Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

λοιπον εδω και λιγο καιρο την εχω ψιλογυρισει την κατασταση και απο μεταλ που ακουγα το γυρισα σε ελληνικα

τωρα τελευταια λοιπον ακουω σιδηροπουλο κατα κυριο λογο και ανακαλυψα και το σιντι απο τα τραγουδια που ειχε ο μαλαμας-αλεξιου -ιωαννιδης στο λυκαββητο..εχετε καμια προταση για κανενα τραγουδι -τραγουδιστη που να ταιριαζει σε αυτα και να ψαχτουμε λιγο περισσοτερο?

Δημοσ.

Ξαναγύρισέ το στο μέταλ τώρα που είναι νωρίς ακόμα ! Μη μπλέξεις με Μαλαμάδες και Ιωαννίδιδες !!!

Το μέταλ θα το ακούς μια ζωή, τα ελληνικά πόσο ?

• Like 2
Δημοσ.

Τι πιο κλασικό για έναν μεταλά, από το να περάσει στα ελληνικά και από εκεί στα σκυλάδικα.

Βασικά, το 90% των μεταλάδων και ρεηβάδων καταλήγουν σκυλάδες.

• Like 2
Δημοσ.

τραγικό αλλά πολύ αληθινό. μην ξεχνάμε και πόσοι έχουν πέσει σε ... "άλλες" καμμένες καταστάσεις από αυτές τις μουσικές..

δεν πειράζει όμως..καλύτερα για να διαφέρουμε από την μάζα

Δημοσ.

δηλαδή εγώ κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω που μετά από 15 χρόνια goaτης δεν το γύρισα σε ελληνικά :unsure:

• Like 3
Δημοσ.

Τι πιο κλασικό για έναν μεταλά, από το να περάσει στα ελληνικά και από εκεί στα σκυλάδικα.

Ευτυχώς δηλαδή που εγώ ανήκω στο 10%.

Πάντως, συνήθως καποια γκομενίτσα φταίει !!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

λοιπον εδω και λιγο καιρο την εχω ψιλογυρισει την κατασταση και απο μεταλ που ακουγα το γυρισα σε ελληνικα

τωρα τελευταια λοιπον ακουω σιδηροπουλο κατα κυριο λογο και ανακαλυψα και το σιντι απο τα τραγουδια που ειχε ο μαλαμας-αλεξιου -ιωαννιδης στο λυκαββητο..εχετε καμια προταση για κανενα τραγουδι -τραγουδιστη που να ταιριαζει σε αυτα και να ψαχτουμε λιγο περισσοτερο?

Θανάση Παπακωνσταντίνου φυσικά.

Δημοσ.

Ευτυχώς δηλαδή που εγώ ανήκω στο 10%.

Πάντως, συνήθως καποια γκομενίτσα φταίει !!!

κοντα επεσες φιλε μου

η κοπελα μου ηταν και αυτη μεταλλου το γυρισε σε ελληνικα και τωρα στυλ παολα κλπ οποτε ακου στο ακου μου κολλησαν

οχι οτι αν ακουσω μια ριφια δεν θα τρελαθω αλλα οκ

Δημοσ.

κοντα επεσες φιλε μου

η κοπελα μου ηταν και αυτη μεταλλου το γυρισε σε ελληνικα και τωρα στυλ παολα κλπ οποτε ακου στο ακου μου κολλησαν

οχι οτι αν ακουσω μια ριφια δεν θα τρελαθω αλλα οκ

Αφού την έχω περάσει και εγώ αυτή τη φάση.

Λοιπόν ένα πράγμα έχω να πώ . Η μουσική είναι απλά διασκέδαση. Αμα γουστάρεις μπουζούκια τράβα μπουζούκια. Αμα γουστάρεις όμως κάποια στιγμή να ακούσεις μέταλ , βάλε ένα δισκάκι των Maiden ή των Priest στο στέρεο και χτυπήσου αλύπητα !!!

Εγώ στο σπίτι ακούω όλη μερα μέταλ. Οταν όμως πρέπει να βγάλω τη γυναίκα έξω, θα την πάω στην Πάολα. Τι να κάνω...

Δημοσ.

δηλαδή εγώ κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω που μετά από 15 χρόνια goaτης δεν το γύρισα σε ελληνικά :unsure:

Kι εγω αποτι φαινεται το ιδιο προβλημα εχω εδω και 12-13 χρονια.. Λογικα ειμαστε η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα του TimonkaiPumpa και της ερευνας του που κατεδειξε οτι το 90% απο μας γινονται σκυλαδες!

• Like 2
Δημοσ.
Η μουσική είναι απλά διασκέδαση.

Η μουσική είναι ΠΟΛΥ περισσότερα από "απλά διασκέδαση". ΠΟΛΥ περισσότερα.

Το κακό είναι ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν ακούνε πραγματικά μουσική.

Δημοσ.

Η μουσική είναι ΠΟΛΥ περισσότερα από "απλά διασκέδαση". ΠΟΛΥ περισσότερα.

Το κακό είναι ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν ακούνε πραγματικά μουσική.

Ευχαριστώ για τη διόρθωση . Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου μας εδώ, νομίζω ότι ισχύει αυτό που έγραψα.

Δημοσ.

Μια ζωή μέταλ.. και πιο συγκεκριμένα Μelodic power metal... αν και ακουω καποιες φορες Ξυλουρη ή Μητροπανο και γενικά τετοιου ειδους ελληνικά... αν και δεν μου εχει τυχει αυτο με τη γκομενα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια

Φίλε συνέχισε να ακούς metal μην μπλεχτείς με έντεχνα!Καταστρέφουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...