Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

Τι έχουν λέει;; 😂😂
δεν ξέρω τι είναι αυτό.

Λαϊκιστί, βύσματα-πατέντες της εκάστοτε εταιρείας, που το σχήμα/μέγεθος διαφέρει απο τα "στάνταρ", μόνο και μόνο για να παγιδεύσει τον χρήστη (και το πορτοφόλι του) στο οικοσύστημά της.

• Like 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tenshi είπε

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, υπάρχουν (a)rgb splitters

Το θέμα είναι αν οι ανεμιστήρες έχουν κάποιο proprietary connector, οπότε δέν θα μπορέσουν να κουμπώσουν στο κλασικό 4pin header.

ναι η corsair χρησιμοποιει proprietary connector. οποτε ναι χρειαζεται καποιον ανταπτορα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην αγορα 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tenshi είπε

Λαϊκιστί, βύσματα-πατέντες της εκάστοτε εταιρείας, που το σχήμα/μέγεθος διαφέρει απο τα "στάνταρ", μόνο και μόνο για να παγιδεύσει τον χρήστη (και το πορτοφόλι του) στο οικοσύστημά της.

Ναι όντως έχουν διαφορετικά βύσματα τα φανακια της Corsair.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Ναι όντως έχουν διαφορετικά βύσματα τα φανακια της Corsair.

παιζει να ειναι και software προβλημα. δοκιμασε κανενα open rgb μπας και παιξει. ειναι λιγο σκουπιδι το icue

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

παιζει να ειναι και software προβλημα. δοκιμασε κανενα open rgb μπας και παιξει. ειναι λιγο σκουπιδι το icue

ίσως να είναι και software πρόβλημα όπως λες και να μην μπορπυνννα λειτουργούν πλέον μαζί, σκέψου το icue εξαφανίστηκε απτο pc μου μετά από ένα δυο ανοίγματα του rgb fusion, το οποίο με το που το άνοιγα μου πέταγε μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν λειτουργεί και το icue μαζί.

Μπορώ να διαχειριστώ τα led από άλλο πρόγραμμα πέρα από της μάνας τους;;

Επεξ/σία από kjtzemis
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kjtzemis είπε

ίσως να είναι και software πρόβλημα όπως λες και να μην μπορπυνννα λειτουργούν πλέον μαζί, σκέψου το icue εξαφανίστηκε απτο pc μου μετά από ένα δυο ανοίγματα του rgb fusion, το οποίο με το που το άνοιγα μου πέταγε μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν λειτουργεί και το icue μαζί.

Μπορώ να διαχειριστώ τα led από άλλο πρόγραμμα πέρα από της μάνας τους;;

ναι το openrgb

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dalain είπε

Είπα να κλεισω τη χρονιά με κάτι απλο κ φωτεινό!!! Καλη χρονιά με υγεία και τύχη αδέρφια!

PXL_20241229_105721022.PORTRAIT_copy_2304x2304.jpg

Λογικά έστριβες τσιγάρο (ήθελα να γράψω κάτι άλλο αλλά είπα άστο χρονιάρες μέρες 🙃) και έστεινες ταυτόχρονα;

• Haha 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, GRat είπε

r/pcmasterrace - Full refresh after 6 yearsr/pcmasterrace - Full refresh after 6 yearsCDN media

Μόνο και μόνο για την τόλμη να ανεβάσεις και τον αθέατο κόσμο του cable management από πίσω, αξίζει έξτρα like.

• Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...