PadPoet Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το βασικό μου PC είναι πλέον αυτό. 7700X σε custom ECO mode, 32gb DDR5 6000 CL30 τις οποίες σύντομα θα αναβαθμίσω σε 96gb, B650I Aorus Ultra μητρική, μια 3070m Frankenstein 8gb και μια Thermalright AXP100 full copper. To case είναι το XTIA XPROTO Mini Επεξ/σία 15 Ιουλίου από PadPoet 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου @PadPoet Ειναι μια ομορφια!! να το χαιρεσαι! και ωραιες φωτος μας τραβηξες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, PadPoet είπε Το βασικό μου PC είναι πλέον αυτό. 7700X σε custom ECO mode, 32gb DDR5 6000 CL30 τις οποίες σύντομα θα αναβαθμίσω σε 96gb, B650I Aorus Ultra μητρική, μια 3070m Frankenstein 8gb και μια Thermalright AXP100 full copper. To case είναι το XTIA XPROTO Mini Εγώ πάντως, πιο πολύ το background ζηλεύω παρά το PCακι σου, το οποίο, don't get me wrong, είναι κουκλάκι. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από Grisos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 5 hours ago, mandragoraSCR said: @PadPoet Ειναι μια ομορφια!! να το χαιρεσαι! και ωραιες φωτος μας τραβηξες Ευχαριστώ πολύ. Είναι ωραίο το XTIA case, πολύ ιδιαίτερο. Ψάχνω να βρω κάτι να του βάλω σαν ποδαράκια που θα το σηκώσει 1-2 εκατοστά ακόμα για να έχει αέρα από κάτω. 4 hours ago, Grisos said: Εγώ πάντως, πιο πολύ το background ζηλεύω παρά το PCακι σου, το οποίο, don't get me wrong, είναι κουκλάκι. Χαχα, στο μπαλκόνι είμαι. Πλέον έχει τόση ζέστη που θα γίνω καρβουνιστός αν βγω εκεί έξω τέτοια ώρα. Θενκς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 34 λεπτά πριν, PadPoet είπε Ψάχνω να βρω κάτι να του βάλω σαν ποδαράκια που θα το σηκώσει 1-2 εκατοστά ακόμα για να έχει αέρα από κάτω. ριξε εδω μια ματια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε ριξε εδω μια ματια Σε ενα meshlicious που ειχα φτιάξει ειχα βάλει πομολα για ποδια Spoiler https://www.instagram.com/p/Ca5Bap7oZuL/?igsh=aWJlYjI2dzlyZXgx Επεξ/σία 15 Ιουλίου από dalain 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 39 minutes ago, mandragoraSCR said: ριξε εδω μια ματια Έχω τέτοιου στυλ ποδαράκια αλλά δυστυχώς δεν κάνουν γιατί ακουμπάει όλη η πλευρά κάτω. Ψάχνω να βρω κάτι σαν το πλαστικό προστατευτικό που έχει οι κάρτες γραφικών στην PCIe θύρα όταν τις αγοράζεις και το αφαιρείς πριν την εγκαταστήσεις αλλά σε πιο μεγάλο. Ιδανικά κάτι με καουτσούκ για να μην γλιστράει. 34 minutes ago, dalain said: Σε ενα meshlicious που ειχα φτιάξει ειχα βάλει πομολα για ποδια Hide contents https://www.instagram.com/p/Ca5Bap7oZuL/?igsh=aWJlYjI2dzlyZXgx Κορυφή απλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου Μία ανανέωση στο κουτί και στο setup. Σκεφτόμουν να το κάνω όλο λευκό, αλλά καθώς είχα διάφορα εξαρτήματα, αποφάσισα τελικά σε άσπρο-μαύρο. Επόμενο βήμα να αλλαχθεί η κάρτα και να μπει και εκείνη στο νερό! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου On 15/07/2024 at 00:32, PadPoet said: Το βασικό μου PC είναι πλέον αυτό. 7700X σε custom ECO mode, 32gb DDR5 6000 CL30 τις οποίες σύντομα θα αναβαθμίσω σε 96gb, B650I Aorus Ultra μητρική, μια 3070m Frankenstein 8gb και μια Thermalright AXP100 full copper. To case είναι το XTIA XPROTO Mini Δυνατός και ITXας ο Λουκάς. Όμορφο, μελετημένη setup δουλειά και καθαρή, minimal γραμμή. Καλό λιώσιμο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος24 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πρώτο ποστ, για να δούμε κάτι απο τα παλιά! Project Hyperion Επεξ/σία 20 Ιουλίου από Πέτρος24 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Πέτρος24 είπε Πρώτο ποστ, για να δούμε κάτι απο τα παλιά! Project Hyperion Ότι θα έβλεπα κι άλλον να βάζει το όνομά του για username, έτσι όπως το έβαλα εγώ προ αμνημονεύτων, δεν το περίμενα. Άξιοι, είμαστε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος24 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Κοντά 10 χρόνια πριν, ούτε ξέρω γιατί είχα κάνει λογαριασμό, ήταν πιασμένο το "Πέτρος" από σένα 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Οι άδειοι κουβάδες από κάτω παραπέμπουν σε photo shoot “Πριν-Μετά»; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιουλίου Share Δημοσ. 21 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Grisos είπε Οι άδειοι κουβάδες από κάτω παραπέμπουν σε photo shoot “Πριν-Μετά»; οχι απλα ειχα κατεβει να το φυσιξω με το κομπρεσερ του αερα και μονο εκει μπορουσα να το ακουμπησω για να κλεισω την πορτα Επεξ/σία 21 Ιουλίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα