Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα μια ελπιδα ότι αναφερόσουν στην ταινια και μπηκα για να γουσταρουμε με τον Θεο. 2
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα μια ελπιδα ότι αναφερόσουν στην ταινια και μπηκα για να γουσταρουμε με τον Θεο. Τι κάψιμο εχω ρίξει με αυτο το πράγμα. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΑ ΒΙΔΑ... 2
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ειχα μια ελπιδα ότι αναφερόσουν στην ταινια και μπηκα για να γουσταρουμε με τον Θεο. Ο ...Θεός, ποιος απ' όλους είναι; (Μήπως καρφώθηκα, ότι δεν έχω δει το εν λόγω αριστούργημα; )
Sellers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Τι να΄χει ρε μαλάκα, του λείπει η βελόνα. 1
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ο ...Θεός, ποιος απ' όλους είναι; "...Εγώ." 2
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Bitches please... Εσεις ειδατε απλα την ταινια. Καποιοι απο εμας μεγαλωσαμε με τον γιο του σεναριογραφου!
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 "...Εγώ." Θα επαναστατήσει το nick σου...
Lucifer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Θα επαναστατήσει το nick σου... Δες και μάθε.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εν τω μεταξυ ο Μανεσης με το Μουστάκι μοιαζει για 40αρης και παιζει στις φυλακες ανηλίκων.
deesnider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δες και μάθε. Τι; Να το δω; Δεν παίζει με τίποτα! Ας μείνω στην αμάθεια... ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΜΩΣ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα