enable_your_mind Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 36 minutes ago, SabotazNic said: Επειδη το βλεπω λιγο θαμπο, αν ειναι τζαμι μαλλον δεν εχεις βγαλει 1 απο τις 2, ή και τις 2, ζελατινες Τις ειχα βγαλει αν και πλεον αλλαξα τη προσοψη και τα ανεμιστηρακια ειναι μπροστα πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 11/08/2024 at 13:58, dalain said: Ένα τελευταίο πριν τις διακοπές!!! Lian Li Dan case A3 Το κουτι απο που το εχεις παρει φιλε μου γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω πουθενα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από raid_av Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, raid_av είπε Το κουτι απο που το εχεις παρει φιλε μου γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω πουθενα. Μου ειχε σταλεί ως δειγμα οταν ειχε πρωτοερθει Ελλάδα Απο οσο γνωρίζω σε καμιά 10αρια μερες θα είναι ξανα διαθέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, dalain said: Μου ειχε σταλεί ως δειγμα οταν ειχε πρωτοερθει Ελλάδα Απο οσο γνωρίζω σε καμιά 10αρια μερες θα είναι ξανα διαθέσιμο Ξερεις απο ποιο μαγαζι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, raid_av είπε Ξερεις απο ποιο μαγαζι ? Φανταζομαι θα ειναι γενικα διαθεσιμο,θα το δεις στο σκρουτζ σιγουρα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, raid_av είπε Ξερεις απο ποιο μαγαζι ? το εχει ανακοινωσει και με ξύλινη προσοψη που ειναι πολυ ομορφο. αν θες περιμενε να παρεις αυτο μια και καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, mandragoraSCR said: το εχει ανακοινωσει και με ξύλινη προσοψη που ειναι πολυ ομορφο. αν θες περιμενε να παρεις αυτο μια και καλη Προτιμω το μαυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Και αυτό λοιπόν είναι το Meshroom D λίγο πειραγμενο.... 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, dalain είπε Και αυτό λοιπόν είναι το Meshroom D λίγο πειραγμενο.... Πάντως και με αληθινό έντερο να έντυνες τους σωλήνες θα ταίριαζε στο theme. Ντάξει, τρομερός για άλλη μια φορά. Θα μπορούσε κάλιστα να είναι Marvel limited edition. Μπα όχι ειναι ακόμα καλύτερο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 36 λεπτά πριν, Grisos είπε Πάντως και με αληθινό έντερο να έντυνες τους σωλήνες θα ταίριαζε στο theme. Ντάξει, τρομερός για άλλη μια φορά. Θα μπορούσε κάλιστα να είναι Marvel limited edition. Μπα όχι ειναι ακόμα καλύτερο. Χαχα,σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου μηπως να κυκλωσεις τις αλλαγες στη φωτο γιατι ειναι "λιγο" πειραγμενο και δε το πιανω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, deafman είπε μηπως να κυκλωσεις τις αλλαγες στη φωτο γιατι ειναι "λιγο" πειραγμενο και δε το πιανω... Ε πρεπει να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου εγω αν δειξω το κουτι μου θα γελατε και δεν το βαζω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, panakos_thess είπε εγω αν δειξω το κουτι μου θα γελατε και δεν το βαζω ειδες γελαμε χωρις να μας το εχεις δειξει. οποτε δεν χανεις κατι να το δειξεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα