dimitris2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η Sony ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα οικονομικά μοντέλα της σειράς Xperia, το Xperia E και το Xperia E dual. Το τελευταίο όπως προδίδει και η ονομασία του διαθέτει υποδοχή για δεύτερη κάρτα SIM. Και τα δύο κυκλοφορούνε με οθόνη 3.5" ιντσών τεχνολογίας HVGA και επεξεργαστή χρονισμένο στο 1GHz με το Snapdragon MSM7227A chip της Qualcomm. Και οι δύο συσκευές τρέχουν το λογισμικό του Android 4.1, γεγονός που ίσως να μην το περίμενε κανείς λόγω των τεχνικών τους χαρακτηριστικών. Το Xperia E θα έχει τη νεότερη έκδοση του Android προεγκατεστημένη, ενώ το μοντέλο με δύο κάρτες SIM θα κυκλοφορήσει με Android 4.0 με δυνατότητα αναβάθμισης από το χρήστη σε 4.1. Η φωτογραφική μηχανή είναι 3.2MP χωρίς να υπάρχει και εμπρόσθια για video κλήσεις, 4GB αποθηκευτικού χώρου με διαθέσιμα 2.2GB και υποστήριξη επέκτασής του με κάρτες μνήμης microSD. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 1530mAh με την εταιρεία να μας υπόσχεται μέχρι και 6 ώρες ομιλίας και 530 ώρες αυτονομίας σε 3G. Αναφέρεται ακόμη ότι η συσκευή φέρει την τεχνολογία ήχου xLOUD Walkman και πιο ποιοτικό ήχο. Το Xperia E θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και ροζ χρώμα, ενώ η έκδοση με διπλή κάρτα SIM αποκλειστικά σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Η κυκλοφορία τους αναμένεται στις αρχές του 2013 χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε την επίσημη τιμολόγησή τους. Site: gmsarena.com Ενημέρωση: Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony Γερμανίας το Xperia E θα τιμολογηθεί στα €160, ενώ η έκδοση με τη διπλή SIM θα κοστολογείται €10 παραπάνω. Και οι δύο συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. gsmarena.com Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
devill0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν η τιμη τους ειναι το πολυ 150€ καλα ειναι...γιατι για παραπανω με αυτα τα spec δε θα περπατησουνε
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ομορφα και οι 3.5 ιντσες ιδανικες, αλλα θα ηθελα να τα δω με ενα διπυρηνο και 800Χ480 αναλυση. Αν δεν εμφανιζουν προβληματα και τραβανε με αυτον τον επεξεργαστη δεν ειναι ασχημα για φθηνα smartphone ακομα και με αυτην την αναλυση. Υπαρχει βεβαια και το xperia U αλλα χωρις επιλογη dual sim
keysmith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μικρή "αναβάθμιση" (και αν) του xperia tipo με λιγο μεγαλύτερη οθόνη (και μέγεθος), ελαφρά καλύτερο επεξεργαστή, και καλύτερη αυτονομία στα χαρτιά. Κρίμα όταν το πρωτοείδα για λίγο ήλπισα ότι θα είναι πιο κοντά στο Galaxy S DUOS Είναι τόσο κοντά στο tipo που δεν καταλαβαίνω γιατί το έβγαλαν. Ούτε Tipo II δεν θα μπορούσε να λέγονταν..
kallair Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Η σονυ βλέπω το έχει δει για τα καλά το κόλπο με τα δίκαρτα (και καλά κάνει κιολας). παλιοτερα το φόρτε της ήταν τα κινητά με qwerty slide πληκτρολόγιο. Πλέον νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση για δίκαρτα κινητά. τιμουλα κάπου διάβασα 250 δολάρια. ελπιζω να κάνουν λαθος κ να ειναι 150-160..
bisbirikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 To Dual αξίζει. Έβγαλαν και οι Nokia, Samsung Dual αλλά πολύ κακή κατασκευή και υποτυπώδη χαρακτηριστικά. Ίσως η Sony λανσάρει ένα αξιοπρεπές Dual sim κινητό.
p3nny58 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγω που εχω το tipo dual ειμαι πολυ ευχαριστημενη. και η καμερα ας ειναι 3.2 mpx καλη ειναι μην τα θελουμε κι ολα δικα μας, αν ειχε πιο μεγαλη αναλυση θα ηταν και πιο ακριβο!!!!
keysmith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγω που εχω το tipo dual ειμαι πολυ ευχαριστημενη. και η καμερα ας ειναι 3.2 mpx καλη ειναι μην τα θελουμε κι ολα δικα μας, αν ειχε πιο μεγαλη αναλυση θα ηταν και πιο ακριβο!!!! δεν είναι λιγα τα 3.2mp αν ήταν καλά όπως του παλιού καλού Κ800. Οι αισθητήρες 3.2 που κυκλοφωρουν σημερα είναι άθλιοι και χρησιμοποιούν φακούς της πλάκας freefocus (εστίαση πάνω από 1.2 μέτρα). Παράγουν μια αμμογραφία/ελαιογραφία της πλάκας. Η καθαρή τους ανάλυση είναι ούτε 1mp καθαρό. Εσένα ίσως σου αρέσουν οι φωτογραφίες γιατί τις βλέπεις στην οθόνη του κινητού σου. Στο PC όμως τί βλέπεις? ειδικά στο 1:1 είναι για κλάματα. Οι 5mp σχεδόν όλες είναι με φακούς με κανονικό focus (πλην nokia?) και έτσι τραβάνε λιγο καλύτερα.. Με ένα resampbe (subsample) παίρνεις 2-3 "καθαρά" mp σε καλό φώς. Ας βάζαν ένα led τουλάχιστον για χρήση ως.. φακού..
wannaplay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 και δεν παιρνεις αυτο http://www.gsmarena.com/acer_liquid_z110-5057.php γυρω στα εκατο ευρω μια χαρα μου φαινεται
arxangelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο της Sony...σε 1 χρονο εχει βγαλει καμια 15 κινητα...τι ειναι αυτα, 2 low end και 2 high end κινητα τον χρονο επρεπε να βγαζει
kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Όμορφο σχεδιασμό έχουν και το γεγονός ότι είναι dual sim θα τραβήξει κόσμο, αν η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.
weber122 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 με ωραίο σχεδιασμό και dual sim πιστεύω και εγώ πως θα πάει καλά το κινητό. αναμένουμε τιμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα