games Fan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα του ISOMNIA ,θα ήθελα να μου πείτε μια καλή κάρτα γραφικών,που να είναι συμβατή με τον υπολογιστή μου,για να αγοράσω (50-60 ευρώ),ώστε να μπορώ να παίζω νέα παιχνίδια. Ο υπολογιστής μου: motherboard: P5KPL-AM SE operatin system:windows 7 Home Premium Home Edition 32 bit cpu:Intel Celeron CPU E3200 @ 2.40 GHz graphic card:Intel® g33/g31 Express chipset Family power supply:450 W RAM:2GB ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
XMorsX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως το συστημα σου ειναι παλιο και δεν νομιζω οτι μια καρτα το σωζει, ποσο μαλλον αν εχεις τοσο περιορισμενο budget. Για τα καινουρια παιχνιδια θελεις τουλαχιστον 4GB RAM και ταχυτερο επεξεργαστη. Φανταζομαι οτι το τροφοδοτικο σου ειναι μετριας ποιοτητας και η μητρικη σου δεν περνει ddr3 αλλα μονο ddr2, η οποια ειναι ακριβη. Μαλλον πηγαινεις για καινουριο συστημα... Περιμενε να δεις τι θα σου πουνε και οι αλλοι, αλλα μην εχεις πολλες ελπιδες.
games Fan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 σε ενα μαγαζι που πηγα και ρωτησα ,τους ειπα τον επεξεργαστη μου και μου προτειναν την geforce 210 1gb(40 ευρω),με αυτην μου ειπε μπορω να παιζω νεα παιχνιδια...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου? Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνώ με xmorsx. Η κάρτα που σου πρότειναν δεν κάνει για παιχνίδια όπως και το σύστημά σου.
games Fan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 1280 x 1024 resolution ,απλα αν υπαρχει και αν γινεται παντα,να αλλαξω μονο την καρτα γραφικων.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Θες και άλλα 2GB ram πέρα από την κάρτα. Στα χρήματα που δίνεις μόνο σε μεταχειρισμένη γίνεται κάτι. Ψάξε στις αγγελίες για 5770. Σε κάθε περίπτωση δεν θα εκμεταλλεύεσαι 100% την κάρτα, θα την κρατάει πίσω ο επεξεργαστής. Γενικά δεν αξίζει να μπεις σε έξοδα γι αυτό το Pc.
games Fan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδη φιλε τι προτεινεις να κανω? να αγορασω καινουργιο pc?
games Fan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 οκ ,σας ευχαριστω για την βοηθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα