djloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα παιδεια εχω το laptop toshiba l505-13n και θελω να το αναβαθμισω με ssd, στην σελιδα της τοσιμπα γραφει για τον σκληρο 500gb 5400,σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το τεχνικο τους τμημα μου ειπαν τα ιδια και οτι ο τυπος του σκληρου ειναι sata,ρωταω τι σατα? 2 η 3?μου ειπαν οτι πρεπει να το δουνε.με προγραματα που εχω τρεξει το S.I.W και της crucial μου βγαζει sata6gb/s (sata|||)backward compatible to sata 3gb/s(sata ||),και το s.i.w sata ||| και αυτο!τελικα τι sata ειναι?και τι sata(||) η (|||) ssd να παρω?να τρεξω καποιο αλλο προγραμμα ισως?
salonika91 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα που το εψαξα και εγω δεν βρηκα αν ειναι sata2 ή sata3. Παρε sata3.Και sata2 να δεχεται η μητρικη σου δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας ενω αν δεχεται sata3 δεν θα χασεις και επιδοσεις
djloud Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 http://www.crucial.com/upgrade/Toshi...-upgrades.html οριστε και το τεστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα