giorginho Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλα εγω απλα απαντησα ως προς το αν υπαρχει ή οχι διοτι ειδα να εισαι απολυτος σε κατι που εκανες λαθος (επισης ξερω οτι λεει 7200 σε ολους προφανως εγω εβαλα τετοια αναζητηση, αλλα ξαναλεω μην το δενετε κομπο για καποια μοντελα εξ αυτων οπως ηδη εγραψα πχ ο passport εμφανιζεται στις 5400 στροφες στα περισσοτερα sites, οι αλλοι που εμφανιζονται seagate, hitachi και σιγουρα ο lacie ειναι στις 7200!). Aπο εκει και περα εξαρταται τι θελει ο καθενας, αν μοναδικο κριτηριο για αγορα HDD ειναι το value for money τοτε 19/20 θεματα για σκληρο εδω μεσα ειναι αντιπροσφορες!
Rafaellito Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μιας και εγινε ο δισκος dispatch σημερα και θα μου ερθει 22-24 ξερει κανεις αν υπαρχει online tracking?
pOLoS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μιας και εγινε ο δισκος dispatch σημερα και θα μου ερθει 22-24 ξερει κανεις αν υπαρχει online tracking? πως στο έχουν στείλει ?
Rafaellito Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 πως στο έχουν στείλει ? με super saver το εστειλαν...
Rafaellito Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) με Royal mail, UPS ή DHL ? via Royal Mail .(πρωτη φορα παραγγελνω απο amazon) edit:Μολις ειδα αυτο στο email κατω κατω με μικρα γραμματα Your item(s) is (are) being sent by Royal Mail. This order does not have an associated tracking number. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από Rafaellito
pOLoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 με Royal mail δεν έχει tracking , μόνο με UPS και DHL 1
christs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 με Royal mail δεν έχει tracking , μόνο με UPS και DHL επειδη δε βγαζω ακρη, μπορειτε να μου πειτε λιγο στο σιτε της εταιριας DHL.de που ακριβως βαζουμε το tracking για να δουμε?
analyzer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Adata 640GB 2.5 inch USB 3.0 Hard Drive 49€ με δωρεάν μεταφορικά, Που αλλαζουμε την ισοτιμια να μου το βγαζει σε ευρω???? Και πως προκυπτει το free shipping?
pOLoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Που αλλαζουμε την ισοτιμια να μου το βγαζει σε ευρω???? Και πως προκυπτει το free shipping? στο λογαριασμό σου https://www.amazon.co.uk/gp/css/homepage.html/?ie=UTF8&camp=1634&tag=19450-21&creative=19450&linkCode=ur2 πας στο Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter αλλά καλύτερα να το έχεις off και να πληρώνεις σε λίρες γιατί είναι φτηνότερα έτσι δωρεάν είναι για τις παραγγελίες πάνω από 20 λίρες
christs Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Που αλλαζουμε την ισοτιμια να μου το βγαζει σε ευρω???? Και πως προκυπτει το free shipping? μην αλλαξεις την ισοτιμια. μπαινε και βλεπε τιμη σε καποιο σαιτ, π.χ. xe.com
Rafaellito Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια εχτες μου ηρθε ο δισκος ολα καλα.Θελω να ρωτισω κατι ομως.Σε περιπτωση βλαβης στελνω στο αμαζον τον δισκο μαζι με την αποδειξη και μου στελνουν καινουργιο?τα μεταφορικα εγω τα πληρωνω ?
pOLoS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 <p>Παιδια εχτες μου ηρθε ο δισκος ολα καλα.Θελω να ρωτισω κατι ομως.Σε περιπτωση βλαβης στελνω στο αμαζον τον δισκο μαζι με την αποδειξη και μου στελνουν καινουργιο?τα μεταφορικα εγω τα πληρωνω ?</p> το στελνεις πισω με δικα τους μεταφορικα, αλλα νομιζω για το πρωτο μηνα ισχυει αυτο
Rockey Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι δεν τα πολυ ξερω μονο με πιστωτικη γινεται να παρεις? απο το amazon και αμα ναι ειναι εμπιστα πχ μπορει να γινει καμια βλακεια ?και ποσες μερες κανουν να στο φαιρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα