akoinonitos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, godslayerxp είπε Με vertical την gpu θα εξαφανίσω και αυτό που φαίνεται. Για την κάρτα που λες, δυστυχώς δεν βγάζει btf μητρική η asus για AM5. Επίσης η btf strix (εμένα δεν είναι btf) παίζει μόνο με btf μητρική αφού δεν έχει είσοδο για τροφοδοσία από 12VHPWR καλώδιο. Είναι μεγάλος περιορισμός αυτό Ναι βρε δεν λεω για εσενα ,γενικα το λεω. Και ετσι τελειο ειναι. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Στις 11/10/2024 στις 2:40 ΜΜ, godslayerxp είπε Επιτέλους! Ανέβασα μερικές φώτο που δείχνουν την πορεία του στησίματος Μερικά σχόλια: Πολύ ποιοτικό "old school" κουτί (ούτε dual chamber, ούτε ενυδρείο). Ευρύχωρο, με ποιοτικά κλιπς για τις επαφές στις πόρτες. Με λευκό χρώμα σε όλα του τα καλώδια και τις λεπτομέρειες. Έχει και το bracket για κάθετη τοποθέτηση της GPU (βάλτε και ένα riser ρε τσίπιδες) Asus, Gigabyte και MSI ως τώρα έχουν ξεκινήσει και βγάζουν μητρικές που έχουν όλα τα βύσματα στην πίσω πλευρά, καθώς και τα αντίστοιχα κουτιά για να έχουν τις κατάλληλες εγκοπές. BTF για Asus, Stealth για Gigabyte και Project Zero για MSI είναι τα ονόματα της νέας μόδας. Δεν χρειάζεται να είναι και τα 2 από την ίδια μάρκα. Ταιριάζουν όλα. Στο δικό μου έχω BTF κουτί και Stealth μητρική. Το πάνω μέρος του κουτιού ξεκουμπώνει ολόκληρο για να βιδώσεις την AIO την οποία όπως βλέπετε στο τέλος την έβαλα με τα fans να βρίσκονται στο πάνω μέρος για να βάζουν αέρα από έξω προς τα μέσα. Περιμένω το riser για την GPU για να πάρει την τελική του μορφή. Το καλώδιο τροφοδοσίας και το στήριγμα της κάρτας είναι οι 2 παραφωνίες στην εικόνα του κουτιού. Στην εξαφάνιση των καλωδίων βοηθάει και η AIO, αφού η συγκεκριμένη δεν έχει κανένα καλώδιο που να κουμπώνει στο pump Ομορφο, εγω ομως θα εβαζα τα φανακια στο κατω μερος του ψυγειου να βγαζοιυν τον ζεστο αερα. Αυτο ειναι και το optimal εξαλλου και θα ειναι 10/10 μετα σε ομορφια. 1
obijuan1983 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Μια αναβάθμιση του X79 server με X399 platform Aναμονη για το bracket του waterblock του επεξεργαστη και των μνημων 12
obijuan1983 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ολοκληρωμένο (σχεδόν😁) Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από obijuan1983 12
dalain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, sstav είπε SUP01 :? Ναι το Sup είναι!!! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από dalain 3
sstav Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον κουτί (στενό <240mm πλάτος) ...recommended or not? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από sstav
obijuan1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Προσθήκη μιας LCD 2 x 16 με Arduino Uno Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από obijuan1983 12
stefanos_th Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 9 hours ago, obijuan1983 said: Προσθήκη μιας LCD 2 x 16 με Arduino Uno τι software χρησιμοποιεις για να στελνεις δεδομενα σε arduino+οθονη ?
CyanBlue Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον το τι μπορεί να φτιάξει η αγάπη για το χρηστικό (ή όχι τόσο χρηστικό) χόμπι μας. Οπότε, ταπεινά να προσθέσω και εγώ ένα από τα PC μου, που θα χαρακτήριζα ως "κλασικό" και με "industrial" full black αισθητική. Όλα τα parts (εκτός από ελάχιστα) είναι καινούργια "old stock" μετά από πολύ ψάξιμο με το χέρι χωμένο αρκετά βαθιά στην τσέπη. Σύνθεση: Κουτί CoolerMaster Silencio 652S / Mobo Asus H97-Plus* / CPU Intel i7-4770 / RAM HyperX Fury 1600MHz 4x8GB / GPU Nvidia Quadro K4200 / Storage Samsung 970 Evo Plus M.2 250GB - Samsung 870 500GB & WD Red 2x1TB / Optical Pioneer DVD-RW / Cooler CoolerMaster Hyper 212 Black Edition / PSU CoolerMaster V850 Gold / Fans CoolerMaster Silencio 120 x5. Η αλήθεια είναι πως πήρε καιρό μέχρι να συγκεντρωθούν όλα, αλλά ήταν απολαυστικό το απολαυστικά χρονοβόρο και προσεκτικό στήσιμο. (* Φυσικά όπως οι περισσότεροι, σκέφτομαι αναβάθμιση με Asus Z97-Pro + i7-4790K και φυσικά HyperX στα 2400 MHz (τα parts υπάρχουν, χρόνο να βρω...) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από CyanBlue 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα