Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα τροφοδοτικο 450w το οποιο δεν βγαζει εξοδο για pci-e (6 pin) και θελω να το συνδεσω με μια ATi Radeon HD 3870 512MB DDR4 http://www.google.gr...r:31,s:100,i:97.

Η ερωτηση μου ειναι εαν με ενα http://www.plaisio.g...r-CMP-CI004.htm

δεν θα καει η καρτα.Στη σελιδα της καρτας λεει Power Consumption : 155 Watts.Δεν γνωριζω τι ταση βγαζει το molex του τροφοφοτικου μου.Μηπως πρεπει να το ψαξω?

Δημοσ.

Πρεπει να παρω τηλεφωνο γιατι δεν το εχουν στο καταστημα απο οτι καταλαβα απο το site.

πρεπει δηλαδη να γινει παραγγελια πρωτα.Θα παρω σε κανα 20λεπτο και θα σου πω.

Δημοσ.

Επειδή πραγματικά βαριέμαι να εξηγώ για τα Watt που δίνει το Molex και πόσα θέλει το PCIeX, καλύτερα να πάρετε ένα τέτοιο:

75c75202_molex-pcie.gif

Πάλι δεν δίνει όσα θέλει το PCIeX αλλά πλησιάζει. Οι περισσότερες VGA το έχουν Bundled μέσα. Όλο και κάποιο φίλο θα έχεις που θα του περισσεύει (εγώ έχω 3-4)

@TS (topic starter) να καεί δεν έχεις πρόβλημα. Να μην δίνει όμως αρκετό ρεύμα άρα κολλήματα-επανεκιννήσεις-BSOD είναι πιθανό. Γιαυτό καλύτερα αυτό που σου έβαλα, κι αν βολεύει δώστου ρεύμα από δυο διαφορετικές γραμμές του PSU

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πραγματικά βαριέμαι να εξηγώ για τα Watt που δίνει το Molex και πόσα θέλει το PCIeX, καλύτερα να πάρετε ένα τέτοιο:

75c75202_molex-pcie.gif

Πάλι δεν δίνει όσα θέλει το PCIeX αλλά πλησιάζει. Οι περισσότερες VGA το έχουν Bundled μέσα. Όλο και κάποιο φίλο θα έχεις που θα του περισσεύει (εγώ έχω 3-4)

@TS (topic starter) να καεί δεν έχεις πρόβλημα. Να μην δίνει όμως αρκετό ρεύμα άρα κολλήματα-επανεκιννήσεις-BSOD είναι πιθανό. Γιαυτό καλύτερα αυτό που σου έβαλα, κι αν βολεύει δώστου ρεύμα από δυο διαφορετικές γραμμές του PSU

Σ'ευχαριστω.Ημουν ετοιμος να παρω το αλλο.
Δημοσ.

Πάντως ένα τροφοδοτικό θα πρέπει να αλλάξεις κάποια στιγμή. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο υπολογιστή να μπορούν να "τραφούν" τα υποσυστήματα με αυτό που πρέπει.

Το να τροφοδοτείς την κάρτα γραφικών από γραμμή η οποία είναι για να τροφοδοτεί χαμηλής ισχύος υλικό, όπως σκληρούς δίσκους, ανεμιστήρες, κλπ, δεν είναι ότι καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...