Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μερικές φωτογραφίες και από εμένα με το nzxt h7 2024.

Καταπληκτικό πάντως κουτί για τα λεφτά του και με πολυ καλό airflow και χώρους.

PXL_20250220_104816611.NIGHT.jpg

PXL_20250220_104845106.NIGHT.jpg

Επεξ/σία από teohokage
  • Like 10
  • Απαντ. 14,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lian Li A3 m-ATX σημερινό build.
Περιμένω fans.
Ξέρω οτι χρειάζονται αλλαγή τα μαύρα καλώδια της Seasonic.
Δεν βρήκα κάτι σε νορμαλ τιμή μέχρι τώρα και φοβάμαι οτι με extensions θα γεμίσει όλο το κουτί καλώδια.
Το χρώμα στα led ειναι λευκό αλλά για κάποιο λόγο στην κάμερα φαίνεται μπλε.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

• Like 15
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, labros1995 είπε

Lian Li A3 m-ATX σημερινό build.
Περιμένω fans.
Ξέρω οτι χρειάζονται αλλαγή τα μαύρα καλώδια της Seasonic.
Δεν βρήκα κάτι σε νορμαλ τιμή μέχρι τώρα και φοβάμαι οτι με extensions θα γεμίσει όλο το κουτί καλώδια.
Το χρώμα στα led ειναι λευκό αλλά για κάποιο λόγο στην κάμερα φαίνεται μπλε.

Aν βρεις τίποτα απο cablemod, έχω ένα κουπόνι 20% που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Δες και πες μου αν είναι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ICE-T είπε

και μερικές φωτογραφίες τελειωμένο με Artic Liquid Freezer iii 240 .IMG_20250221_133441.jpg.a4d4f9d2e80df151120e01aefe68ff8d.jpg

IMG_20250221_133935.jpg

Αρχικά πολύ όμορφο, αλλά έχω μια απορία. Στο δικό μου, με 3 intake και 4 out, όταν παίζω (4Κ) το μέταλλο στο O11 ζεσταίνεται αρκετά. Η δικιά μου βέβαια είναι 4090. Εδώ μου φαίνεται ότι θα έιναι αρκετά hot τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Grisos είπε

Αρχικά πολύ όμορφο, αλλά έχω μια απορία. Στο δικό μου, με 3 intake και 4 out, όταν παίζω (4Κ) το μέταλλο στο O11 ζεσταίνεται αρκετά. Η δικιά μου βέβαια είναι 4090. Εδώ μου φαίνεται ότι θα έιναι αρκετά hot τα πράγματα.

63c temps, memory junction 58c hotspot 76c με 1500 στροφές τα φάν της κάρτας με το zero rpm mode σε time spy, με custom fan curve νομίζω θα έχει καλύτερές θερμοκρασίες , το μόνο πρόβλημα που είχα είναι επειδή είναι ποιο χαμηλό το PCIe slot σε αυτή την μητρική δεν έδεναν πίσω οι 3 βίδες της βάσης της κάρτας,αλλά κλαιν μαιν γιατί ακουμπούσε σχεδόν κάτω η κάρτα τώρα ο επεξεργαστής σε 20 λεπτά που έπαιξα Call of duty  δεν πέρασε τους 56 βαθμούς απλά μου έδειχνε 10watt παραπάνω έπαιζε στα 65watt ενώ στην tomahawk μέχρι 56 watt average σε gaming μου έδειχνε . Καλοκαίρι δεν ξέρω πως θα τα πάει ίσως με άλλη υδροψυξη και vertical mount να δουλέψει καλύτερα αλλά θέλει μικρότερο τροφοδοτικό για να μπει στο στο πλάι.Βασικά ήθελα να βάλω αλλά 2 φάν στο πλάι αλλά έβρισκε στο tube της υδροψυξης.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

mini beast 

specs ?

7800X3D /4080 αλλά όπως έγραψα ποιο πάνω δεν δένει πίσω στις στην βάση στις βίδες, ευτυχώς που σχεδόν ακουμπάει κάτω 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο οτι διαβασα το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο με το pcie gpu bracket του Dan Case A3 και υπαρχει καποια ανομοιομορφια στο κουτι για καποια χιλιοστα σε καποια κομματια και αρκετοι δεν το παιρνουν χαμπαρι οσοι δεν εχουν μεγαλες gpu δεν το καταλαιβουν,και δυστυχως οι youtubers που παιρνουν δωρεαν δειγματα κανουν τις παπιες δεν ειδα ουτε ενα βιντεο να το αναφερει καποιος ,αισχος .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ICE-T είπε

απο οτι διαβασα το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο με το pcie gpu bracket του Dan Case A3 και υπαρχει καποια ανομοιομορφια στο κουτι για καποια χιλιοστα σε καποια κομματια και αρκετοι δεν το παιρνουν χαμπαρι οσοι δεν εχουν μεγαλες gpu δεν το καταλαιβουν,και δυστυχως οι youtubers που παιρνουν δωρεαν δειγματα κανουν τις παπιες δεν ειδα ουτε ενα βιντεο να το αναφερει καποιος ,αισχος .

Στο μαυρο που ειχα δεν ειχα παρατηρησει κατι,περιμενω τωρα το λευκο/ξυλο και θα σου πω αν εχει προβλημα ή οχι

• Like 1
Δημοσ.

Κακό αυτό..
Και ειδικά αν δεν το αναφέρει κανένας.
Εγώ όντως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο με την B580 που είναι μικρότερη (2.6 slot)

• Like 1
Δημοσ.

😋 Δεν ειχα παρει χαμπαρι το thread και βλεπω το κουτακι μου το A3 να παιζει πολυ οποτε θα το βαλω και εγω, ετοιμο μαζι με την 5090 🥰

IMG_20250219_200505-min.jpg

IMG_20250219_173929-min.jpg

IMG_20250219_172449-min.jpg

• Like 14
Δημοσ.
8 ώρες πριν, labros1995 είπε

Κακό αυτό..
Και ειδικά αν δεν το αναφέρει κανένας.
Εγώ όντως δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο με την B580 που είναι μικρότερη (2.6 slot)

είναι το δεύτερο που παίρνω , και στη 7800ΧΤ nitro+ είχε μπει με το ζόρι αλλά είχε κουμπώσει κανονικά,σε αυτό που έχω τώρα έχει κάποια απόκλιση σε mm , εντάξει καταλαβαίνω φτηνό κουτί υποτίθεται 65 ευρώ αλλά όχι τώρα να ζητάνε 85+ .

10 ώρες πριν, dalain είπε

Στο μαυρο που ειχα δεν ειχα παρατηρησει κατι,περιμενω τωρα το λευκο/ξυλο και θα σου πω αν εχει προβλημα ή οχι

έχει λίγα mm υο το GPU bracket πίσω μιλάω για 2,3 και δεν κάθεται ακριβώς σε ευθεία η κάρτα, εγώ δεν βλέπω καθόλου τίς τρύπες για να βιδωσω την κάρτα πίσω, με αποτέλεσμα  και το πορτακι που έχει πίσω να μην κλείνει όταν έχω την κάρτα τοποθετημένη.

• Like 1
Δημοσ.

@ICE-T Πανε καποιοι μηνες που τονειχα στήσει και ισως να το ειχα αντιμετώπισει κ εγώ αλλα δεν το θυμάμαι ή δεν εδωσα σημασία.Βεβαια η δική μου κάρτα,λογω water block, ήταν μικρή 

Στο λευκό μάλλον θα μπει η 7800xt nitro που αναφερεις κ εσυ οποτε θα δοκιμαστεί κ απο εμενα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, dalain είπε

@ICE-T Πανε καποιοι μηνες που τονειχα στήσει και ισως να το ειχα αντιμετώπισει κ εγώ αλλα δεν το θυμάμαι ή δεν εδωσα σημασία.Βεβαια η δική μου κάρτα,λογω water block, ήταν μικρή 

Στο λευκό μάλλον θα μπει η 7800xt nitro που αναφερεις κ εσυ οποτε θα δοκιμαστεί κ απο εμενα

Με 7900ΧΤΧ nitro ,3 κουτιά άλλαξε κάποιος και 2 μητρικές και είχε το ίδιο θέμα με εμένα 😂θα δοκιμάσω και το ap201 αν χωράει 150 mm τροφοδοτικό και την κάρτα θα το διώξω το κουτί.

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...