dalain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, ICE-T είπε Στις 21/2/2025 στις 10:10 ΜΜ, dalain είπε Στο μαυρο που ειχα δεν ειχα παρατηρησει κατι,περιμενω τωρα το λευκο/ξυλο και θα σου πω αν εχει προβλημα ή οχι είναι θέμα της μητρικής που έχει χαμηλότερα το pcie slot τελικά ,αν χρησιμοποιουσα gigabyte δεν θα είχα αυτό το θέμα και θα έδενε κανονικά η κάρτα πίσω. Gigabyte mini itx ειχα χρησιμοποιησει εγω......λυνεται σιγα σιγα το μυστηριο! 1
MikeGR7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Εγω με την Gigabyte 850M Gaming X δεν ειχα κανενα θεμα με το A3, αλλα διαβασα πχ οτι οι Asus B850M Tuf εχουν θεμα επειδη εχουν το πρωτο PCIE slot πιο χαμηλα απο τις αλλες μητρικές. 2
ICE-T Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2025 στις 6:26 ΜΜ, MikeGR7 είπε Εγω με την Gigabyte 850M Gaming X δεν ειχα κανενα θεμα με το A3, αλλα διαβασα πχ οτι οι Asus B850M Tuf εχουν θεμα επειδη εχουν το πρωτο PCIE slot πιο χαμηλα απο τις αλλες μητρικές. αυτό έγραψα και εγώ, όλες οι μητρικές που έχουν το pcie slot χαμηλότερα και χρησιμοποιούν μεγάλες κάρτες 335mm + έχουν θέμα.( Asus B650M tuf,msi B650M mortar,msi B650M gaming plus, ο λόγος που δεν ήθελα Gigabyte είναι λόγο του software και του coil whine που έχουν τα πηνία που χρησιμοποιούνται στις Β650 matx και επειδή με έχει βολεψει το bios στις MSI .Με Asus μητρικές δεν έχω ασχοληθεί 2 χρόνια και δεν νομίζω να ξανά αγοράσω. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από ICE-T 1
ICE-T Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Θα το βάλω για πούλημα το σύστημα εκτός GPU και μνήμες και nvme για όποιον ενδιαφέρεται.
duffyduck Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Zalman T8 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με RGB https://www.skroutz.gr/s/27844560/Zalman-T8-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-RGB-Fotismo-Mayro.html Σε καλή τιμή : 30,64€ Info: https://www.zalman.com/US/Product/ProductDetail.do?productSeq=1086 https://zalmanusa.com/products/t8 Φθηνό case, low grade, αλλά για την συγκεκριμένη τιμή είναι μια χαρά. Χτύπησα ένα για το πολύ παλιό PC με τον i7-4790Κ. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από duffyduck 1
deafman Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου η αβολη στιγμη που ο 4790K γινεται "πολυ παλιος" 😁 μεγειες 2 1
Δημοφιλής ανάρτηση papiadyths Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 12 Μαρτίου μετά απο πολλές ημέρες και κόπο κατάφερα και ολοκλήρωσα το πρώτο μου custom υδρόψυκτο pc ! 34
mandragoraSCR Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Γκκκκκκαβλα! να το χαιρεσαι φιλε μου πανεμορφο! Spoiler τα παπακια στη σειρα νανανανα νανανα😅 1 1
Grisos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, papiadyths είπε μετά απο πολλές ημέρες και κόπο κατάφερα και ολοκλήρωσα το πρώτο μου custom υδρόψυκτο pc ! Εξαιρετική δουλειά και δυνατό και το τουβλάκι από πίσω. Να το χαρεις. 4
Sarandis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Έγιναν κάποιες αλλαγές. Απο define r6 με custom Spoiler άλλαξα gpu, δε χώραγε οπότε άλλαξα και κουτί και βγήκε η λούπα. Κατάφερα να κάνω τον πιο "βαρετό" συνδιασμό που κυκλοφορεί. Ikea alex, πάγκος και marcus μαζί με north xl. Απο κοντά είναι όπως στην πιο σκοτεινή φωτό. Το north απο ποιότητα κατασκευής είναι σκουπίδι μπροστά στο define. Αν μπορούσα να του βάλω ξύλο μπροστά γιατί μου κόλλησε και να του φτιάξω το airflow που είναι απαράδεκτο, δε θα το άλλαζα. Spoiler Spoiler Spoiler 7
mandragoraSCR Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου @Sarandis Πολυ ωραιο. Μου αρεσει πολυ που συνδύασες το γραφειο με την προσοψη του κουτιου. Ωστοσο κριμα που εφυγε το custom Το Keyboard ποιο ειναι?
Sarandis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε @Sarandis Πολυ ωραιο. Μου αρεσει πολυ που συνδύασες το γραφειο με την προσοψη του κουτιου. Ωστοσο κριμα που εφυγε το custom Το Keyboard ποιο ειναι? Το λυπήθηκα το custom αλλά αυτή η μια φορά το χρόνο που έλυνα και καθάριζα ΔΕ θα μου λείψει. Eπίσης δε θα ξαναβάλω gpu σε νερό, έχω να το κάνω απο εποχή gtx1000. Το πληκτρολόγιο είναι το alloy rise75 με keycaps απο ali. Eίχα πέσει σε παρτίδα με πρόβλημα και έκατσε στο 3ο. Αντίστοιχο τώρα, θα κοίταζα το keychron lemokey p1
mandragoraSCR Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Sarandis είπε Το λυπήθηκα το custom αλλά αυτή η μια φορά το χρόνο που έλυνα και καθάριζα ΔΕ θα μου λείψει. Eπίσης δε θα ξαναβάλω gpu σε νερό, έχω να το κάνω απο εποχή gtx1000. Το πληκτρολόγιο είναι το alloy rise75 με keycaps απο ali. Eίχα πέσει σε παρτίδα με πρόβλημα και έκατσε στο 3ο. Αντίστοιχο τώρα, θα κοίταζα το keychron lemokey p1 μακραν καλυτερο το Q1/P1. Η ακομα καλυτερα Chilkey ND75 / Womier SK75
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 4 ώρες πριν, Sarandis είπε άλλαξα gpu, δε χώραγε οπότε άλλαξα και κουτί και βγήκε η λούπα. 3 ώρες πριν, Sarandis είπε Eπίσης δε θα ξαναβάλω gpu σε νερό, έχω να το κάνω απο εποχή gtx1000. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα