Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα αυτές τις μέρες με το Windows Live Mail μου. Όταν αρχίζω αυτό τον Client (μετά από λίγα λεπτά) ο υπολογιστής μου lagάρει (δεν ανταποκρίνεται) και αναγκάζομαι να επανεκκινώ τον υπολογιστή μου(hard restart). Έχω ακούσει από άλλο φόρουμ ότι η απουσία ενός κλειδιού μητρώου θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα (http://www.tomshardw...-responding#bas). Ο τύπος από το άλλο φόρουμ τελικά έκανε επανεγκατάσταση των Windows 7 καθώς και όλων των άλλων προγραμμάτων.

Eπομένως, αυτές είναι οι ερωτήσεις μου,

1) Θα μπορούσε να είναι αυτό το πρόβλημα (το παραπάνω) με τον υπολογιστή μου; Και αν ναι, υπάρχει η δυνατότητα να μου πεί κάποιος ποια είναι η τιμή του κλειδιού μητρώου που λείπει (προκειμένου να το ανακτήσω);

& 2) Έχω ελέγξει με Hiren's Boot τα εξής: cpu, FPU, GPU, τις μνήμες και τους σκληρούς δίσκους μου. Ένας από τους δίσκους μου παρουσίαζε 49%υγεία και τον έβγαλα από το σύστημά μου (To HD Sentinel που το έλεγξε μου είπε ότι εξαιτίας της μη σταθερής παρεχόμενης τάσης καταστράφηκε). Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση ακόμα να υπαρχει πρόβλημα στο hardware και αν ναι ποιό υποσύστημα πιστεύετε οτι μπορεί να είναι;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

geopis90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...