Ntinaras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως ξερει κανεις σας αν ο εν λογω σκληρος ή καποιος αλλος εξωτερικος δουλευει σε 7200 στροφες, και να βγαινει για να μπει σε λαπτοπ? λογικα 5400 θα ειναι.θεωρω χαζο να βαλεις 7200 σε φορητη θηκη
karaLRS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τον παρηγγειλα και εγω.για να δουμε θα στείλουν?
user27 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 λογικα 5400 θα ειναι.θεωρω χαζο να βαλεις 7200 σε φορητη θηκη Γιατι χαζο?Σε usb 3 ειδικα παει σφαιρα. Δεν ειναι λιγοι οι εξωτερικοι που υπαρχουν στις 7200. Πχ στις 3,5" ο western digital my book 3.0 που εχω. Επισης ξερω οτι στις 2,5" ο western digital elements portable 250 gb usb 2,0 ηταν και αυτος 7200. Black και οι δυο.
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 θα μπορει η θυρα usb να τροφοδοτησει με το εξρα ρευμα που χρειαζεται?θα ειναι το ιδιο ανθεκτικος στους κραδασμους ο 7200? και επιπλεον το 7200 βοηθαει κυριως στο seek time ,δε νομιζω να χεις κανα λειτουργικο εκει μεσα ε?
kamui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μεταξύ Ηitachi Τouro και WD Elements τι λέει η πλειονότητα? Ποιον προτιμάμε?
user27 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 -Θα μπορει η θυρα usb να τροφοδοτησει με το εξρα ρευμα που χρειαζεται? λογικα ναι οπως ο 2,5" western digital elements portable 250 gb usb 2,0 που υπηρχε στην αγορα. Δε με χαλαει αν τον βρω και μεταχειρισμενο με κανα 25 ευρω. Σε λαπτοπ εσωτερικα θα μπει. -Θα ειναι το ιδιο ανθεκτικος στους κραδασμους ο 7200? Αν τολμησει και δεν ειναι υπαρχουν και οι εγγυησεις. Αλλωστε και τα λαπτοπ με σκληρο στις 7200 φορητα ειναι. -Επιπλεον το 7200 βοηθαει κυριως στο seek time ,δε νομιζω να χεις κανα λειτουργικο εκει μεσα ε? Εφοσον θα μπει σε λαπτοπ, θα βαλω και λειτουργικο. Το καλυτερο βεβαια θαταν ssd αλλα δεν φτανει το budget μου.
Ntinaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 -Θα μπορει η θυρα usb να τροφοδοτησει με το εξρα ρευμα που χρειαζεται? λογικα ναι οπως ο 2,5" western digital elements portable 250 gb usb 2,0 που υπηρχε στην αγορα. Δε με χαλαει αν τον βρω και μεταχειρισμενο με κανα 25 ευρω. Σε λαπτοπ εσωτερικα θα μπει. -Θα ειναι το ιδιο ανθεκτικος στους κραδασμους ο 7200? Αν τολμησει και δεν ειναι υπαρχουν και οι εγγυησεις. Αλλωστε και τα λαπτοπ με σκληρο στις 7200 φορητα ειναι. -Επιπλεον το 7200 βοηθαει κυριως στο seek time ,δε νομιζω να χεις κανα λειτουργικο εκει μεσα ε? Εφοσον θα μπει σε λαπτοπ, θα βαλω και λειτουργικο. Το καλυτερο βεβαια θαταν ssd αλλα δεν φτανει το budget μου. 1.τι θα τον κανεις 7200 με Usb2? 2.αμα χασεις τα δεδομενα τι να τη κανεις την εγγυηση? 3.θα βαλεις λειτουργικο σε εξωτερικο σκληρο δισκο?
user27 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε, ισως εγω δεν εξηγω καλα, αλλα δεν εχεις καταλαβει τι εννοω. Απλα ρωταω αν ο δισκος δουλευει στις 7200 ή αλλιως ποιος δισκος βρισκεται μεσα στη θηκη, ωστε να ανοιχτει προσεκτικα και να χρησιμοποιηθει σαν εσωτερικος σε λαπτοπ. Ειναι ψιλοhack κατασταση το ξερω, αλλα το ρωταω αυτο γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που πολλοι εξωτερικοι δισκοι πωλουνται σε τιμες χαμηλοτερα απο οτι οι δισκοι που βρισκονται μεσα τους σκετοι. Για παραδειγμα οταν ειχα παρει τον εξωτερικο 3,5" My book 3.0 1Tb σε προσφορα, ο οποιος μεσα του εχει δισκο caciar black, τοτε ο σκετος caviar black 1tb ηταν ακριβοτερος. Και ειχε και δωρο pci controller usb 3.0. Αστειο ε?Επειδη το να ανοιξεις εναν εξωτερικο δισκο σημαινει οτι χανεις την εγγυηση δεν το συνιστω, αλλα εγω θα το κανω εις γνωση μου.
pOLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως ξερει κανεις σας αν ο εν λογω σκληρος ή καποιος αλλος εξωτερικος δουλευει σε 7200 στροφες, και να βγαινει για να μπει σε λαπτοπ? 2.5" εξωτερικός στις 7200 στροφές δεν υπάρχει
user27 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Οπως εχω προαναφερει, καπου εχω δει στο ιντερνετ οτι ο wd elements portable 250 gb ηταν 7200.
Rafaellito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι.σιγουρα στελνουν ελλαδα τον δισκο 1 TB?γιατι μπηκα να τον παραγγειλω και μου βγαζει προβλημα....ασε που ανεβηκε η τιμη και πηγε στα 73e μου βγαζει αυτο το μηνυμα We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. sorry δεν ειμαι εξοικειωμενος με τις ηλεκτρονικες αγορες
nutrialex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 2.5" εξωτερικός στις 7200 στροφές δεν υπάρχει Υπάρχει Site: Αυτός εδώ και άλλα. ΕDIT : Συγγνώμη pOLOS λάθος , τώρα πρόσεξα οτι γράφεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ. Ψάχνω βλέπεις εσωτερικό για laptop και κατέληξα να πάρω εξωτερικό και να τον ανοίξω για φθηνότερα.
giorginho Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 https://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi/f/253060/2-5.html?keyphrase=7200 Βασικα ο τελευταιος ειναι 100% 7200rpm για τους υπολοιπους δεν το κοιταξα (πολλες φορες το σκρουτζ δεν τα λεει καλα και δε νομιζω οι passport που εμφανιζονται να ειναι στις 7200). Θεωρητικα το usb3.0 μπορει να "στηριξει" τις 7200...
pOLoS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 σε όλους 7200rpm λέει , αλλά δεν αξίζουν, σε αυτά τα χρήματα παίρνεις 3,5" με διπλάσια και τριπλάσια χωρητικότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα