the marauder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Γεια χαρα σ ολο το φορουμ και ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια Ποσό που διαθέτουμε :350-400 Χρήση υπολογιστή :internet,ταινιες,επεξεργασια φωτο(καθολου games) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Eχω την L1953S (1280x1024@75Hz) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? προτιμω το Visionstudio Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο μενα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Ποιο θα μου προτινατε(οχι αγορα) Αν μπορουσε ενα κριτηριο να ειναι η αντοχη στο χρονο η η ευκολη επι μερους αναβαθμηση οταν(ΑΝ) τα οικονομικα μου βελτιωθούν .
the marauder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Πιστευεις οτι το κουτι με το τροφοδοτικο ειναι επαρκες αντι για ξεχωριστα κομματια?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γιατί το τροφοδοτικό που φοράει το κουτί είναι της enermax που είναι ηγέτιδα δύναμη στα τροφοδοτικά. Πολύ εύλογη πάντως η ανυσηχία σου, συνήθως τα ενσματωμένα στα κουτιά τροφοδοτικά είναι κακής ποιότητας.
the marauder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Παρ ολο δε ποσταρω συχνα(λογω ηληκιας)παρακολουθω συχνα το φορουμ και θα λεγα οτι μιλαμε τη ιδια γλωσσα.Εμπιστευομαι λοιπον τη κριση σου και θα το προχωρησω.Και κατι τελευταιο για το λειτουργικο xp η 7?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν τίθεται καν ζήτημα. Windows 7 64bit ή 8 αν σου αρέσουν. Δεν είναι θέμα προτίμησης, θα το χαντακώσεις το pc με τα xp. Και στο λέω εγώ που ακόμα τα υποστηρίζω για παλιότερα μηχανήματα.
the marauder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο σκεφτομουνα και εγω.Ευχαριστω να σε καλα.
XMorsX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 off topic, ο g860 αντεχει 2χ 7850 ? Ναι. Ειναι ομως περιεργος συνδυασμος, στα πιο cpu demanding games θα εχεις καποιο bottleneck... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα