micahel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 να και το δικό μου zalman z11, δεν γίνετε καλύτερο cable managment. πολύ λίγος χώρος από πίσω, αλλά έχει πολύ καλό air flow και οι πλαϊνοί ανεμιστήρες που πέφτουν ακριβός πάνω στους δίσκους κάνουν πολύ καλή δουλειά. Σε games η hd7730 πάει στους 32, ο σκληρός 31, cpu με στοκ ψήκτρα πάει 45 και η μητρική πάει 52. Θερμοκρασία δωματίου 28 βαθμοί , το pc είναι αυτό της υπογραφής μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 σημερα εκανα οτι μπορεσα και εβαλα το διακοπτακι απο πισω,αλλαξα τις θεσεις απο τα φωτα και συμαζευτικαν λιγο ακομα τα καλωδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Σκεφτηκα να στο λεγα κι εγω για το διακοπτακι να το βαζες απο πισω αλλα μπορει να μη σε βολευε.. Ωραιος μια χαρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω πρωτα θα φτιαξω λιγο τα καλωδια μεσα στο κουτι και μετα θα ανεβασω φωτο του pc,μιας και θα με κραξει ο Skr1ll3x σιγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 @johnnyman τα Corsair ανεμιστηράκια είναι ήσυχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι πολυ υσηχα φιλε μου,ναι!τα sp120 Perfomance εχω και τα τρεχω στις 1400 στροφες μεσω corsairlink 2!πανω απο 1400 δεν ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 να και το δικό μου zalman z11, δεν γίνετε καλύτερο cable managment. Δ Ε Μ Α Τ Ι Κ Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δ Ε Μ Α Τ Ι Κ Α Πώς λέγονται αυτά στα αγλλικά ρε? Έχω κάτι της corsair όταν πήρα τροφοδοτικό αλλά θέλω και άλλα από ebay να χω καβάτζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς λέγονται αυτά στα αγλλικά ρε? Έχω κάτι της corsair όταν πήρα τροφοδοτικό αλλά θέλω και άλλα από ebay να χω καβάτζα tire ups, cable ties κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 tire ups, cable ties κλπ tire ups. Πω ρε φίλε όλο την ξεχνάω αυτή τη λέξη Όπως και το άλλο με τις φούσκες που σκάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 tire ups, cable ties κλπ ups για λάστιχο tie wraps Στείλε τη τσικουδιά να σου στείλω μερικές χιλιάδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και zip ties μπορει να τα λενε αυτα τα δεματικα. Φούσκες Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Bubble_wrap">αυτό εννοεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ups για λάστιχο tie wraps Στείλε τη τσικουδιά να σου στείλω μερικές χιλιάδες tie wraps. Μην με μπερδεύεται. Χα με συμφέρει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ups για λάστιχο ε? Εντάξει αν γκουγκλαρεις θα τα βρεις με ολες αυτες τις περιεργες ονομασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και zip ties μπορει να τα λενε αυτα τα δεματικα. Φούσκες Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Bubble_wrap">αυτό εννοεις; Μόνο το bubble θυμώμουν στα αγγλικά. Οκ μπήκε bookmark για να μην τα ξαναξεχάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα