Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 way too soon για Borg
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τι υπόθεση έχει; Καμιά επίθεση από Borg; ο salesman JJ θα τους φερει στο 3. οτι πουλαει απο τις παλιες ιστοριες θα βαζει στις ταινιες του. μην ξαφνιαστεις αν δεις και κανα Picard, με μαλια ομως. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Rebooted Borg... Τίποτα σε terminators;
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το πιο πιθανον. και τους Borg cubes θα τους μετατρεψει σε Rubik cubes. για την Borg Queen θα βαλει καμια χαζοξανθια με μεγαλα β.ια.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δυστυχως ναι. σε cam βεβαια, ποτε δεν θα εδινα τα λεφτα μου σε αυτον τον γελοιο. γλυτωνω και τον πονοκεφαλο με τα lens flares του.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 αντιθετως,η κακη cam rip ποιοτητα στο συγκεκριμενο σκουπιδι, δινει μια grindhouse αισθητικη στο kitsch πανηγυρι του JJ, κανοντας την ολη εμπειρια πιο υποφερτη. μου το προτεινε ενας φιλος να την δω ετσι και οντως ειχε δικιο.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλα, το εργο δεν ηταν ουτε καν μετριο, ποσο μαλλον χαλια που λες εσυ. Και οπτικα ηταν πολυ καλο.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δεν διαφωνω μαζι σου. η ταινια ειναι οτι πρεπει για οσους γουσταρουν σκουπιδια τυπου Bayformers, Battleship,Twilight,κοκ. 1
ScarletK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ήταν νερουλή γενικά, αλλά προτιμώ να δοκιμάσουν και να 'αποτύχουν'. Καταρχήν με ξυπνάει εμένα προσωπικά, να κάνω defrag το κεφάλι μου, να δω κάνα παλιό επεισόδιο, να θυμηθώ κτλ. Από 'κει και πέρα μου αρέσει πολύ, να βλέπω το reimagining (cast, σκηνικά, μοντέρνα τεχνολογία, και λεπτομέρειες από διαφορετικά μυαλά). Ότι έχει βγει στο παρελθόν υπάρχει ακόμα, και εμείς που λατρεύουμε 'σαν γέροι' τα παλιά έχουμε σωσίβιο. Οι πιτσιρικάδες όπως πάντα, θα πρέπει να κάνουν όπως όλοι μας την δουλειά τους και να ψαχτούν. Κάποιος που έχει πάθος με scifi θα την βρει την άκρη. Θέλω να προσθέσω ότι ο καημένος ο Cumberbatch προσπαθούσε αλλά απλά δεν υπήρχε καύσιμο (κείμενο - γενικότερο feel της ταινίας) και ότι στο μέλλον εκτός του lens-flare , πρέπει να μειωθεί και το bromance. Ή μάλλον να έχει όσο θέλουν, αλλά να υπάρχει υπόσταση, να στηρίζεται κάπου. Ο τρόπος που το κάνουν είναι meh. ps. Δεν ήταν και prometheus . Είχε αρχή μέση και τέλος και υπήρχε μια λογική. ps2. Ι blame ze toy companies and pg ratings.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ήταν νερουλή γενικά, αλλά προτιμώ να δοκιμάσουν και να 'αποτύχουν'. ηδη δοκιμασανε δυο φορες και αποτυχανε οικτρα. ειχαν την ευκαιρεια τους. καιρος να προσπαθησει και κανεις αλλος. κατα προτιμηση καποιος που να ξερει απο καλο storytelling και τι σημαινει Star Trek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα