Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Τι έχουν λέει;; 😂😂 δεν ξέρω τι είναι αυτό. Λαϊκιστί, βύσματα-πατέντες της εκάστοτε εταιρείας, που το σχήμα/μέγεθος διαφέρει απο τα "στάνταρ", μόνο και μόνο για να παγιδεύσει τον χρήστη (και το πορτοφόλι του) στο οικοσύστημά της. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tenshi είπε Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, υπάρχουν (a)rgb splitters Το θέμα είναι αν οι ανεμιστήρες έχουν κάποιο proprietary connector, οπότε δέν θα μπορέσουν να κουμπώσουν στο κλασικό 4pin header. ναι η corsair χρησιμοποιει proprietary connector. οποτε ναι χρειαζεται καποιον ανταπτορα αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην αγορα 1
kjtzemis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tenshi είπε Λαϊκιστί, βύσματα-πατέντες της εκάστοτε εταιρείας, που το σχήμα/μέγεθος διαφέρει απο τα "στάνταρ", μόνο και μόνο για να παγιδεύσει τον χρήστη (και το πορτοφόλι του) στο οικοσύστημά της. Ναι όντως έχουν διαφορετικά βύσματα τα φανακια της Corsair.
mandragoraSCR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, kjtzemis είπε Ναι όντως έχουν διαφορετικά βύσματα τα φανακια της Corsair. παιζει να ειναι και software προβλημα. δοκιμασε κανενα open rgb μπας και παιξει. ειναι λιγο σκουπιδι το icue 1
kjtzemis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε παιζει να ειναι και software προβλημα. δοκιμασε κανενα open rgb μπας και παιξει. ειναι λιγο σκουπιδι το icue ίσως να είναι και software πρόβλημα όπως λες και να μην μπορπυνννα λειτουργούν πλέον μαζί, σκέψου το icue εξαφανίστηκε απτο pc μου μετά από ένα δυο ανοίγματα του rgb fusion, το οποίο με το που το άνοιγα μου πέταγε μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν λειτουργεί και το icue μαζί. Μπορώ να διαχειριστώ τα led από άλλο πρόγραμμα πέρα από της μάνας τους;; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2024 από kjtzemis
mandragoraSCR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, kjtzemis είπε ίσως να είναι και software πρόβλημα όπως λες και να μην μπορπυνννα λειτουργούν πλέον μαζί, σκέψου το icue εξαφανίστηκε απτο pc μου μετά από ένα δυο ανοίγματα του rgb fusion, το οποίο με το που το άνοιγα μου πέταγε μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα όταν λειτουργεί και το icue μαζί. Μπορώ να διαχειριστώ τα led από άλλο πρόγραμμα πέρα από της μάνας τους;; ναι το openrgb 1 2
kjtzemis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Στις 28/12/2024 στις 11:55 ΠΜ, mandragoraSCR είπε ναι το openrgb Μολις το δοκιμασα, ολα κομπλε...το pc μου "ασπρισε" και παλι. 1
dalain Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Είπα να κλεισω τη χρονιά με κάτι απλο κ φωτεινό!!! Καλη χρονιά με υγεία και τύχη αδέρφια! 21
Grisos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, dalain είπε Είπα να κλεισω τη χρονιά με κάτι απλο κ φωτεινό!!! Καλη χρονιά με υγεία και τύχη αδέρφια! Λογικά έστριβες τσιγάρο (ήθελα να γράψω κάτι άλλο αλλά είπα άστο χρονιάρες μέρες 🙃) και έστεινες ταυτόχρονα; 2
Grisos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, GRat είπε Μόνο και μόνο για την τόλμη να ανεβάσεις και τον αθέατο κόσμο του cable management από πίσω, αξίζει έξτρα like. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα