Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Προσπαθώ να φιάξω ένα template απο την αρχή. Εχω καταλάβει περίπου πώς γίνεται! Η ερώτηση μου είναι η εξής.! Πώς μπορώ απευθείας να φιάξω το template μου μέσα στο joomla και να βλέπω τις αλλαγες απευθείας; Δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα.! Για την ώρα δουλεύω με dreamweaver κ και έχω κάνει 2 αρχεια ενα html και ένα css και σε επόμενο στάδιο θα κάνω το hml. Εχω λιγες γνώσεις αλλά θέληση και υπομονή..!Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Αν προσπαθείς να μάθεις, παράτα το Joomla & το dreamweaver, άνοιξε έναν editor και απλά γράφε σε HTML & CSS μέχρι να νιώσεις άνετα.

Aν απλά θες να δημιουργήσεις ένα template για Joomla δες έναν απο τους οδηγούς που υπάρχουν, αλλα θα χρειαστείς και λίγες γνώσεις απο PHP.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Είμαι φοιτήτρια και μου έχει ανατεθεί η δημιουργία ενός site με δικο μου template.Είναι ένα κομμάτι που μου φάινεται πολύ ενδιαφέρον και το πιο σημαντικό είναι οτι έπειτα ίσως δουλέψω και μονιμα πάνω σε αυτό. Έχω φιάξει στο photoshop μια μακέτα και τώρα φιάχνω τον κώδικα.! Η ερώτηση μου είναι η εξής. Όλο αυτό μετά πως θα το περάσω μέσα στο joomla?Μήπως έχω ξεκινήσει λάθος? Υπαρχει τρόπος να γράψω το κώδικα κατευθείαν μέσα στο joomla;

Σε ευχαριτώ και πάλι!!

Δημοσ.

Η έκδοση του joomla μου είναι η 2.5.8. Το είδα απο το control pannel του joomla. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βλεπω αυτά που κάνω απευθείας μέσα στο joomla. Ίσως να μην είναι πολύ κατανοητή η ερώτηση μου! Όπως είπα και πριν δουλεύω σε dreamweaver και μέτα όλο αυτό θα το μεταφέρω στο joomla. Υπάρχει τρόπος να γλυτώσω αυτή την μεταφορά? Σορυ αν ρωτάω βλακέιες αλλά είμαι αρχάρια!!Πώς κάνω απευθείας το joomla template?

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...