skiabox Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέτριο μου φάνηκε και εμένα. 7/10 μόνο επειδή είμαι fan των sci-fi σειρών/ταινιών.
papahlamidas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Σίγουρα ήταν καλύτερη από την προηγούμενη αλλά δεν ήταν άσχημη γενικά. Εγώ την είδα πολύ ευχάριστα χωρίς να βαρεθώ.
firewalker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Με ενοχλεί που δεν είχε μυστήριο. Για παράδειγμα η πρώτη ταινία που αντιμετώπιζαν το V'Ger... Θα το δω αύριο πάλι μετά από χρόνια.
xavier Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 αγευστο, ολα ξεκιναν απο το προβληματικο και αδιαφορο καστ...
KilliK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 αγευστο, ολα ξεκιναν απο το προβληματικο και αδιαφορο καστ... εισαι σιγουρος οτι ολα ξεκινανε απο εκει; 1
xavier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 αυτο που εννοω ειναι οτι με το που ξεκιναει η ταινια, βλεπω τα κακεκτυπα που προσπαθουν να μιμηθουν τους αρχικους πρωταγωνιστες και χαλιεμαι...
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εισαι σιγουρος οτι ολα ξεκινανε απο εκει; Ξεκινάνε από τον JJ 2
gdriver Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ο μόνος που με χαλάει σε αυτή τη νέα προσαρμογή είναι ο chris pine ως κερκ. πόσο βύσμα έχει πια!!! τώρα για την ταινία θα πώ πως είναι μία παραλλαγή της πρώτης με διαφορετική σειρά οι σκηνές. και εξηγώ. η αρχή του είναι μία παραλλαγμένη σκηνή από το πρώτο στον παγωμένο πλανήτη. το εχθρικό αστρόπλοιο που θυμίζει ,οχι στο σχέδιο αλλά κοιτάξτε το concept, το ναράντα.και φυσικά ο συνήθεις κακός. δεν το θεωρώ κατώτερο από το πρώτο όμως το πρώτο σε κερδίζει περισσότερο ΄λόγω της ιστορία πίσω από κάθε χαρακτήρα. επίσης το πρώτο έχει περισσότερη πολυπλοκότητα ιστορίας από το δεύτερο και περισσότερο πολυδιάστατη ενώ η δεύτερη είναι μία υπόθεση και εξέλιξη γύρω από αυτή. τα εφέ είναι για ακόμα μία φορά κορυφαία με λιγότερες λάμψεις ,αν και μένα βεβαίως δε με χαλούσαν καθόλου.απλώς που και που εμπόδιζαν απ'το να δείς του χαρακτήρες.(για μένα παντα) . τίποτα αξιομνημονευτο, περνάει ευχάριστα η ώρα και μέχρι εκεί.
CarbonFibre Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νομίζω δεν πρέπει να έχουμε φοβερές απαιτήσεις από τέτοιου είδους blockbusters.Αυτές οι ταινίες είναι για να χορτάσει το μάτι.Πας ένα βράδυ με ποπ κορν συν κόλα και βλέπεις ξεκούραστα με μισό τον εγκέφαλο κλειστό.Αν την δεις έτσι την ταινία είναι μια χαρά. 2
KilliK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νομίζω δεν πρέπει να έχουμε φοβερές απαιτήσεις από τέτοιου είδους blockbusters.Αυτές οι ταινίες είναι για να χορτάσει το μάτι.Πας ένα βράδυ με ποπ κορν συν κόλα και βλέπεις ξεκούραστα με μισό τον εγκέφαλο κλειστό.Αν την δεις έτσι την ταινία είναι μια χαρά. ο καρκινος του entertainment cinema ειναι αυτη η σταση. και του ανθρωπινου ειδους. αλλα αυτο που κανει ακομη πιο τραγικη την δηλωση σου, ειναι οτι μιλας για κλειστο εγκεφαλο ενω αναφερεσαι σε ταινια Star Trek. εκει φτασαμε. τώρα για την ταινία θα πώ πως είναι μία παραλλαγή της πρώτης με διαφορετική σειρά οι σκηνές. για την ακριβεια, τα ST10,ST11,ST12 ειναι remakes του ST2. oμως αυτο που μου αρεσει με το ST8, περαν του οτι ειναι μια εξαιρετικη ταινια, ειναι πως ειναι reverse remake του ST2. Eδω ο Captain Ahab του Moby Dick, δεν ειναι ο κακος της ταινιας, αλλα ο ηρωας της.
coffeex Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Ήταν προβλεπόμενη από το θέμα υπόθεση. Υπάρχει κανείς άλλος που να στραβώθηκε κάποια στιγμή από τα flare effects;; :mad:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 όχι είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για τις ταινίες του JJ... 2
viper2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Νταξει καλο ήτανε. Βασικά ήτανε καλύτερο απο το πρώτο. Οπως και να εχει, right arrow key will save us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα