Προς το περιεχόμενο

Win mobile 8 vs Android 4.x

Commendatore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά και τις τελευταίες παρουσιάσεις των Win mobile 8 συσκευών, η σκέψη της μετάβασης από το android στα win, είναι όλο και πιο ελκυστική...

Θεωρείτε πως τα Win mob 8 είναι αρκετά ώριμα ώστε να αποτελέσουν μια εξίσου "στιβαρή" πλατφόρμα,

εάν λάβουμε υπ'όψιν παράγοντες όπως :

1) σταθερότητα συστήματος, 2) συμβατότητα, 3) πλήθος και ποικιλία εφαρμογών, 4) υποστήριξη εταιρίας και αναβαθμίσεις, etc...

....με λίγα λόγια θεωρείτε πως πρόκειται για το next big deal ? μπορεί να εκτοπίσει την...παντοδύναμη google ?

Είναι σκόπιμο να στραφούμε σε μια αντίστοιχη συσκευή και να επωφεληθούμε από την νέα αυτή πλατφόρμα

ή θα πάει "άπατη" και θα μείνουμε με μια συσκευή χωρίς υποστήριξη ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eγω βλεπω πολυ θετικα να μεταβω σε win 8 mobile, μετα απο 4 android phones !

Η αλήθεια είναι πως πέρασε και από το δικό μου μυαλό η μετάβαση στα Win μετά από 3 android τηλέφωνα...

Με προβληματίζει όμως η μικρή ποικιλία σε εφαρμογές και η νεότητα του λειτουργικού,

αν και διαβάζουμε πως η σταθερότητά του είναι πάρα πολύ καλή (ίσως καλύτερη και από αυτή των android)

Rooted και Android!

καλυτερα δε νομιζω να γινεται..

Νομίζω πως συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών android είναι από αρκετά ώς πολύ ευχαριστημένοι.

Το θέμα είναι πως από τη στιγμή που θα αναπτυχθεί επαρκώς η πλατφόρμα των win ποιοι συσχετισμοί θα δημιουργηθούν και κατά πόσο θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ανάπτυξη και των δύο.

Ελπίζω να εισχωρήσει αρκετά η πλατφόρμα αυτή, ώστε να υπάρχει και μία ακόμη εναλλακτική απέναντι στα μηλόφωνα...

• Like 1

η σταθερότητά του είναι πάρα πολύ καλή (ίσως καλύτερη και από αυτή των android)

Από ότι διαβάζω (δεν έχω WP) νομίζω ότι αυτό πρέπει να θεωρείται το μόνο που είναι δεδομένο

Η αλήθεια είναι πως πέρασε και από το δικό μου μυαλό η μετάβαση στα Win μετά από 3 android τηλέφωνα...

Με προβληματίζει όμως η μικρή ποικιλία σε εφαρμογές και η νεότητα του λειτουργικού,

120.000 εφαρμογες σου φαινονται μικρη ποικιλια; Εγω παντως δε χρειαζομαι αλλες. Ειδικα στην Ελλαδα.Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην εχεις εναν ωκεανο επιλογων. Για σταθεροτητα καλυτερα να μη μιλησουμε, εδω μια αναβαθμιση γινεται στο android και ακους παραπονα απο χρηστες high end android οτι παρουσιαζεται lag...

Ωραια τα ανδροιδ δεν λεμε αλλα μου εχει λειψει παρα πολυ το παλιο μου windows mobile 6.1 HTC HD

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php

Μεσα στο καινουργιο ετος παντως θα μεταβω σε WP8 phone

Ωραια τα ανδροιδ δεν λεμε αλλα μου εχει λειψει παρα πολυ το παλιο μου windows mobile 6.1 HTC HD

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php

Καλά θα κάνεις, κατά τη γνώμη μου, απλά αν περιμένεις να «βρεις» τα WM6+ στα WP8 επειδή σου έλειψαν, ετοιμάσου για μια έκπληξη.

Νομιζω πως τα android ειναι πιο ευκολα στη χρησηαπ τα κλασικα παλια windows mobile...btw η τεχνολογια προχωρησε αρκετα,οσο για τα νεα win δε γνωριζω για να σας πω.

Το καλυτερο και χρησημοτερο απ ολα για μενα θα ηταν να βγαζανε κανονικα windows (7,xp) αν οχι τοσο στα κινητα γιατι εινι λιγο δυσκολο αλλα στα tabletακια.

120.000 εφαρμογες σου φαινονται μικρη ποικιλια; Εγω παντως δε χρειαζομαι αλλες. Ειδικα στην Ελλαδα.Μερικες φορες ειναι καλυτερα να μην εχεις εναν ωκεανο επιλογων.

Σίγουρα, οι 120.000 εφαρμογές δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν ώς "λίγες", απλά συγκρινόμενες με τις 600.000+ του android, φαντάζουν περιορισμένες, ώστε αναπόφευκτα σου δημιουργούν την αμφιβολία πως κάποια στιγμή ίσως δε βρείς αυτό που χρειάζεσαι...

(μιλώ για δωρεάν εφαρμογές)

Συμφωνώ πως μάλλον είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας και όχι τόσο θέμα πραγματικής έλλειψης...

Για σταθεροτητα καλυτερα να μη μιλησουμε, εδω μια αναβαθμιση γινεται στο android και ακους παραπονα απο χρηστες high end android οτι παρουσιαζεται lag...

Όσον αφορά τα android όντως υφίστανται κάποια θέματα, αλλά τα win8 δεν έχουν προβλήματα νεότητας ?

Συμφωνω οτι μπορει να μη βρεις εφαρμογη για οποιαδηποτε εμπορικη επιχειριση ή καποιου site ακομα ή για κατι αλλο ή ακομα πιο πολλα παιχνιδια. Αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι που χρειαζεσαι απαραιτητα.

Προβλημα νεοτητας δε νομιζω. Το andorid εμφανιζει τονους περισσοτερα και ακατανοητα προβληματα. Ενα τηλεφωνο πρεπει πρωτα να ειναι τηλεφωνο και μετα PC.

Συμφωνω οτι μπορει να μη βρεις εφαρμογη για οποιαδηποτε εμπορικη επιχειριση ή καποιου site ακομα ή για κατι αλλο ή ακομα πιο πολλα παιχνιδια. Αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι που χρειαζεσαι απαραιτητα.

Πιστεύεις πως ένας μέσος χρήστης μπορεί αυτή τη στιγμή να καλυφθεί επαρκώς με τα win8 ?

Ένας μέσος χρήστης, ο οποίος έχει μερικές εφαρμογές για φωτογραφίες, μουσική και ταινίες, μερικές επαγγελματικές (όχι απόλυτα εξειδικευμένες) εφαρμογές, μια εφαρμογή για agenda/pim, μια εφαρμογή fitness, μια εφαρμογή...you name it ....

Προβλημα νεοτητας δε νομιζω. Το andorid εμφανιζει τονους περισσοτερα και ακατανοητα προβληματα. Ενα τηλεφωνο πρεπει πρωτα να ειναι τηλεφωνο και μετα PC.

Πάντως με την υποστήριξη που έχει το android, νιώθεις κάπως πιο σίγουρος πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ενδεχομένως να αντιμετωπισθεί. Δεν ξέρω εάν νιώθεις το ίδιο με τα win τα οποία ενδεχομένως να μην τύχουν της ίδιας αποδοχής από το κοινό και διείσδυσης στην αγορά.

http://www.gsmarena....uch_hd-2525.php

Τί σου έλειψε από τα win 6.1 ?

προσωπικά όταν έκανα τη μετάβαση από τα 6.1 στο android ένιωσα πως απαλλάχθηκα από ένα μεγάλο βάρος...

Ελπίζω τα win8 να είναι καλύτερα... :-)

Καλά θα κάνεις, κατά τη γνώμη μου, απλά αν περιμένεις να «βρεις» τα WM6+ στα WP8 επειδή σου έλειψαν, ετοιμάσου για μια έκπληξη.

Αυτό είναι καλό ή κακό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύεις πως ένας μέσος χρήστης μπορεί αυτή τη στιγμή να καλυφθεί επαρκώς με τα win8 ?

Ένας μέσος χρήστης, ο οποίος έχει μερικές εφαρμογές για φωτογραφίες, μουσική και ταινίες, μερικές επαγγελματικές (όχι απόλυτα εξειδικευμένες) εφαρμογές, μια εφαρμογή για agenda/pim, μια εφαρμογή fitness, μια εφαρμογή...you name it ....

Πάντως με την υποστήριξη που έχει το android, νιώθεις κάπως πιο σίγουρος πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ενδεχομένως να αντιμετωπισθεί. Δεν ξέρω εάν νιώθεις το ίδιο με τα win τα οποία ενδεχομένως να μην τύχουν της ίδιας αποδοχής από το κοινό και διείσδυσης στην αγορά.

Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι μεσος χρηστης. Και αυτος που περιγραφεις μπορει να ικανοποιηθει επαρκως. Η μονη υποστηριξη που θα πρεπει να υπαρχει για ενα τηλεφωνο πρεπει να ειναι απο τον πωλητη και τον κατασκευαστη. Αν χρειαστει να καταφυγεις στην "κοινοτητα" τοτε εχεις κανει λαθος αγορα τηλεφωνου. Αυτα εχουν πραγματικη αξια μονο για γκατζετακηδες ή ανθρωπους που αχολουνται λιγο παραπανω. Για μενα ωραιο ειναι αλλα και παλι θα προσπαθησω να αποφυγω το android οσο και να θελω να το χρησιμοποιησω. Δεν με πειραζει να μην τα εχω ολα. Αν θελησω να τα εχω ολα θα παρω ενα iphone.

Επεξ/σία από disqualified

Νομιζω πως τα android ειναι πιο ευκολα στη χρησηαπ τα κλασικα παλια windows mobile...btw η τεχνολογια προχωρησε αρκετα,οσο για τα νεα win δε γνωριζω για να σας πω.

Το καλυτερο και χρησημοτερο απ ολα για μενα θα ηταν να βγαζανε κανονικα windows (7,xp) αν οχι τοσο στα κινητα γιατι εινι λιγο δυσκολο αλλα στα tabletακια.

Που ζεις?!!!:P

Τα tablets,τρέχουν τα κανονικά windows,εδω και 10 χρόνια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...