dalain Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Η αμηχανη στιγμη που το total black σου μου αρεσει περισσοτερο απο τα μπιχλπιδια που φτιαχνω εγω......Και θα στο ξαναπω...Ποσο ομορφη αυτη η καρτα σου! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dalain είπε Η αμηχανη στιγμη που το total black σου μου αρεσει περισσοτερο απο τα μπιχλπιδια που φτιαχνω εγω......Και θα στο ξαναπω...Ποσο ομορφη αυτη η καρτα σου! αν ηταν και 7900xtx θα ηταν ακομα πιο ομορφη το total black ειναι ευκολακι ρε δεν χρειαζεται κοπο ,αν και αν ηταν και μαυρη η καρτα θα ηταν ακομα καλυτερα Επεξ/σία 21 Ιουλίου από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 21 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε Πρώτο ποστ, για να δούμε κάτι απο τα παλιά! Project Hyperion Μου εβγαλες λιγο την ψυχη αλλα ναι,καλο εγινε! 36 λεπτά πριν, akoinonitos είπε αν ηταν και 7900xtx θα ηταν ακομα πιο ομορφη το total black ειναι ευκολακι ρε δεν χρειαζεται κοπο ,αν και αν ηταν και μαυρη η καρτα θα ηταν ακομα καλυτερα Μα αυτο ειναι το ωραιο,χωρις πολλα πολλα βγαινει ενα πανεμορφο αποτελεσμα Ειχα κανει παλιοτερα ενα κιαι ειχε βγει καλο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μου ηρθε σημερα το Dan Case A3 Με μια πρωτη ματια μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον και σχετικα ανετο.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι sff. Χωραει matx μητρικη και full atx τροφοδοτικο Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης απο την Lian Li με μονο μου παραπονο ,μεχρι στιγμης, το πλαστικο μπροστινο πανελ! Επεξ/σία 22 Ιουλίου από dalain 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου Τα πλαϊνά του είναι σίτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 22 Ιουλίου Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Τα πλαϊνά του είναι σίτες? Ναι ειναι mesh αλλα υπαρχει τζαμι που πωλειται εξτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 15 ώρες πριν, dalain είπε Μου ηρθε σημερα το Dan Case A3 Με μια πρωτη ματια μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον και σχετικα ανετο.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι sff. Χωραει matx μητρικη και full atx τροφοδοτικο Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης απο την Lian Li με μονο μου παραπονο ,μεχρι στιγμης, το πλαστικο μπροστινο πανελ! Ειναι μια αντιγραφη του AP201 της ASUS. Και προσωπικα προτιμω το asus. Και για το front panel που ειπες επειδη ειναι πλαστικουρα αλλα επειδη ερχεται με το πλαινο τζαμι μαζι οπως και να εχει περιμενω να το δω με 2 χ 360 ψυγεια σε custom loop xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου On 22/07/2024 at 16:41, dalain said: Μου ηρθε σημερα το Dan Case A3 Με μια πρωτη ματια μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον και σχετικα ανετο.Σε καμια περιπτωση δεν ειναι sff. Χωραει matx μητρικη και full atx τροφοδοτικο Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης απο την Lian Li με μονο μου παραπονο ,μεχρι στιγμης, το πλαστικο μπροστινο πανελ! Πόσο κόστισε; € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πόσο κόστισε; € Ας πουμε πως ήταν δωράκι...😉 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis han Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Intel inside😉 5 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Montech Air 903 Max από Δευτέρα θα ανεβάσω φωτογραφίες με τελειωμένο Blackout build , λένε ότι είναι βασιλιάς στο airflow σε τιμή κάτω του κόστους, 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τα κατάφερα και γω μετά από πολύ καιρό να φτιαξω ένα νέο PC. Σε αυτό το μέγεθος το ap201 μου αρέσει πάρα πολύ σαν κουτί. Βέβαια έκανα μια εμελκια, κόπηκαν οι βίδες του m.2 thermal guard της μητρικής και κόλλησαν μεσα στα standoffs. Νομίζω ότι ήταν πολύ σφικτά βιδωμενες ή δεν το πρόσεξα πολύ εγώ . Επεξ/σία 9 Αυγούστου από ltodd 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Και το δικό μου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 11 Αυγούστου Share Δημοσ. 11 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έχει εξαιρετικό airflow το κουτάκι και παίρνει μέχρι 180mm αεροψυξη και έρχεται και με fan hub, τους μαμά ανεμιστήρες δεν τους δοκίμασα, προτίμησα να βάλω Artic και είναι εξαιρετικά αθόρυβο μέχρι τις 1200rpm .Το Design τού βέβαια είναι outdated και η τιμή αγοράς Ελλάδα 90 ευρω χωρίς μεταφορικά + το vertical GPU Bracket δεν βολεύει για μεγάλες κάρτες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου από ICE-T 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα