Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/9/2024 στις 12:41 ΜΜ, raid_av είπε

Το κουτι απο που το εχεις παρει φιλε μου γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω πουθενα.

Έγινε restock σήμερα. Ευχαριστώ @dalain

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/9/2024 στις 9:37 ΜΜ, akoinonitos είπε

That's just me, αλλα δεν νομιζω να ξανα αγορασω case με το τροφοδοτικο στον ιδιο θαλαμο και το υπολοιπο Hardware. Τα κατω fans προσφερουν φουλ δροσερο αερα σε gpu. Ασε που συνηθως και το cable management ειναι πιο ευκολο λογω μεγαλυτερου βαθους (τουλαχιστον βγαζω αυτο το συμπερασμα εγω με τα 2 commander που εχω :P)

• Like 1

Μια ερώτηση παιδιά μπορεί να είναι και χαζή, σε αυτό το κουτί που με ενδιαφέρει https://www.skroutz.gr/s/45774169/Kolink-Observatory-HF-Mesh-ARGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Που είναι η θέση για DVD ROM;  Θέλω οπωσδήποτε να έχει θέση μην την πατήσω και το παραγγείλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, chios είπε

Μια ερώτηση παιδιά μπορεί να είναι και χαζή, σε αυτό το κουτί που με ενδιαφέρει https://www.skroutz.gr/s/45774169/Kolink-Observatory-HF-Mesh-ARGB-Gaming-Midi-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-Mayro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Που είναι η θέση για DVD ROM;  Θέλω οπωσδήποτε να έχει θέση μην την πατήσω και το παραγγείλω.

Δεν έχει θέση για dvd rom το συγκεκριμένο.

Βασικά τα περισσότερα σύγχρονα κουτιά δεν διαθέτουν.

Αυτά που παίρνουν dvd rom φαίνονται οπτικά, αν θες να επιβεβαιώσεις πρέπει να κοιτάς τα spec του εκάστοτε κουτιού στο official site.

Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για dvd και δε βρίσκεις κουτί που να σου αρέσει, υπάρχει η εναλλακτική να βάλεις κάποιο εξωτερικό drive

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2

18 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν έχει θέση για dvd rom το συγκεκριμένο.

Βασικά τα περισσότερα σύγχρονα κουτιά δεν διαθέτουν.

Αυτά που παίρνουν dvd rom φαίνονται οπτικά, αν θες να επιβεβαιώσεις πρέπει να κοιτάς τα spec του εκάστοτε κουτιού στο official site.

Αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για dvd και δε βρίσκεις κουτί που να σου αρέσει, αναλογίσου οτι υπάρχουν και τα εξωτερικά drives

Ευχαριστώ πολύ φίλος, η αλήθεια είναι δεν το είχα σκεφτεί για εξωτερικό drive, πολύ βολικό. 

• Like 1

34 λεπτά πριν, dalain είπε

Νεο παιχνιδακι απο την Thermaltake!!!

Απιστευτα χρωματα ,θηριο κουτι και πολυ καλη κατασκευη!!!

Thermaltake CTE E550

δ.jpg

Γιατί? Γιατί να το δω εγώ αυτό? 

Από τα λίγα κουτιά που θα με έκανε να γυρίσω πάλι στα μεγάλα κουτιά. 

Βλέπω ήδη τα ψυγεία μέσα και θέλω πολύ να ξεφύγεις σε αυτό το build με τα νερά. Απλά αφέσου 

7 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

Γιατί? Γιατί να το δω εγώ αυτό? 

Από τα λίγα κουτιά που θα με έκανε να γυρίσω πάλι στα μεγάλα κουτιά. 

Βλέπω ήδη τα ψυγεία μέσα και θέλω πολύ να ξεφύγεις σε αυτό το build με τα νερά. Απλά αφέσου 

χαχαχα,ειναι πανεμορφο ρε!!! 2 Χ 420 ψυγεια εχει....χωραει αλλο ενα 240 πανω.....μη με μπριζωνεις...ηδη σκεφτομαι να κανω την μια πλευρα res..

23 λεπτά πριν, dalain είπε

χαχαχα,ειναι πανεμορφο ρε!!! 2 Χ 420 ψυγεια εχει....χωραει αλλο ενα 240 πανω.....μη με μπριζωνεις...ηδη σκεφτομαι να κανω την μια πλευρα res..

Εννοείται ότι θα την κάνεις res την μία πλευρά. Το πάνω 240 αρι άστο. Θα χαλάσει την συμμετρία. 

Μου έχεις κάνει μεγάλη ζημιά να ξέρεις. Πραγματικά δεν έπρεπε να το δω 

• Like 1

7 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

Εννοείται ότι θα την κάνεις res την μία πλευρά. Το πάνω 240 αρι άστο. Θα χαλάσει την συμμετρία. 

Μου έχεις κάνει μεγάλη ζημιά να ξέρεις. Πραγματικά δεν έπρεπε να το δω 

Με βγαζεις απο τον κόπο να το βαζω αγγελία μετά.χαχαχαχα

• Haha 2

11 ώρες πριν, dalain είπε

Νεο παιχνιδακι απο την Thermaltake!!!

Απιστευτα χρωματα ,θηριο κουτι και πολυ καλη κατασκευη!!!

Thermaltake CTE E550

δ.jpg

Εντάξει άρρωστα χρώματα το κτήνος!

• Like 1

πολυ ενδιαφερον που βαζει την mobo οριζοντια. δε ξερω πως θα φαινονται τα καλωδια απο πανω (hdmi,dp, eth κλπ) αλλα ειναι cool που μπορει να κρεμεται η gpu καθετα στο κουτι. γλυτωνεις και την ιστορια να βαλεις σκαλωσιες για να κραταει το βαρος της. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το htpc
Με νεο ψυγειο (το παλιο καποιος το τρυπησε χαχαχα) νεα epdm tube και φρεσκο υγρο. Α και οι noctua πανω απο το ψυγειο αυτη τη φορα για να φαινονται. μπηκε και Drain port που δεν ειχα πριν

20241004_180731.jpg

20241004_180703.jpg

Επεξ/σία από mandragoraSCR
  • Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...