Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο απότομη διακοπή ρεύματος το to pc τα παίξε.. Πάω να το ανοίξω κ μου βγάζει μήνυμα πως τα win απέτυχαν να εκινησουν.μου λεει να βάλω το cd για επιδιωρθωση.. Το βάζω αλλα δεν κάνει τπτ.. Δεν ξεκινάει..

Το μήνυμα που μου βγάζει οταν ανέβω το pc σταθερός ειναι ότι δεν έγινε φόρτωσε των win επειδή το αρχειο μητρώου συστήματος λείπει η ειναι κατεστραμμένο.!

Win/system32/config/system

Δοκίμασα να μπω σε ασφαλή λειτουργία.. Κ με γραμμή εντολών κ δεν μπαίνει πουθενά..

Το θέμα ειναι ότι αρχεία που τα χρειάζομαι μέσα στον δίσκο κ δεν θέλω να κάνω φορματ..

Πειτε καμία λύση plss

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σου λείπει το αρχείο system. Αν δε θέλεις να μπεις στη διαδικασία επαναφοράς του μπούταρε από ένα live cd, πάρε ότι θέλεις & βουρ στο νέο setup.

Αλλιώς:

http://www.thelab.gr/windows-platform/ta-xp-den-ksekinoun-me-minyma-oti-75008.html

http://support.microsoft.com/kb/307545/el

Δημοσ.

Με μπερδεψες που λες αν δεν θέλω επαναφορά...να βάλω live cd κ πως θα πάρω τα αρχεία για να τα βάλω στην παλιά εγκατάσταση.;;;

Δημοσ.

Εαν δε θέλεις να μπεις στη διαδικασία επαναφοράς του κατεστραμμένου αρχείου με το τρόπο που παραθέτω στους συνδέσμους, απλά μπουτάρεις με κάποιο live cd, παίρνεις τα αρχεία που χρειάζεσαι & ξαναπερνάς λειτουργικό εκ νέου. Φρέσκια εγκατάσταση δηλαδή.

Δημοσ.

Μλστ κατάλαβα..

Εάν συνδέσω έναν άλλο σκληρο δίσκο κ αντιγράψω αυτο το system στον κατεστραμμένο ας πούμε σκληρο θα γίνει η δουλειά.;;

Δημοσ.

Δοκίμασε το. Αλλά το θέμα είναι να βρεις το ίδιο system (από ίδιο λειτουργικό δλδ) & να το πάρεις μπουτάροντας πάλι από κάποιο live cd ή κονσόλα διότι τα windows δεν αφήνουν ούτε καν να το αντιγράψεις αυτό το αρχείο.

Ο τρόπος που υποδεικνύεται στο σύνδεσμο είναι αυτό που λες στην ουσία αλλά πιο... "φρόνιμος" :-)

Δημοσ.

Βρήκα cd αλλα δεν ανοιγει.. Δεν ξεκινάει δηλ.. Μάλλον δεν το διαβάζει το cd..

Μετα σύνδεσηα αλλον σκληρο αλλα γίνετε αυτο που είπες.. Δεν με αφήνει να αντιγράψω τα αρχεία..

Άλλος τρόπος..;;;;

Δημοσ.

Άλλος τρόπος..;;;;

Ε, δε προσπάθησες & πολύ.

Τι και αν είχες κάποιο ξεχασμένο cd & δε δούλεψε. Φτιάξε ένα νέο. :-)

Ο άλλος (σωστός) τρόπος είναι αυτός που έχω αναφέρει ήδη 3 φορές. Να επαναφέρεις το κατεστραμμένο "system" με τον τρόπο που εξηγεί στο σύνδεσμο.

Δημοσ.

Κ όμως βρήκα ακόμη έναν κ ελπίζω να δουλέψει...

Αφού είχα συν δεμένο έναν άλλο σκληρο κ μπήκα μέσο αυτού στα win το έβαλα να κάνει chkdsk να βρει κ να διορθώσει τα σφάλματα...

Τώρα ειναι στα μισα η διαδικασία .. Οταν ολοκληρωθεί θα σας πω αποτελέσματα .. Κ αν δεν γίνει με αυτήν η δουλειά μου θα προχωρήσω με τον τροπο που μου είπες.

Δεν ξέρω αλλα μου φαινετε μπελαλιδικος...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...