Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 αξιοπρεπέστατη WP8 συσκευή, αλλάζουν και τα χρωματάκια με τα καλύμματα, gg... 4
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν σκεφτείτε ότι το S advance πχ έχει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά όχι τη ποιότητα της nokia, δεδομένου ότι το κινητό θα αργήσει να έρθει Ελλάδα, πρέπει να ναι χαμηλή η τιμή του. 512RAM για mid2013 συσκευής των 200κάτι ευρώ? Οχι. Android και πάλι Android. Τα μονοπυρηνα windowsphone λειτουργουν καλύτερα απο το διπυρηνο s advance. Εγω για κινητο θελω κατι να δουλευει καλα και οχι να εχει απλα RAM. Και το wildfire s εχει 512 RAM. E και;;; Το android οσο καλο και να γινει εχει κανει πάρα πολύ μεγάλο κακό στην νοοτροπία μεριδας του αγοραστικου κοινου. Συγκριση περι χαρακτηριστικων κινητων τηλεφωνων σε διαφορετικες πλατφορμες δεν νοειται 6
Still_Shady Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 4 πραγματα θελω παρα πολυ. 1. Αυτο το κινητο στα χερια μου 2. Να βγει το νεο xbox 3. Το νεο σιντι του Εμινεμ. 4. Να καταστραφει η Apple. 2
mpikoz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχει instagram Το οποίο για μια μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού είναι "αναγκαίο" Κακή κίνηση από τη μεριά της Microsoft
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το οποίο για μια μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού είναι "αναγκαίο" Κακή κίνηση από τη μεριά της Microsoft υπαρχει το Instacam το οποιο ειναι unofficial instagram client. Παντως ακομα instagram δεν υπαρχει αυτο ειναι αληθεια
mpikoz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχει το Instacam το οποιο ειναι unofficial instagram client. Να σε δω να το λες αυτό σε κάποιον που η απουσία Instagram είναι σημαντικό μειονέκτημα για ένα smartphone
kuzko21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κρίμα που η Nokia ευτελίζει τα windows phone. To κινητό πέρα από την χρηστικότητα είναι και status symbol. Ξεκίνησε καλά αλλά τώρα τα χαλάει πιο φτηνή και από τα κινητά τους Ζερβουδάκη. Έλεος.... θα πας μπροστα εσυ.... το iphone με καρτα και χωρις data plan να φανταστω? in other news ...θα το σκεφτω σοβαρα μολις πεταξω το nexus s που εχω. 1
disqualified Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Να σε δω να το λες αυτό σε κάποιον που η απουσία Instagram είναι σημαντικό μειονέκτημα για ένα smartphone E δεν ειπαμε να παρουν ολοι windowsphone. Aν ειναι dealbreaker ειναι πως να το κανουμε 1
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το οποίο για μια μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού είναι "αναγκαίο" Κακή κίνηση από τη μεριά της Microsoft Είναι θέμα χρόνου να βγεί και για Windows Phone. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αφού αν θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία για να την μοιραστώ με άλλα άτομα θα την βάλω στα Twitter/Facebook. Για τα εφέ υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές απο το Instagram. 1
komi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μηδένα προ του τέλους...κακάριζε! Όμορφο κινητό αλλά εαν δε δω την τελική τιμή...
mpikoz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Είναι θέμα χρόνου να βγεί και για Windows Phone. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αφού αν θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία για να την μοιραστώ με άλλα άτομα θα την βάλω στα Twitter/Facebook. Για τα εφέ υπάρχουν πολύ καλύτερες εφαρμογές απο το Instagram. Συμφωνώ σε όλα, οι άλλοι τι κάνουνε...
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=15acT7jqr5c
Plug Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Οταν βλέπω κινητό και στάτους συμπολ,γιατί με πιάνουν α κυκλοθυμικά μου;
bisbirikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αν είναι το κινητό που κάνει max 1000 € status symbol μια Ducati ή μια μπέμπα τι είναι; Ούτε το iPhone 5 64Gbyte δεν φτάνει τα 1000 ευρώ και ας τα αξίζει... Πεταμένα λεφτά; Η Ducati πεταμένα λεφτά;;;; Καβαλήστε μία και μετά να έχε γνώμη... αν είναι τελική κοντά στα 200€ καλώς. Είναι σε σωστό δρόμο. Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είναι ακριβά τα wp? Τι τα κάνει να είναι τοσο πιο ακριβά από τα android? Τα 10$ που πληρώνεται η MS για κάθε wp? (ποσο αλήθεια είναι). Αυτό με το status το λαμβάνω ώς αστείο χιουμορ, προφανώς ο φίλος ειρωνεύεται μην τσιμπάτε μερικοί Η apple τα κατάφερε μια χαρά να πείσει για την υπεροχή του iPhone της από κάθε άποψη. Και αυτό το καθιστά status symbol. Κάποτε και η Nokia έβγαζε γκλαμουράτα κινητά. Τώρα είναι ανάξια να το κάνει και βουλιάζει. Καλα να παθει της αξιζε!! απ το 2007 που δουλευα σε εταιρεια κινητής..παντα τα νοκια ειχαν διπλασια σχεδον τιμη..και η δικαιολογία...εε ειναι νόκια....τωρα που εχει φαει τα μουτρα της με την apple k samsung..τα δινει οσο οσο.. Πέστα φίλε.. Στην αρχή όλοι σνομπάραν τα iPhone τώρα τρέχουν καταιδρωμένοι να τα φτάσουν. θα πας μπροστα εσυ.... το iphone με καρτα και χωρις data plan να φανταστω? in other news ...θα το σκεφτω σοβαρα μολις πεταξω το nexus s που εχω. Φιλαράκο μιλάω αναγκαστικά τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα με την πελατεία μου, οπότε παίρνω κάθε χρόνο το καινούριο iPhone σχεδόν τσάμπα. http://www.youtube.com/watch?v=15acT7jqr5c Μπράβο για το βίντεο πολύ κατατοπιστικό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα