Grisos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, dalain είπε Ενα δεύτερο pc για το σαλόνι ειπα να στησω , χωρίς κάρτα γραφικών,αλλα δεν ειχα ψυκτρα και του πεταξα πανω ότι βρήκα..... Εχω δει και ομορφότερα scrapyards απο αυτό. Την επόμενη φορά σε παρακαλώ αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο, ναι; 1 4
Tenshi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, dalain είπε Ενα δεύτερο pc για το σαλόνι ειπα να στησω , χωρίς κάρτα γραφικών,αλλα δεν ειχα ψυκτρα και του πεταξα πανω ότι βρήκα..... 14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, φαίνεται η προχειροδουλειά από τα "μαζέματα". 4
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 @dalain Σου έπεσε καταλαθος και λιγο πρασινο και ειπες να το βαψεις ολο ε?😂 περα απο τη πλακα πιστευω θα διακοσμεί το σαλονι και οποιος μπαινει το πρωτο πραγμα που θα βλεπει θα ειναι αυτο και θα ρωταει "τι ειναι αυτο? θελω και γω" 😂 1
dalain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 @Grisos @Tenshi @mandragoraSCR εκλαψα ρε σεις! Χαχα! Το χρώμα το ήθελα,ε εντάξει να ειναι λιγο ιδιαιτερο. Το loop θα βγει να μπει μια aio γιατί πραγματικά ειχα μονο την σαπια της amd διαθεσιμη που χαλαει τον κόσμο απο φασαρία και επίσης θα προστεθεί κ μια κάρτα γραφικών (τωρα ετσι οπως το εκανα δεν χωράει) 1
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, dalain είπε Το loop θα βγει να μπει μια aio γιατι με στεναχωρείς τωρα? 12 λεπτά πριν, dalain είπε τωρα ετσι οπως το εκανα δεν χωράει εχω πιστη σε εσενα! 1
labros1995 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 On 05/11/2024 at 11:47, obijuan1983 said: Το Hwinfo έχει plug-in για το Arduino IDE Θα μπορούσες να μου στείλεις link σε παρακαλώ; 1
dalain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και μόλις παρέλαβα την ΚΟΥΤΑΡΑ!!! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από dalain 12 1
Tenshi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, dalain είπε Και μόλις παρέλαβα την ΚΟΥΤΑΡΑ!!! Έχει περάσει ήδη 1 ώρα και δέν βλέπω άλλο update. Αργείς!⏳ 3
Grisos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tenshi είπε Έχει περάσει ήδη 1 ώρα και δέν βλέπω άλλο update. Αργείς!⏳ Εγώ φταίω για αυτό, που του ζήτησα να αφιερώνει πιο πολύ χρόνο, και ζητάω ταπεινά συγγνώμη. Παίζει να τον άγχωσα κιόλα αλλά δεν φταίω γω με τις βλακείες που ανεβάζει. 😜 2
mandragoraSCR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 @dalain ωνασου ειναι το κουτι αυτο. λογικα θα σου στειλουν και το καινουριο της ssupd? και αυτο ειναι πολυ ωραιο
dalain Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Tenshi είπε Έχει περάσει ήδη 1 ώρα και δέν βλέπω άλλο update. Αργείς!⏳ Μη με πιεζεις και ειμαι γέρος ανθρωπος 😜 1 ώρα πριν, Grisos είπε Εγώ φταίω για αυτό, που του ζήτησα να αφιερώνει πιο πολύ χρόνο, και ζητάω ταπεινά συγγνώμη. Παίζει να τον άγχωσα κιόλα αλλά δεν φταίω γω με τις βλακείες που ανεβάζει. 😜 Να τα λεμε και αυτα...Εσυ φταις για ολα 🤪 15 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε @dalain ωνασου ειναι το κουτι αυτο. λογικα θα σου στειλουν και το καινουριο της ssupd? και αυτο ειναι πολυ ωραιο Ναι ειναι πολυυυ ωραιο!Θα δουμε και στο στησιμο πως θα παει...αφου τελειωσω πρωτα το CTE Περιμενω το Xhuttle προς το τελος του μηνα! 2
cpc464 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Project: rgb Εμετός,θέλει λίγη δουλειά ακόμα, και ναι τα rgb κλείνουν η γίνονται και μονοχρωματικά. 5
Grisos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Project: rgb Εμετός,θέλει λίγη δουλειά ακόμα, και ναι τα rgb κλείνουν η γίνονται και μονοχρωματικά. Αρχικά φρόντισε να τα βάλεις όλα σε ενα header με ένα τέτοιο και μετά Signal RGB στο οποίο θα ρυθμίσεις τα shut down colors ώστε να μπορείς να κλείνεις την εφαρμογή (δεν θες να τρέχει στο background οσο παίζεις, πίστεψέ με). Μεγειές! 2
cpc464 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 13 minutes ago, Grisos said: Αρχικά φρόντισε να τα βάλεις όλα σε ενα header με ένα τέτοιο και μετά Signal RGB στο οποίο θα ρυθμίσεις τα shut down colors ώστε να μπορείς να κλείνεις την εφαρμογή (δεν θες να τρέχει στο background οσο παίζεις, πίστεψέ με). Μεγειές! Ευχαριστώ. το πρόβλημα είναι ότι η μητρική έχει μόνο 12volt ARGB headers και το hub των fan είναι 5 volt άρα την πάτησα, ούτε την arctic cooling 360 rgb δεν μπορώ να βάλω, βέβαια αυτό το pc θα πάει στο εξοχικό να αντικαταστήσει τον γέροντα xeon 5650, μιάς και εδώ έχω ένα sleeper build κρυμένο σε ένα παλιό coolermaster HAF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα