Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα προβλημε με το λαπτοπ μου. εχω το sony vaio vgnfz21z.

προχθες μου εβγαλε προβλημα με την καρτα γραφικων λογικα. οταν το ανοιξα η οθονη του εβγαλε γραμμες και μετα τετραγωνακια. η εικονα απο πισω με το ζορι φιανεται. με 1-2 restart η οθονη επανηλθε κ μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα: hardware malfunction call your hardware vendor for support parity check. memory parity error the system has halted. εψαξα στο google και ειδα οτιισως ειναι απο τα drivers. τα εγκατεστησα ξανα αλλα τιποτα. εκανα φορματ αλλα κ παλι τιποτα. το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ειναι προβλημα της καρτας γραφικων αρα θελει αλλαγη η μητρικη. το θεμα ειναι οτι ο τεχνικος απλα εκκανε εκκινηση του λαπτοπ. δεν το ανοιξε. αυτην την στιγμη το λαπτοπ δουλευει κανονικα, καμια γραμμη στην οθονη, μονο αλλα μερικα διαστηματα, και μετα επαναφεται κανονικα η εικονα. το μονο που μπορω να πω οτι ευθυνεται ειναι οτι αφησα το λαπτοπ για 5 λεντα περπου πανω σε αναμενο καλοριφερ. δεν ημουν σπιτι για να δω αν επεσε κατω.. τι μπορω να κανω? διαβασα ακομα και να ζεστανω την μητρικη με το σεσουαρ, αλλα δεν το εκανα... δεν ειμαι τοσο απελπισμενος ακομη.. καμια ιδεα για το τι φταιει και τι μπορω να κανω? ευχαριστω

Δημοσ.

λογικα φιλος η καρτα ειναι και το σεσουαρ δεν ειναι λυση! το ιδιο ειχα και γω και το εκανα με το σεσουαρ επανερχοτα για λιγο αλλα μετα σκατα! ασε που κοντευαν να λιωσουν τα παντα!!!! ελιωσαν βεβαια κατι κουμπια απο μπροστα!!! αν και υπαρχουν πιο ειδικοι απο μενα πιστευω οτι αν αλλαζει η καρτα αλλαξε την! ωχ τωρα ειδα τι καρτα φοραει! την ιδια ειχε και μενα R.I.P πλεον στην ανακυκλωση πηγε! αν θυμαμαι καλα που το ειχα ψαξει η συγκεκριμενη καρτα ειχε γενικα προβληματα!!!!!

Δημοσ.

ψάξε να βρεις τους drivers της κάρτας γραφικών που φόραγε από την μάνα του.αν σου είχαν δώσει κάποιο recovery cd μαζί με το λαπτοπ θα τους έχει μέσα τους drivers.ή αν δεν έχεις τέτοιο cd μάθε κάπως ποια έκδοση φόραγε τότε.και θα λυθεί το πρόβλημα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...