Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικές φωτογραφίες και από εμένα με το nzxt h7 2024.

Καταπληκτικό πάντως κουτί για τα λεφτά του και με πολυ καλό airflow και χώρους.

PXL_20250220_104816611.NIGHT.jpg

PXL_20250220_104845106.NIGHT.jpg

Επεξ/σία από teohokage
  • Like 8
Δημοσ.

Lian Li A3 m-ATX σημερινό build.
Περιμένω fans.
Ξέρω οτι χρειάζονται αλλαγή τα μαύρα καλώδια της Seasonic.
Δεν βρήκα κάτι σε νορμαλ τιμή μέχρι τώρα και φοβάμαι οτι με extensions θα γεμίσει όλο το κουτί καλώδια.
Το χρώμα στα led ειναι λευκό αλλά για κάποιο λόγο στην κάμερα φαίνεται μπλε.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Like 9
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, labros1995 είπε

Lian Li A3 m-ATX σημερινό build.
Περιμένω fans.
Ξέρω οτι χρειάζονται αλλαγή τα μαύρα καλώδια της Seasonic.
Δεν βρήκα κάτι σε νορμαλ τιμή μέχρι τώρα και φοβάμαι οτι με extensions θα γεμίσει όλο το κουτί καλώδια.
Το χρώμα στα led ειναι λευκό αλλά για κάποιο λόγο στην κάμερα φαίνεται μπλε.

Aν βρεις τίποτα απο cablemod, έχω ένα κουπόνι 20% που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Δες και πες μου αν είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ICE-T είπε

και μερικές φωτογραφίες τελειωμένο με Artic Liquid Freezer iii 240 .IMG_20250221_133441.jpg.a4d4f9d2e80df151120e01aefe68ff8d.jpg

IMG_20250221_133935.jpg

Αρχικά πολύ όμορφο, αλλά έχω μια απορία. Στο δικό μου, με 3 intake και 4 out, όταν παίζω (4Κ) το μέταλλο στο O11 ζεσταίνεται αρκετά. Η δικιά μου βέβαια είναι 4090. Εδώ μου φαίνεται ότι θα έιναι αρκετά hot τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grisos είπε

Αρχικά πολύ όμορφο, αλλά έχω μια απορία. Στο δικό μου, με 3 intake και 4 out, όταν παίζω (4Κ) το μέταλλο στο O11 ζεσταίνεται αρκετά. Η δικιά μου βέβαια είναι 4090. Εδώ μου φαίνεται ότι θα έιναι αρκετά hot τα πράγματα.

63c temps, memory junction 58c hotspot 76c με 1500 στροφές τα φάν της κάρτας με το zero rpm mode σε time spy, με custom fan curve νομίζω θα έχει καλύτερές θερμοκρασίες , το μόνο πρόβλημα που είχα είναι επειδή είναι ποιο χαμηλό το PCIe slot σε αυτή την μητρική δεν έδεναν πίσω οι 3 βίδες της βάσης της κάρτας,αλλά κλαιν μαιν γιατί ακουμπούσε σχεδόν κάτω η κάρτα τώρα ο επεξεργαστής σε 20 λεπτά που έπαιξα Call of duty  δεν πέρασε τους 56 βαθμούς απλά μου έδειχνε 10watt παραπάνω έπαιζε στα 65watt ενώ στην tomahawk μέχρι 56 watt average σε gaming μου έδειχνε . Καλοκαίρι δεν ξέρω πως θα τα πάει ίσως με άλλη υδροψυξη και vertical mount να δουλέψει καλύτερα αλλά θέλει μικρότερο τροφοδοτικό για να μπει στο στο πλάι.Βασικά ήθελα να βάλω αλλά 2 φάν στο πλάι αλλά έβρισκε στο tube της υδροψυξης.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...