D3V0M4N Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει κατι; Δεν ξέρω, ένα τυχαίο adware έχει κολήσει το PC μου και ενός φίλου μου, και την ώρα που σερφάρω πετάει αυτήν εδώ την σελίδα. Πώ μπορούμε να το αποφύγουμε; Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2012 από D3V0M4N
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Spybot-Search & Destroy και καθάρισες! http://majorgeeks.com/Spybot-Search_&_Destroy_2.0.12.0_Final_d6965.html 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κανε και τον κοπο να αφαιρεσεις το link απο το ποστ σου, κριμα ειναι να δινουμε κλικς σ αυτον που σ εβαλε σε φασαρια με το adware που εφτιαξε
z4rx07 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κατεβασε και το malwarebytes κανε και scan ομως με antivirus. Το spybot δν ειναι antivirus !
D3V0M4N Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έκανα scan με Defender, ESET, Malwarebytes βρήκε κάποια τα εκανα DELETE αλλά ακόμα μου τα πετάει!
ICheats Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Απλά, μπες safe mode, κατέβασε το AVG (trial γιατί δεν είναι Free), τρέξε το , και είσαι έτοιμος, ότιδήποτε έχει να κάνει με adware, spyware, rootkits, viruses, τα σβήνει χωρίς να σου προκαλεί πρόβλημα στον υπολογιστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα