kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όντως, πολύ καλή σειρά το Voyager. Ενώ δεν μπορώ να πω το ίδιο για την τελευταία σειρά: Star Trek Enterpise. Ήταν και η μοναδική που είχε την "τιμή" να κοπεί. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ναι, όλες είχαν παιχτεί εδώ, εκτός από το Voyager (νομίζω), γιατί όμως;
NoisePollution Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ffwt0IKk51M
Erevus Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όντως, πολύ καλή σειρά το Voyager. Ενώ δεν μπορώ να πω το ίδιο για την τελευταία σειρά: Star Trek Enterpise. Ήταν και η μοναδική που είχε την "τιμή" να κοπεί. Έχεις δίκιο για τη σειρά Enterprise. Τα μόνα που άξιζαν ήταν το εξαιρετικό intro αλλά και η Vulcan T'Pol (ωραίο κορίτσι και καλή ηθοποιία) αλλά δυστυχώς οι παραγωγοί της σειράς της υποβίβαζαν συχνά την προσωπικότητα ρίχνοντάς την σε ανόητες σεξιστικές σκηνές εκμεταλλευόμενοι την εξαιρετική της κορμοστασιά. Οι δύο πρώτες σεζόν ήταν επιεικώς απαράδεκτες, η 3η όμως είναι πολύ καλή, ίσως από τις καλύτερες όλου του Star Trek, αν και επηρεασμένη από το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε στις ΗΠΑ μετά τις 11/9. GhostRiderLSOV, πιστεύω ότι ο λόγος που δεν έπαιξε το Voyager στην Ελλάδα ήταν επειδή είχε επέλθει ήδη κορεσμός με το TNG το οποίο στις τελευταίες σεζόν δεν έπιασε μεγάλα ποσοστά, οπότε μάλλον τα κανάλια δεν ήθελαν να μπούνε στη διαδικασία να αγοράσουν δικαιώματα για νέες sci-fi σειρές. Εξάλλου, έχω την εντύπωση πως ούτε το επίσης εξαιρετικότατο BattleStar Galactica έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Έτσι, φτάσαμε στο σημείο το μοναδικό κανάλι που έπαιζε Star Trek ανάμεσα σε εκπομπές για χαλιά και δαχτυλίδια να είναι το... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Ένα από τα αγαπημένα μου fan-made video για το Voyager, με μπόλικη δόση από χιούμορ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Είχαμε το Deep Space 9 όμως και Babylon 5 (ξέρω, όχι trek, αλλά sci-fi space). Ίδιες εποχές δεν ήταν με το Voyager; (βασικά το DS9 ήταν πιο μετά)
Erevus Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Έχεις δίκιο για το Deep Space 9, όντως έπαιξε, αλλά δεν είμαι σίγουρος για πόσες σεζόν και αμφιβάλλω αν ήταν για πάνω από 1-2. Το Voyager από όσα γνωρίζω ξεκίνησε η παραγωγή του δύο χρόνια μετά το Deep Space. Ίσως αν είχε προηγηθεί χρονικά τα ελληνικά κανάλια να προτιμούσαν να αγοράσουν τα δικαιώματα αυτού παρά του Deep Space το οποίο κακά τα ψέμματα είναι πιο "ψαγμένο", άρα και πιο δύσκολο για τον μέσο τηλεθεατή, εν αντιθέσει με το Voyager που είναι πιο "εύπεπτο" και easy watching. Γνώμη μου φυσικά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1) Klingon Bird of Prey? 2) TIE Fighter ήχος στο BOP... σε ταινία Star Trek;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 και γαμώ, +2 μήνες έρχεται στο Ελλάντα...
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχω την αίσθηση πως θα ειναι πολύ καλύτερο απο το 1ο.... για να δουμε.
Basilisc Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 και γαμώ, +2 μήνες έρχεται στο Ελλάντα... Εξακριβωμένο αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα