Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είμαι συνδρομητής, που έκαναν πρόταση για επέκταση συμβολαίου με καλή επιδότηση.

Σκέφτομαι να αγοράσω iPhone. Ρωτώ και ζητώ τη γνώμη σας:

1. iPhone 4S ή iPhone 5? εγώ σκεφτόμουν το 4s αλλά με δελεάσουν λέγοντας μου ότι αν πάω σε ένα Πρόγραμμα λίγο ακριβότερο θα έχω μεγαλύτερη επιδότηση.

2. Με παρέπεμψαν στον Γερμανό όπου μου είπαν ότι δίνοντας τους την παλιά μου συσκευή ( htc radar) μπορεί να εχω ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση.

3. Ο Γερμανός είναι αξιόπιστος για αγορά iPhone? Για σέρβις που θα απευθυνθώ αν χρειαστεί. Εχω ακούσει απίστευτες ιστορίες για το σέρβις του Γερμανού.

Μου έχουν βάλει ιδέες και ζητώ τα φώτα σας...

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που είμαι συνδρομητής, που έκαναν πρόταση για επέκταση συμβολαίου με καλή επιδότηση.

Σκέφτομαι να αγοράσω iPhone. Ρωτώ και ζητώ τη γνώμη σας:

1. iPhone 4S ή iPhone 5? εγώ σκεφτόμουν το 4s αλλά με δελεάσουν λέγοντας μου ότι αν πάω σε ένα Πρόγραμμα λίγο ακριβότερο θα έχω μεγαλύτερη επιδότηση.

2. Με παρέπεμψαν στον Γερμανό όπου μου είπαν ότι δίνοντας τους την παλιά μου συσκευή ( htc radar) μπορεί να εχω ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση.

3. Ο Γερμανός είναι αξιόπιστος για αγορά iPhone? Για σέρβις που θα απευθυνθώ αν χρειαστεί. Εχω ακούσει απίστευτες ιστορίες για το σέρβις του Γερμανού.

Μου έχουν βάλει ιδέες και ζητώ τα φώτα σας...

αν εχεις καλη επιδότηση με κλειστα ματια πας για το 5

για το σερβις του Γερμανου δεν εχω ακουσει τιποτα..αλλα ισως καποιοι αλλοι μπορει να ε βοηθησουν

μην πας για το 4S η διαφορά ειναι μεγαλη γνωμη μου!

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση το 4s να είναι πιο αργό στη λειτουργία του ios6? Εντωμεταξει έμαθα σήμερα ότι η apple ετοιμάζει και 5s !! Μήπως δωσω τζάμπα λεφτά το iPhone 5?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση το 4s να είναι πιο αργό στη λειτουργία του ios6?

Οχι ,ισα ισα παει καλύτερα μάλλον

Δημοσ.

Τσάμπα λ7 θα είναι ουτως η άλλως. Καλύτερα να περιμένουμε το iphone 6 ή το new iPhone ή οπως αλλιλως θα λέγεται το μηλοφωνο στην μεθεπόμενη γενια του.

Δημοσ.

ακομα και να περιμενεις το iphone 6 ή το new iPhone ή οπως αλλιως θα λέγεται το μηλοφωνο στην μεθεπόμενη γενια του, παλι πεταμενα λεφτα θα ειναι..

καλυτερα περιμενε το iphone 7 ή το new new iPhone ή οπως αλλιως θα λέγεται το μηλοφωνο στην μεθεμεθεπόμενη γενια του..αλλα ακομα και τοτε πεταμενα λεφτα θα ειναι

καλυτερα περιμενε το iphone 8 ή το new new new iphone ή οπως αλλιως θα λέγεται και παει λεγοντας...

Θελω να πω οτι δεν εχει κανενα νοημα η λογικη της αναμονης σε ενα προϊών που καλα καλα δεν εχει ερθει Ελλαδα δεν υπαρχει περοπτωση να βγαλει τωρα καινουργια συσκευη..Φιλε προχωρα με το 5 αφοβα..

• Like 2
Δημοσ.

Ο ίδιος δεν εξέφρασε αμφιβολία για την αγορά του 5 γιατι άκουσε οτι η apple σχεδιαζει να ξεκινήσει την αναπτυξη του 5s και φοβήθηκε μην δεν πιασουν τόπο τα λ7 του?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Αυτό που με βάζει σε περισσότερες σκέψεις είναι ότι αν θέλω να εχω πολύ καλή έκπτωση ( περίπου 270 Ε) ο Γερμανός είναι μονόδρομος. Διαφορετικά δε θα δώσω τα λεφτά που κοστίζουν σε κανένα απο τα δυο ...

Δημοσ.

Απλα να τσεκαρεις εκεινη την ωρα πρωτου πληρωσεις την συσκευη γιατι οι iphone 5 συσκευες του γερμανου(και οχι μονο) εχουν βγαλει αρκετα προβληματα . Εισαι ενημερος για αυτα ?? εαν οχι στειλε ενα πμ να σου πω τι να τσεκαρεις την ωρα που θα στο φερουν στο καταστημα .

Δημοσ.

Eπειδή τα είχα και τα 2 από βόντα, μπορώ να σου πώ ότι σαν λειτουργία από πλευράς γρηγοράδας το 5 με το 4s δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά. Η κάμερα είναι λίγο πιο γρήγορη αλλα γενικά, παρόλο που τα έβαλα και τα 2 κάτω και τα τσέκαρα και παρόλο που το 4s μου ήταν jailbroken και τούμπανο στα tweaks, ελάχιστη η διαφορά στην ανταπόκριση.

Κατα τ'αλλα, η οθόνη του 5αριού είναι λίγο καλύτερη από πλευράς ανάλυσης, είναι πολύ πιο ελαφρύ στο χέρι από το 4s (δεν με πείραζε και ιδιαίτερα το βάρος αλλά είναι αισθητό), και επίσης το 5 είναι πολύ πιο λεπτό.

Απο κει και πέρα, το μόνο θέμα είναι τα λεφτά που διαθέτεις να τα βάλεις κάτω και να δεις. Αν σε παίρνει να πάρεις το 5 πάρτο, αν όχι, και το 4s είναι ΑΡΙΣΤΟ. (δεν θα το πούλαγα αλλά βρέθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία και με ταχτοποιήσανε και οι υπάλληλοι της Βόντα στο μαγαζί το συγκεκριμένο που είναι φίλοι και μου βρήκαν 5άρι παρόλο που δεν υπήρχε ούτε για δείγμα αλλιώς δε θα το συζητούσα).

Οποιο και να πάρεις μια χαρά θαναι. Και με ios 6 τρέχει σούπερ. Μην σε ανησυχεί.

Απο κει και πέρα, όποιο απο τα 2 και να πάρεις ναι συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο, ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ και ενεργοποίηση και έλεγχος (το κάναμε και μεις στη βόντα και με τα 2, δεν είχε κανένα θέμα, αλλα αν είχε θα το έδινα επιτόπου πίσω και θα μου δίνανε άλλο). Γιατί αν φύγεις μετά άστα βράστα, παρόλη την πολιτική των μαγαζιών περι σφραγισμένου αντικατάστασης εντός 3 ημερών. Καλύτερα μπροστά τους.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα τα δουλεψα και τα δυο η διαφορες τους στην χρηση ειναι αμελητέες

η νεες τεχνολογιες στο ελλαντα ειναι ακομα αχρηστες και οσπου να ερθουν θα εχει βγει το

iphone 8

εγω προσωπικα θα επαιρνα το 4s δειχνει πιο ποιοτικο σαν κατασκευη συν οτι το 5αρι θελει να εχεις

και μακρυα δαχτυλα για να το δουλεψεις με το ενα χερι εγω που ειμαι 1,73μ δεν με βολεψε

ολα αυτα ομως ειναι υποκειμενικα σε τετοιες αγορες το 80% ειναι ψυχολογια και 20% λογικη κτλ κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...