evoracing Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 πως το βλέπω αυτό? τα bios έτσι ήταν πριν και έτσι είναι και τώρα. Δεν έχω κάνει ποτέ bios update
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Όχι αυτό δεν είναι το BIOS version. Πας στην καρτέλα και μπαίνεις στο EZ Flash και βλέπεις αναλυτικά ημερομηνία, έκδοση, κλπ. Μπορείς να βάλεις και το CPU Z να το δεις μέσα από τα Windows και να τελειώνεις.
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος. Αυτό πρέπει να λέει. Είναι το τελευταίο BIOS που έχει βγει γι' αυτήν την μητρική.
gtajunkie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Με αφορμή το post του evoracing θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το BIOS update. Αν η έκδοση του BIOS που έχουμε είναι για παράδειγμα 4 εκδόσεις πίσω και θέλουμε να αναβαθμίσουμε, περνάμε κάθε καινούργια έκδοση μία-μία ή αναβαθμίζουμε κατευθείαν στη τελευταία;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εξαρτάται. Μερικές φορές το ένα, μερικές το άλλο. Σε κάθε περίπτωση θα το λέει στο site. Ανάλογα με το πόσο βασική ήταν η αναβάθμιση παίζει να πρέπει να τα περάσεις και ένα-ένα.
gtajunkie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ώχ μη μου λες τέτοια. Πρόκειται για την Asus Crosshair 3 Formula και στο site της Asus δεν αναφέρει τίποτα για το πως πρέπει να περαστούν τα BIOS Updates. Και το ακόμα καλύτερο της υπόθεσης είναι πως για να περαστεί ο 960Τ πρέπει οπωσδήποτε να γίνει update στο BIOS.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αφού δεν λέει κάτι τότε αναβαθμίζεις απευθείας.
gtajunkie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό θα κάνω και ελπίζω να τον "δει" η μητρική τον επεξεργαστή ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, γιατί αλλιώς με βλέπω να ψάχνω άλλο πιο παλιό μοντέλο, να κάνω μέσω αυτού το update και μετά να περάσω τον καινούργιο.
Heatspreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μου εχει τυχει σε PC να θελει παλιοτερη εκδοση BIOS. Προκειται για σπανια περιπτωση. Στα Macintosh παιζει αυτο, αλλα ετσι και αλλιως γινεται μεσω του Update πλεον. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα