Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεεεε με τις καρταρες με μπριζωνετε

Μεγεια σας κύριοι 

Τσιμπησα κ εγω μια 9070xt nitro,βεβαια την πεταξα πρόχειρα μεσα σε ενα κουτί μεχρι να φτιαξω κατι πιο ομορφο

PXL_20250317_201614357.PORTRAIT_copy_2304x3060.jpg

• Like 23
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dalain είπε

Μεγεια σας κύριοι 

Τσιμπησα κ εγω μια 9070xt nitro,βεβαια την πεταξα πρόχειρα μεσα σε ενα κουτί μεχρι να φτιαξω κατι πιο ομορφο

Με γειες!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dalain είπε

Μεγεια σας κύριοι 

Ναι, ναι άλλο ένα πρόχειρο built. Να δω πότε θα δούμε κάτι σοβαρό.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dalain είπε

Μεγεια σας κύριοι 

Πές μου πως την έχεις να κάνει "εφέ" Knight Rider...

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grisos είπε

Ναι, ναι άλλο ένα πρόχειρο built. Να δω πότε θα δούμε κάτι σοβαρό.

Ρε συ,καλωδια χυμα,το μπλοκ της υδροψυξης σχεδον ακουμπαει την καρτα δεν το λες ομορφο build

1 λεπτό πριν, Tenshi είπε

Πές μου πως την έχεις να κάνει "εφέ" Knight Rider...

Χαχα,οχι οχι ειναι ενα εφε της sapphire που μοιαζει λιγο με ΚΙΤΤ .Απλα ετυχε στην φωτογραφια να πιασει το σημειο που οντως μοιαζει με Knight Rider

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dalain είπε

Ρε συ,καλωδια χυμα,το μπλοκ της υδροψυξης σχεδον ακουμπαει την καρτα δεν το λες ομορφο build

Χαχα,οχι οχι ειναι ενα εφε της sapphire που μοιαζει λιγο με ΚΙΤΤ .Απλα ετυχε στην φωτογραφια να πιασει το σημειο που οντως μοιαζει με Knight Rider

Ναι, το καλύτερο δικό μας το χειρότερο δικό σου, ξερω άσε.

• Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dalain είπε

Μεγεια σας κύριοι 

ωραιο κουτακι αυτο ρε, απο  temps τι λεει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

ωραιο κουτακι αυτο ρε, απο  temps τι λεει?

Ειναι το Paean C7 της Raijintek,αντιγραφη του Ο11 mini αλλα με τα μισα λεφτα και την,σχεδον,μιση ποιοτητα.Ειναι ομως πολυ καλο vfm και δεχεται και atx τροφοδοτικο.

Για την καρτα δεν μπορω να σου πω για θερμοκρασιες μιας και τωρα την εβαλα πρωτη φορα πανω.

Για τον επεξεργαστη τωρα (τον 7600x εχω πανω που λογικα θα αλλαξει συντομα) βλεπω οτι τα παει καλα,

Δεν εχω μπει στη διαδικασια να κανω δοκιμες κλπ γιατι ειναι προσωρινο  μεχρι να μου ερθουν κανα δυο κουτια που περιμενω για δοκιμες

Παντως με κανα 65αρι που κοστιζει ειναι πολυ τιμιο

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, dalain said:

Ειναι το Paean C7 της Raijintek,αντιγραφη του Ο11 mini αλλα με τα μισα λεφτα και την,σχεδον,μιση ποιοτητα.Ειναι ομως πολυ καλο vfm και δεχεται και atx τροφοδοτικο.

Για την καρτα δεν μπορω να σου πω για θερμοκρασιες μιας και τωρα την εβαλα πρωτη φορα πανω.

Για τον επεξεργαστη τωρα (τον 7600x εχω πανω που λογικα θα αλλαξει συντομα) βλεπω οτι τα παει καλα,

Δεν εχω μπει στη διαδικασια να κανω δοκιμες κλπ γιατι ειναι προσωρινο  μεχρι να μου ερθουν κανα δυο κουτια που περιμενω για δοκιμες

Παντως με κανα 65αρι που κοστιζει ειναι πολυ τιμιο

Arctic LF3 360 του φοράς πάνω ? 280 λες να "έπαιρνε " (140mm) ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Arctic LF3 360 του φοράς πάνω ? 280 λες να "έπαιρνε " (140mm) ?

Ναι την Arctic εχω.Ο κατασκευαστής λέει πως παίρνει 280 ψυγείο πανω, υπάρχουν κ οι αντίστοιχες τρύπες,αλλα την φοβάμαι την  LF3 λογω πάχους ψυγείου.Ισως βρισκει στα heatsink της μητρικής 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...