Andy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια!ψαχνω ενα καλο smartphone γυρω στα 200-250E.. any ideas?εγω ειχα κοιταξει το lg το l5 και το l7..επισης μολις κοιταξα και το sony xperia sole και μου φανηκε καλο
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html
Andy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.skroutz.g...a-800-16GB.html η αναλυση του ειναι καλη?μου φαινεται "λιγη"
nikoskon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρά είναι για το μέγεθος της οθόνης του. Για μεγαλύτερη ανάλυση σε υποφερτό κόστος και κορυφαίες επιδόσεις, πας σε Galaxy Nexus με HD ανάλυση 1280x720 και vanilla Android 4.1.2 που πατάει επάνω σε 2 πυρήνες! Κόστος 300€. Tα LG που ανέφερες, μπροστά στο Galaxy Nexus δεν την παλεύουν. Δηλαδή αν πας σε Android πλατφόρμα, είναι κρίμα για 40-50€ να μην πάρεις το Galaxy Nexus. Σε Windows phone, μια χαρά το Lumia 800 να και δεν θα πάρει το 8. Αλλά δεν σε πολυνοιάζει γιατί ήδη είναι μια χαρά τα WP7.5. iOS έμεινε, αλλά δεν το συζητάμε λόγω budget. Όμως αν έβρισκες κάποιο iPhone 4s 16GB κοντά στα 300€ ή κάποιο iPhone 4 8GB στα 250€ δεν νομίζω να σε χάλαγε! Αστειεύομαι... Υποθέτω πας για καινούριο, οπότε ούτε καν να γίνεται λόγος για iPhone.
Andy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ναι για καινουριο..δωρο για την μανα μου ειναι..επομενως δεν χρειαζεται τιποτα το απαιτητικο..καλη αναλυση,καλη φωτογραφικη και να παιζει κανα παιχνιδι! επομενως και σε κατι πιο φθηνο και απο τα 250 δεν θα ελεγα οχι
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ναι για καινουριο..δωρο για την μανα μου ειναι..επομενως δεν χρειαζεται τιποτα το απαιτητικο..καλη αναλυση,καλη φωτογραφικη και να παιζει κανα παιχνιδι! επομενως και σε κατι πιο φθηνο και απο τα 250 δεν θα ελεγα οχι Για γυναίκα ένα magenta ή λευκό Lumia 800 νομίζω είναι ιδανικό. Αν θες βέβαια κάτι φτηνότερο θα πρότεινα το Lumia 710.
Andy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 ωραιο φαινεται το lumia 800..δεν το βρισκω ομως σε καποιο καταστημα παρα μονο μεσω ιντερνετ!πως και ετσι?μιας και θα ειναι εκπληξη θα προτιμουσα να παω να το παρω απο καπου εγω.. ακυρο βρηκα ενα nokia care κοντα μου..θα παω να το τσεκαρω και απο κοντα μια ακομα ερωτηση..το lumia 800 το ειδα και 215 το ειδα και 400..τι παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα