+       Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)       Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 Ultra, AMD Hammer       System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)       BIOS Type Award (01/29/07)       Communication Port Θύρα επικοινωνιών (COM1)       Communication Port Θύρα επικοινωνιών (COM2)       Communication Port Θύρα εκτυπωτή (LPT1)

παρόμοιο setup έχω κάνει με MSI Nvidia 7950 GT (passive) και Gigabyte 6600GT (passive).
4 οθόνες παράλληλα, αλλά η main κάρτα 7950GT ήταν για 3D, οι άλλες όχι.

Στη περιπτωσή σου. Θεωρητικά έχεις Nvidia chipset όπως εγώ (αφού είσαι με s939). Μπορείς να έχεις δυο 6600GT (χωρίς SLI) και να κάνεις κανονικά τη δουλειά σου. Σε αγγελίες βρίσκεις 20-25Ευρώ εύκολα.
Διαφορετικά πας σε ATI 6450 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη λύση.

Φίλε μου  μπορεις  να  μου  εξηγησεις  τι  ειναι το  passive  και  πώς επιτυγχάνεται;;Μπορώ να  κάνω  δουλεια  με  2 κάρτες ταυτοχρονα?Μπορει να  ακουστει  χαζο  αλλα υπάρχουν  στην αγορά τίποτε pci που  να  δίνουν  επιπλέον εξόδους σε HDMI πλακέ χοντρό και  φλάτ;;;

Και φτηνα 5xxx υποστηριζουν και φτηνα 6xxx.

Μεχρι και οι Trinity υποστηριζουν Eyefinity :P

Φίλε μου μπορεις  να  μου εξηγήσεις  τι  ειναι  το eyefinety?

Επισυνάπτω την  πλήρη  αναφορα για  τον  υπολογιστη!Ευχαριστω πολυ όλους!

Computer Report.htm

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,χρόνια πολλά καλή χρονιά!

Το τελικο setup έχει ώς εξής:

1)Μία οθόνη είναι VGA

2)Δεύτερη οθόνη DVI

3)Τρίτη Οθόνη με HDMI.

Με Motherboard τήν MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)

Ποιά κάρτα γρσφικών πρέπει να άγοράσω για να υποστηρίξει το παραπάνω σετάπ

ευχαριστώ πολυ!

• Super Moderators
Δημοσ.

η μητρική σου είναι αρκετά παλιά, δεν δέχεται κάρτες που υποστηρίζουν πάνω από 2 οθόνες, ούτε πάνω από 1 κάρτα, διότι έχει AGP κι όχι PCI-E...

Δημοσ.

+1

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ εξ αρχής και περίμενα το μοντέλο της ΜΒ γιατί η 6600GT έβγαινε και σε AGP και σε PCIE.

Μετά πας αναγκαστικά σε κάτι τέτοιο (external VGA adapter):

http://www.amazon.co.uk/StarTech-com-External-Video-Monitor-Adapter/dp/B005G306I2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1357298690&sr=8-3

αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα παίζει σωστά με τα IRQs σε ένα παλιό ΜΒ. Πιστεύω πως ΝΑΙ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...