Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

λοιπον εδω και λιγο καιρο την εχω ψιλογυρισει την κατασταση και απο μεταλ που ακουγα το γυρισα σε ελληνικα

τωρα τελευταια λοιπον ακουω σιδηροπουλο κατα κυριο λογο και ανακαλυψα και το σιντι απο τα τραγουδια που ειχε ο μαλαμας-αλεξιου -ιωαννιδης στο λυκαββητο..εχετε καμια προταση για κανενα τραγουδι -τραγουδιστη που να ταιριαζει σε αυτα και να ψαχτουμε λιγο περισσοτερο?

Πολλές, αλλά υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι γουστάρεις το χαμομήλι. Άμα δεν 'ξηγηθείς εφτά - οχτώ κούπες πριν, δε φτιάχνεις κεφάλι μ' αυτά...

Ξαναγύρισέ το στο μέταλ τώρα που είναι νωρίς ακόμα ! Μη μπλέξεις με Μαλαμάδες και Ιωαννίδιδες !!!

Το μέταλ θα το ακούς μια ζωή, τα ελληνικά πόσο ?

Το ξέρεις ότι συμφωνώ, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, το χαμομήλι κάνει καλό και στο στομάχι, βοηθάει και στη δυσκοιλιότητα...επιτελούν κοινωνικό έργο οι Μαλαμάδες τελικά...

Τι πιο κλασικό για έναν μεταλά, από το να περάσει στα ελληνικά και από εκεί στα σκυλάδικα.

Βασικά, το 90% των μεταλάδων και ρεηβάδων καταλήγουν σκυλάδες.

Ευτυχώς που ποτέ δεν ανήκα σε κανένα 90%...αν και την πενιά μου, τη γουστάρω ώρες ώρες. «Πενιά» όμως, όχι «σκυλιά με ρούχα»...

Ευτυχώς δηλαδή που εγώ ανήκω στο 10%.

Πάντως, συνήθως καποια γκομενίτσα φταίει !!!

«...τρίχα από μ...ί τραβάει καράβι», που λέγανε και οι Apache...

Οταν όμως πρέπει να βγάλω τη γυναίκα έξω, θα την πάω στην Πάολα. Τι να κάνω...

Πρέπει να λιώνεις για πάρτη της, έτσι; Εγώ την πρώην, την είχα πάει Μητροπάνο, Μαργαρίτη, Τερζή, αλλά τόσο ...φιλόζωος δεν κατάφερα να γίνω! Δεν ήταν φίρμα η Πάολα τότε φυσικά, αλλά υπήρχαν πολλές άλλες αιτίες για αντιλυσσικό... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι πιο κλασικό για έναν μεταλά, από το να περάσει στα ελληνικά και από εκεί στα σκυλάδικα.

Βασικά, το 90% των μεταλάδων και ρεηβάδων καταλήγουν σκυλάδες.

eeeeeeeeee τι λέτε βρε παιδιά; αν μιλάτε για γνήσιους ροκ, ακούνε και εντεχνο και κλασσικη.Οι άλλοι μπορεί να το παίζαν ροκ γιατί δεν είχαν ταυτότητα.Ελπίζω να τα βρ'ηκαν

Δημοσ.

Γιατί να ακούς έντεχνα? Κλάιν μουσική κλάιν στίχος ώρες ώρες. Άκου κάτι παλιό , ροκ, ελληνικό, με στίχο και ριφ που σπάει κόκκαλα.Δυνατά , μια από τις καλύτερες εισαγωγές.

Δημοσ.

eeeeeeeeee τι λέτε βρε παιδιά; αν μιλάτε για γνήσιους ροκ, ακούνε και εντεχνο και κλασσικη.Οι άλλοι μπορεί να το παίζαν ροκ γιατί δεν είχαν ταυτότητα.Ελπίζω να τα βρ'ηκαν

ε όχι και να μην είμαστε γνήσιοι Rock/Metalers επειδή δεν ακούμε ένα είδος άκυρης ποίησης και ποιήματα ενορχηστρωμένα πάνω σε 4 άντε το πολύ 5 συγχορδίες του στυλ "ο λύχνος του Αλλαδίνου" και αλλα τέτοια δήθεν κουλτουριάρικα!!!

να απαντήσω και εγώ προς τον φίλο που άνοιξε το topic!!!
το να αλλάξεις μουσικά ακούσματα επειδή δεν σε εμπνέει πλέων το X,Ψ είδος μουσικής και θες να ψαχτείς για αλλα το καταλαβαίνω,αλλα να αλλάξεις είδος μουσικής για μια γκόμενα δεν το καταλαβαίνω και το βρίσκω γέλιο!!!αν θες να εντυπωσιάσεις μια γκόμενα την εντυπωσιάσεις με τις πράξεις σου,τον τρόπο που μιλάς,το styll σου και αλλα πολλά!!!Η μουσική είναι κάτι που σε ευχαριστεί και σε εμπνέει οποιο είδος και αν είναι!!!
Τέλος πάντων δικαίωμα σου να κανεις αυτό που θες,που γουστάρεις και σε ευχαριστεί...εμείς απλά απόψεις λέμε!!!

Αν θες να ψαχτείς για Ελληνικό Rock,άκου Τρύπες,Διάφανα Κρίνα,Μωρά στη Φωτιά,Ξύλινα Σπαθιά,Υπόγεια Ρεύματα,Ενδελέχεια,Magic δε Spell,Πουλικάκο,Γιοκαρινη,Παπακωνσταντίνου!!!αν και κάτι μου λέει η κοπελια θα πρέπει να ακούει Κίτρινα Ποδήλατα,Κόκκινα Χαλια και διαφορα αλλα χρωματιστά αντικείμενα!!!
δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό γιατί δεν μ'αρέσει το Ελληνικό rock
Δημοσ.

ε όχι και να μην είμαστε γνήσιοι Rock/Metalers επειδή δεν ακούμε ένα είδος άκυρης ποίησης και ποιήματα ενορχηστρωμένα πάνω σε 4 άντε το πολύ 5 συγχορδίες του στυλ "ο λύχνος του Αλλαδίνου" και αλλα τέτοια δήθεν κουλτουριάρικα!!!

να απαντήσω και εγώ προς τον φίλο που άνοιξε το topic!!!
το να αλλάξεις μουσικά ακούσματα επειδή δεν σε εμπνέει πλέων το X,Ψ είδος μουσικής και θες να ψαχτείς για αλλα το καταλαβαίνω,αλλα να αλλάξεις είδος μουσικής για μια γκόμενα δεν το καταλαβαίνω και το βρίσκω γέλιο!!!αν θες να εντυπωσιάσεις μια γκόμενα την εντυπωσιάσεις με τις πράξεις σου,τον τρόπο που μιλάς,το styll σου και αλλα πολλά!!!Η μουσική είναι κάτι που σε ευχαριστεί και σε εμπνέει οποιο είδος και αν είναι!!!
Τέλος πάντων δικαίωμα σου να κανεις αυτό που θες,που γουστάρεις και σε ευχαριστεί...εμείς απλά απόψεις λέμε!!!

Αν θες να ψαχτείς για Ελληνικό Rock,άκου Τρύπες,Διάφανα Κρίνα,Μωρά στη Φωτιά,Ξύλινα Σπαθιά,Υπόγεια Ρεύματα,Ενδελέχεια,Magic δε Spell,Πουλικάκο,Γιοκαρινη,Παπακωνσταντίνου!!!αν και κάτι μου λέει η κοπελια θα πρέπει να ακούει Κίτρινα Ποδήλατα,Κόκκινα Χαλια και διαφορα αλλα χρωματιστά αντικείμενα!!!
δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό γιατί δεν μ'αρέσει το Ελληνικό rock

Εγώ γενικά ιμιτασιόν δεν ακούω.Το κάθε πράμα, από τον τόπο του.Και όταν λέω έντεχνο, σαυτό που αναφέρομαι, δεν υπάρχει πιά.Χατζιδάκη, Ξυδάκη, επαναστατικά, τέτοια υπέροχα πράγματα.Όσο για το λύχνο του αλαντίνου, μου αρέσει πάρα πολύ ο Καβαδίας.Δε λέω ότι για ένα ροκά είναι "μαστ" να ακούει αυτά που γ΄ραφω, αλλά από τις συναναστροφές μου, βλέπω ότι ακούνε και άλλα ήδη αλλά όχι και σκυλάδικα ...ακραίο.Δεν κολλάει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...