Stefanos1035 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους εχω προβλημα με το pc μου. Προσπαθω να το ανοιξω και δεν ανοιγει με την πρωτη φορα κανει 1 περιεργο θορυβο κανει να ανοιξει αλλα τπτ και μετα απο μερικεσ προσπαθειες ανοιγει ... Τι γινετε?? Περιμενω τα φωτα σας.. Ευχαριστω εκ των προτερων .!!
spyros1981 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους εχω προβλημα με το pc μου. Προσπαθω να το ανοιξω και δεν ανοιγει με την πρωτη φορα κανει 1 περιεργο θορυβο κανει να ανοιξει αλλα τπτ και μετα απο μερικεσ προσπαθειες ανοιγει ... Τι γινετε?? Περιμενω τα φωτα σας.. Ευχαριστω εκ των προτερων .!! δεν βοηθας ομως οπως το λες.εννοεις πατας το power μια φορα και δεν κανει τιποτα?ποσες φορες χρειαζεται να το πατησεις για να ανοιξει?πες μας και την συνθεση του υπολογιστη να πουμε κατι περισσοτερο.τι τροφοδοτικο εχεις?
Stefanos1035 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως πρεπει να πατησω το power αρκετες φορες για να ανοιξει το pc.. οταν το παταω κανει 1 περιεργο θορυβο μαλλον απο το τροφοδοτικο και δεν ξεκιναει απλα σβηνει μετα παλι τα ιδια μεχρι που μετα απο 5-6 φορες ανοιγει... το pc εχει 1 celeron 2,4 /4 ram / 320gb wd. και το τροφοδοτικο ειναι 400αρι.. ειχε κανει η μητρικη μ και την αλλαξα και μετα απο την αλλαγη μ το κανει αυτο...(την αλλαξα γτ μ καηκε απο διακοπη ρευματος.!
madtaz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό σου, και η μητρική δε νομίζω να κάηκε από διακοπή ρεύματος, μάλλον υπέρταση έγινε.
Stefanos1035 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια θα δοκιμασω να βαλω αλλο τροφοδοτικο ευχαριστω πολυ!!!!
Rod@X Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ότι και να φταίει πιο απλό είναι να δοκιμάσεις αλλαγή τροφοδοτικού. Αν δεν δουλέψει παίζει να είναι και μητρική . Τι μάρκα είναι το τροφοδοτικό σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα