Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω εδώ έναν υπολογιστή που τον έστησα μόνος και τώρα που έρχονται Χριστούγεννα θέλω να αγοράσω ηχεία. Θυμάμαι όταν τον <<συναρμολόγησε>> ο θείος μου, μου είπε πως είναι πιθανόν να μην μπορώ να συνδέσω 5.1. Φαντάζομαι είναι η κάρτα ήχου που φταίει; Απ΄ότι βλέπω τώρα στο κουτί πίσω έχω 3 χρωματιστές θύρες, ροζ-πορτοκαλί, γαλάζια και λαχανί. Έχει χαμηλή φωτεινότητα και δεν διακρίνονται τέλεια τα χρώματα. Για πείτε. Θα χρειαστεί να αγοράσω κάρτα ήχου; Επιπλέον, εάν μπορείτε πείτε μου και τη γνώμη σας για αυτά εδώ τα ηχεία. Είναι φθηνά και καλύπτουν τις ανάγκες μου, για αυτό και τα διάλεξα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς να συνδέσεις 5,1 ηχεία.Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις ήχου(realteck) και αντί για stereo να βάλεις την επιλογή 5.1 και θα βάλεις το βύσμα για το κεντρικό ηχείο και to sub στην ροζ υποδοχή τα δύο μπροστινά στην λαχανή και τα πίσω στην μαύρη.

Και πως ακριβώς θα το μάθω τώρα αυτό; :P

Κατέβασε το cpu-z

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς την oboard κάρτα ήχου, τότε το μοντέλο της μητρικής αναγράφεται στην εκκίνηση του υπολογιστή πριν ξεκινήσει το λειτουργικό.

POST1.jpg

@ veteranos:

Μη το δέσεις σχοινί κόμπο πως υποστηρίζει 5.1 όταν δε ξέρεις ποια & πόσο παλιά είναι. Ειδικά όταν ήδη του είπαν πως δε μπορεί... :P

Δημοσ.

Πρώτον φίλε μου, πήγα στις ρυθμίσεις ήχου και δεν βλέπω πουθενά επιλογή για 5.1. Στην καρτέλα αναπαραγωγή τράβηξα screenshot και μου έχει αυτά

Δεύτερον, οι τρεις θύρες που είναι δίπλα δίπλα όπως είπα είναι λαχανί, γαλάζιο και ροζ-πορτοκαλί.

Τρίτον, κατέβασα αυτό το πρόγραμμα και τράβηξα πάλι screenshot

Edit:Άδικος δεν είδα τι έγραψες γιατί έγραφα αυτό το ποστ. Σε ευχαριστώ όμως. Ελπίζω το screenshot να βοηθάει και τους δύο. :)

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς την oboard κάρτα ήχου, τότε το μοντέλο της μητρικής αναγράφεται στην εκκίνηση του υπολογιστή πριν ξεκινήσει το λειτουργικό.

POST1.jpg

@ veteranos:

Μη το δέσεις σχοινί κόμπο πως υποστηρίζει 5.1 όταν δε ξέρεις ποια & πόσο παλιά είναι. Ειδικά όταν ήδη του είπαν πως δε μπορεί... :P

Ναι οκ ισχύει. Οταν μας πει την μητρική θα δούμε. :)

Ξαναπόσταρε φωτο από το πρόγραμμα αλλά να φαίνεται η καρτέλα mainboard

Δημοσ.

Μιας & το εγκατέστησες, τρίτη καρτέλα "mainboard" θέλεις γιατί η πρώτη δε βοηθά. Εκεί το αναφέρει.

edit: οκ με πρόλαβες.

Μια χαρά 5.1 υποστηρίζει. Και 7.1 με front panel.

Βεβαιώσου πως έχεις περάσει τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας ήχου.

Για τη συνδεσμολογία θα ανατρέξεις στο manual της μητρικής.

Δημοσ.

Μιας & το εγκατέστησες, τρίτη καρτέλα "mainboard" θέλεις γιατί η πρώτη δε βοηθά. Εκεί το αναφέρει.

edit: οκ με πρόλαβες.

Μια χαρά 5.1 υποστηρίζει. Και 7.1 με front panel.

Βεβαιώσου πως έχεις περάσει τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας ήχου.

Για τη συνδεσμολογία θα ανατρέξεις στο manual της μητρικής.

Σωστά κάπου θα λέει realtek ή κάτι αντοίστιχο αν έχεις βάλει τα drivers σωστά.

Δημοσ.

Τέλεια. Χαίρομαι. Και με τα ηχεία είναι οκ φαντάζομαι; :D

Αυτό με τα drivers πως ακριβώς το κάνω;

Θα ρωτήσω στο κατάστημα για αυτό με τη συνδεσμολογία. :)

ΥΓ:veteranos123 δεν είναι έτσι. Δεν έχω πέντε χρωματιστές θύρες. Μου λείπει η μαύρη και η πορτοκαλί(ή ροζ). Είναι σκοτάδι και δεν μπορώ να τα διακρίνω αυτά τα δύο.`

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...