leventakas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω εχω μπερδευει, απο τη μια μας κατακλήζουν με iPhone/android συσκευες μετα ερχονται τα windows phones..τελικα εμεις οι προγραμματιστες ποια πλατφορμα να τελειοποιησουμε για να εχουμε δουλεια στο μελλον?
Hal9000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω εχω μπερδευει, απο τη μια μας κατακλήζουν με iPhone/android συσκευες μετα ερχονται τα windows phones..τελικα εμεις οι προγραμματιστες ποια πλατφορμα να τελειοποιησουμε για να εχουμε δουλεια στο μελλον? html 5
ektor7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 δεν ξερω εχω μπερδευει, απο τη μια μας κατακλήζουν με iPhone/android συσκευες μετα ερχονται τα windows phones..τελικα εμεις οι προγραμματιστες ποια πλατφορμα να τελειοποιησουμε για να εχουμε δουλεια στο μελλον? Και οι τρείς έχου πολλη μελλον,ακομη,οπόταν διάλεξε ποιο ή με ποια σε βολεύει να ασχοληθείς!
ektor7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 240$ πως μεταφράζονται σε 270€ πρό φόρων? 240/1.31+e=270 Όπου 240=τιμη κινητού,σε αμερικη 1.31=τιμή δολαρίου,έναντι του ευρο, e=μεταβλητή ευρωζώνης! 240/1.31+e*el=350φευγα Όπου el=ελλινολαμογικη μεταβλητή! 1
privateer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MAVfksrcol8
bisbirikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Είσαι είσαι μικρότερος από τριάντα χρονών αλλά η Nokia στα τέλη του '90 συνήθιζε να λανσάρει τα κινητά της πρώτα στην Ελλάδα. Τόσο ψώνια ήταν η Έλληνες. Το καλύτερο μοντέλο κινητού μόστρα πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας. Ποιος το λέει ότι είναι και status symbol; Πρωτίστως είναι συσκευές και μετά όλα τα άλλα. Πάντως μου αρέσει πολύ.Ωραία χαρακτηριστικά και ωραίος σχεδιασμός. Εάν δεν είχα πάρει το Sony Sole(που έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά)άνετα θα το σκεφτόμουν.
kostas_dr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Όντως παλαιότερα η Nokia έκανε πολύ καλές πωλήσεις στην Ελλάδα. Και τα κινητά της βέβαια ήταν κορυφαία. Άλλες εποχές, άλλα ήθη.
sn0u Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 + : Πολυ καλή κίνηση της Nokia που λανσάρει φθηνή έκδοση του WP8, δυνατά χαρακτηριστικά, όμορφο σχεδιασμό. +/- : Περιμένω τιμή, θα το αγόραζα αν είχε 230€ (και πολλά είπα) - : Το πρόβλημα με τις προσόψεις είναι ότι περνάει εύκολα η σκόνη στο εσωτερικό της συσκευής...προφανώς θα υπάρχει πατέντα όσο αφορά την στεγανοποίηση.
prokopisboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρέσει η Nokia αλλά σε αυτή την τιμή προτιμώ το HTC 8x. Καλύτερα χαρακτηριστικά+σχεδιασμός και ας μην είναι Nokia. Ειδικά το άσπρο-κίτρινο μοντέλο είναι όλα τα λεφτά.
atropa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μου αρέσει η Nokia αλλά σε αυτή την τιμή προτιμώ το HTC 8x. Καλύτερα χαρακτηριστικά+σχεδιασμός και ας μην είναι Nokia. Ειδικά το άσπρο-κίτρινο μοντέλο είναι όλα τα λεφτά. το 8χ κοστίζει σχεδόν 3 φορές παραπάνω.. μήπως τα μπερδεύεις με το 8s? που και αυτό φαίνεται ακριβότερο.
privateer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Lumia 620 Available in UK on Jan. 28th; PreOrders Open Now
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα