durutti Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Πριν την (αναγκαστικη) εισοδο στην ψηφιακη εποχη ενω επιανα ολα τα βασικα καναλια επιανα με πολλα χιονια τη ΝΕΤ. Με το που εβαλα τον αποκωδικοποιητη δεν επιανα καθολου τα κρατικα.. ΕΤ ΝΕΤ ΕΤ3 Καποιες μερες συντονιζοντουσαν και τα επιανα εστω με χιονια! Τωρα παλι καθολου! Τι λετε να φταιει? Αλλαξα καλωδια Αλλαξα και πριζα Δεν εχω ακουσει να εχουν προβλημα αλλοι στην πολυκατοικια..
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Σε ποια περιοχή είσαι;;; Έκανες σάρωση για κανάλια από τον δέκτη;;Μπορεί να βγαίνουν και σε άλλη συχνότητα ποιο καθαρά.
graphist83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Χιονια στα ψηφιακα? Πως τα καταφερες? Οντως σε πια περιοχη εισαι και απο πιο κεντρο λαμβανεις σημα?
durutti Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 οχι χιονια.. δεν τα πιανω καν παλι.. καποιες μερες τα επιανε.. αλλες τα εβρισκε αλλα ειχα μονο ηχο.. τα ειχα σωσμενα στον αποκωδ και εριχνα τα ζαρια μια μερα επαιζαν μια οχι.. τωρα εδω κ πολλες μερες οχι... τα ψαχνω και στη συγκεκριμενη συχνοτητα που λεει η ΕΡΤ οτι εκπεμπει και σ το αυτοματο. Σημερα ως δια μαγειας επιασα τα C9 KONTRA BLUE SKY ΑΡΤ ΚΑΙ εχασα αλλα επισης τα αλλα της συχνοτητας 63 MTV, MAD κλπ δεν τα εχω δει ποτε ετσι... οπως δεν τα ειχα δει κ ποτε ουτε προ ψηφιακης εποχης.. λογικα ειναι θεμα κεραιας αφου κανενας αλλος δεν εχει προβλημα στην περιοχη.. αλλα και στην πολυκατοικια αν δεν επιαναν κρατικα σιγουρα θα γκρινιαζαν.. κεντρο αθηνας ειμαι δεν ειμαι σιγουρος που βλεπει η κεραια
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχετε κεντρική κεραία,πάνε στο ακριβός από πάνω διαμέρισμά στο ακριβός από πάνω δωμάτιο,κατά κανόνα κατεβαίνουν σε γραμμές τα καλώδια από την γραμμή για αυτό, και δες πως πιάνουν εκεί. Αν πιάνουν όντος καλά τότε φέρε ένα τεχνικό να σου κάνει έναν έλεγχο στο διαμέρισμά σου αφού μπορεί κάπου να έχεις κομμένο καλώδιο ή χαλασμένη πρίζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα