ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 12:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:31 μμ Στις 13/4/2025 στις 8:26 ΠΜ, dalain είπε Για μενα η Lian Li ειναι η κορυφαία εταιρεία αυτή τη στιγμή στα κουτιά (και όχι μόνο). Πολύ όμορφο αποτέλεσμα,να το χαρείς! (το τζάμι που λες βγαίνει,απλα θέλει κάποια διαδικασία) Και η Antec φτιάχνει πολύ ποιοτικά κουτιά τον τελευταίο χρόνο, Χριστός Ανέστη. 1
dalain Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:36 μμ 3 ώρες πριν, ICE-T είπε Και η Antec φτιάχνει πολύ ποιοτικά κουτιά τον τελευταίο χρόνο, Χριστός Ανέστη. Δεν εχει τύχει ποτέ να πιάσω κάποιο στα χέρια μου.Θα το έχω όμως υπ'οψιν τώρα! 1
ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ 1 ώρα πριν, dalain είπε Δεν εχει τύχει ποτέ να πιάσω κάποιο στα χέρια μου.Θα το έχω όμως υπ'οψιν τώρα! Ήταν να έπαιρνα το Antec Flux αλλά ήρθε το Corsair 4000D Frame οπότε το ανεβαλα για λίγο. 1
InsoRay Δημοσ. Κυριακή στις 05:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:03 μμ Ανεβάζω και εγώ το νέο μου απόκτημα. 10
ICE-T Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες νέο κουτάκι Corsair 4000D Frame . Τα πάντα λύνουν ακόμη και το motherboard tray. 5
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες μεγειες! χρονια ειχα να δω σοβαρο κουτι απο την corsair 1
ICE-T Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε μεγειες! χρονια ειχα να δω σοβαρο κουτι απο την corsair ευχαριστω πολυ αδερφε, νομιζω εκανε αντιγραφη το Lancool 207 με αρκετες παραμετροποιησεις , βεβαια ειναι γνωστο οτι ειναι φαρμακειο η Corsair και το καθε εξτρα για το κουτι θα το πληρωνεις χρυσο . Τον Μαιο θα ασχοληθω μαζι του, δεν ξερω αν θα του βαλω την Corsair Nautilus 360 RS Black η αεροψυξη Deepcool ΑΚ620 Zero Dark .καθολου RGB βεβαια ,δυστυχως η Artic iii 360 δεν μπαινει ουτε στο πλαι . Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ICE-T
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, ICE-T είπε ευχαριστω πολυ αδερφε, νομιζω εκανε αντιγραφη το Lancool 207 με αρκετες παραμετροποιησεις , βεβαια ειναι γνωστο οτι ειναι φαρμακειο η Corsair και το καθε εξτρα για το κουτι θα το πληρωνεις χρυσο . Τον Μαιο θα ασχοληθω μαζι του, δεν ξερω αν θα του βαλω την Corsair Nautilus 360 RS Black η αεροψυξη Deepcool ΑΚ620 Zero Dark .καθολου RGB βεβαια ,δυστυχως η Artic iii 360 δεν μπαινει ουτε στο πλαι . Με zero rgb θα ειναι πολυ ωραιο πιστευω. Κριμα που δεν μπαινει η Artic iii 360 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα