Προς το περιεχόμενο

AMD FX6100 + HD7870 GHZ Edition 2GB;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λινκαρα πουθενα εγω καποιο απο αυτα Δεινοσαυρε ;) Δεν γινεται δουλεια τοσο με τα sites γιατι υπαρχουν διακυμανσεις στα αποτελεσματα (για διαφορους λογους).

Με τα cherry picked links δεν θα βγει ακρη γιατι μπορω να το κανω κ'εγω.Ο 920 αν και παλιος αλλα i7 ειναι πιο αργος φυσικα ειδικα σε συγχρονα προγραμματα.

Και οι Trinity ιδια αρχιτεκτονικη με FX ειναι,το ιδιο πραγμα σχεδον απλα με ενσωματωμενα γραφικα.

Δημοσ.

και οι δυο εταιριες εχουν το κοινο τους αλλος λεει amd με κλειστα ματια allos intel...εγω ειμαι της αποψης ενας μεσος χρηστης ετσι που θελει να κανει τα παντα με το pc του να παρει amd γτ και ποιο φθηνος ειναι κανει τα παντα και τα λεφτα που του περισευουν τα δινει για να παρει εναν ssd παραδειγμα..απο την αλλη αν εισαι αυτος που μετραει μεχρι και το τελευταιο fps και θελει να απολαμβανει την εμπειρια του στο gaming θα τα δωσει τα λεφτα για intel γιατι συμφωνω με τον Δεινοσαυρο τα 10 fps σε κλιμακα 50-80 ειναι φανερα...

Δημοσ.

χαχαχα...αλλοι το καταλαβαινουν αλλοι οχι..οπως αλλοι προτιμουν dell και αλλοι eizo...εγω κανω την δουλεια μου και με lg πχ...ειναι μεγαλη συζητηση και δεν βγαζεις ακρη ...υπαρχουν cpu για ολα τα πορτοφολια..εχουμε ξεφυγει ομως..εγω πιστευω δεν θα εχεις προβλημα με την καρτα φιλε μου...

Δημοσ.

Το Tomshardware δεν το εμπιστεύομαι τόσο. Hardware Secrets, Guru3D και Amandtech είναι αυτά που εμπιστεύομαι περισσότερο. Ακόμα καλύτερα αν κάποιος χρήσης κάνει κάποιο Review.

Το ότι στο Battlefield δεν υπάρχει διαφορά, απ' ότι φαίνεται είναι λόγω παιχνιδιού, ή μάλλον για να το πω καλύτερα, το ότι στο Hitman υπάρχει διαφορά σε τόσο μεγάλες αναλύσεις και τόσο υψηλά settings (γιατί όπως έχουμε δει στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχει) είναι λόγω παιχνιδιού. Βλέπουμε ότι το Hitman χαροπαλεύει στα 60fps με top συστήματα. Θυμάστε με το Metro σε DX 11 τι γινόταν. Δεν είμαι ωστόσο της άποψης του φταίει το παιχνίδι, όχι το CPU. Και εμένα το τελικό αποτέλεσμα με ενδιαφέρει. Δεν είμαι δικαστήριο.

Βλέπω όμως ότι ο πιο φθηνός AMD 8350, είναι καλύτερος ή αν δεν είναι καλύτερος παίζει στα ίσια τον i7 3770 σε multithreaded καταστάσεις με το τελευταίο λειτουργικό (Windows 8).

Πιστεύω ότι η ψαλίδα θα κλείσει ακόμα περισσότερο, καθώς όλο και περισσότερα προγράμματα θα αναζητούν περισσότερους πυρήνες.

Το κόστος επίσης δεν έχει να κάνει μόνο με το CPU. Έχει να κάνει και με τη μητρική. Πόσο έχει η αντίστοιχη μητρική για Intel πλατφόρμα;

Ο i3 απλά δεν υπάρχει πλέον και σε νέα συστήματα, ούτε θα πρέπει να προτείνεται, όταν υπάρχει ο 6 Core FX της AMD.

Θα καταλάβαινα περισσότερο το να μιλάγαμε για καταναλώσεις όπου εκεί η AMD υστερεί σε σχέση με την Intel κάτω από Load περισσότερο, παρά να ψάχνουμε να βρούμε που χάνει ο ένας CPU και που ο άλλος. Βλέπουμε ότι στο θέμα απόδοσης με τους νέους AMD ειδικά, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει τόσο κύρος μία υπογραφή με AMD, όσο μία υπογραφή με Intel.

Στα παιχνίδια πάντως θες κάρτα γραφικών και ένα CPU τελευταίας τεχνολογίας. Δεν χρειάζεσαι i7 3770. Από την άλλη αν είσαι high endας και δεν θέλεις να ψαχτείς πολύ, πας και χτυπάς τον 3770 και τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...