Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, LouCi4er said:

Καλησπερα,μετα απο 10 σχεδον χρονια με τον 8320 και μια 290 η οποια μας αφησε χρονους λιγο πριν τον κορονοιο(ειχα πανω μια 5850),αποφασισα φετος να φτιαξω ενα gaming pc(και ας μην εχω ουτε δευτερολεπτο ελευθερο χρονο😂).Αρχισα να παιρνω τα κομματια ενα ενα απο τον Δεκεμβριο,3 απο αυτα (ψυκτρα,nvme,ram) τα πηρα απο το αειμνηστο jmc.Δεν μου εφτασε ενα κασκαντεριλικι,ηθελα και δευτερο,Πηρα μια ελαφρως μεταχειρισμενη Biostar 6700 XT απο το eshop η οποια ηταν ελατωμματικη,αναγκάστηκα και έστειλα πίσω στην Corsair καλό τροφοδοτικό νομίζοντας οτι εχει θέμα και μετα απο ενα σωρο εμποδια,μετα δακρυων και βασανων here we are:

Lian Li Lancool ii mesh type c,Asus Rog Strix B550-A Gaming,Ryzen 3600,Deepcool AK400,TeamGroup T-Force Delta DDR4 32GB 3600 RGB,WD SN850X 1TB,Sapphire RX 7900 GRE Pure,Corsair RM750.Δεν πηγα σε ΑΜ5 γιατι ξεκινησα για RX 7600 αλλα στην πορεια μας βγηκε 7900GRE.Ο επεξεργαστης πιστευω οτι δεν ταιριαζει,τον ειχα παρει οπως ειπα με σκοπο να συνοδευσει πολυ πιο αδυναμη καρτα,ασε που τον πηρα πολυ πριν αποφασισω τι καρτα τελικα θα βαλω.Ειχα παραγγειλει μαζι με την 7900 και εναν 5700X3D αλλα εγινε ενα μπερδεμα και μου τον ακυρωσε το μαγαζι.Σημερα που ηρθε η καρτα,την δοκιμασα στο Metro Exodus με τον 3600 και με ολα τερμα,η καρτα ηταν μονιμα στο 96-99% και ο επεξεργαστης στο ~45%.Επειδη αλλαζω σπιτι και ειμαι στο τρεξιμο,φανταστειτε εφυγα 2 ωρες πιο νωρις απο την δουλεια ωστε να προλαβω να τοποθετησω την καρτα και να την τεσταρω λιγο.Καποια στιγμη θα παραγγειλω και τον 5700X3D αλλα δεν πιστευω να τον βαλω στον υπολογιστη συντομα.Θελω να βαλω και τα δυο λευκα ανεμιστηρακια που εχω,ενα πανω και ενα πισω να φυγει ο μαυρος και πιστευω ειναι κομπλε μετα..Anyway,ανεβαζω και μερικες φωτο γιατι οπως λενε και σε ξενα forums pics or it didn't happen:

eJn2s0.jpg

b9luZ3.jpg

9LvXZb.jpg

XMzcir.jpg

eCqpSg.jpg

Ωραιος! Πολυ καλο συστηματακι , εναν 5700x 3d στην πορεια και εκλεισες.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πεντακαθαρο build. well done. αναμενουμε και update με τα καινουρια fans γιατι αυτο το μαυρο εκει πισω δεν συμφωνησε καθολου με το ocd μου. μεγειες

• Like 1

Σε ευχαριστω πολυ.Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι καποιες μικρο επεμβασεις εκτος των λευκων fans,θελω να παρω το Coolermaster vertical gpu kit καθως και να αλλαξω τα pcie με τα sleeved της Corsair.Τι ανωμαλια αυτη με τα pigtail pcie,δεν μπορω να καταλαβω,πως κρατιεμαι και δεν τα κοβω με το κοφτακι δεν ξερω.Σε καμια εβδομαδα που θα ερθουν καλωδια και vertical θα ανεβασω φωτο,το ελπιζω δλδ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Corsair 2500x white.  Από ότι φαίνεται θα χρειαστώ μητρική project white και τροφοδοτικό με άσπρα καλώδια.

IMG_20240623_111017.jpg

IMG_20240623_111005.jpg

IMG_20240623_110954.jpg

IMG_20240623_110944.jpg

Επεξ/σία από johnmt2
  • Like 9

1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Η μητρική ίσα που φαίνεται. Με τη gpu τί θα κάνεις?

Τώρα την πήρα είναι η manli gallardo 4070 ti super. Το θεματολογιο της είναι από το cyberpunk 2077 έχει και τα φωτάκια της. Λογικά θα την αλλάξω με τις καινούργιες nvidia όταν βγουν και θα πάρω καμιά άσπρη να ταιριάζει καλύτερα 

• Like 1

4 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Τώρα την πήρα είναι η manli gallardo 4070 ti super. Το θεματολογιο της είναι από το cyberpunk 2077 έχει και τα φωτάκια της. Λογικά θα την αλλάξω με τις καινούργιες nvidia όταν βγουν και θα πάρω καμιά άσπρη να ταιριάζει καλύτερα 

πως και δεν πηγες στο O11 mini?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

πως και δεν πηγες στο O11 mini?

Το είχα εξετάσει και εκείνο για αγορα. Αν και δείχνουν αρκετά όμοια μεταξύ τους, Το Corsair μου άρεσε περισσότερο αισθητικα και μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα σε μέγεθος components  εκτός της μητρικής 

Επεξ/σία από johnmt2
  • Like 1

13 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Το είχα εξετάσει και εκείνο για αγορα. Αν και δείχνουν αρκετά όμοια μεταξύ τους, Το Corsair μου άρεσε περισσότερο αισθητικα και μπορεί να φιλοξενήσει μεγαλύτερα σε μέγεθος components  εκτός της μητρικής 

Υπαρχουν λευκα extensions για τα καλωδια,αν εισαι ενταξει με το τροφοδοτικο μην το αλλαζεις.Η μαυρη καρτα ειναι ενα θεμα αλλα δεν επειγει κιολας,την αλλαζεις καποια στιγμη στο μελλον.Αν συμαζεψεις καπως τα usb και το 24πινο μια χαρα εισαι.

1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Υπαρχουν λευκα extensions για τα καλωδια,αν εισαι ενταξει με το τροφοδοτικο μην το αλλαζεις.Η μαυρη καρτα ειναι ενα θεμα αλλα δεν επειγει κιολας,την αλλαζεις καποια στιγμη στο μελλον.Αν συμαζεψεις καπως τα usb και το 24πινο μια χαρα εισαι.

Ναι το 24πινο θα πάει και θα βγει από την τρύπα ακριβώς δίπλα στη μητρική για να φαίνεται ποιο λίγο και τα άσπρα καλώδια usb-power on restart κτλπ θα τα δέσω όλα μαζί. Η κάρτα είναι προς το πράσινο με λίγο Μαύρο. Ήθελα ρε συ την asus tuf gaming white αλλά ζητάνε παράλογα πόσα. Και η aero ήταν νοστιμουλα αλλά αποφάσισα να μην πληρώσω κανένα καπέλο και πήρα την manli. Μέχρι στιγμής πολύ τίμια δείχνει.

Τροφοδοτικό έχω το be quiet 1200 platinum 

Προίκα από το mining 😂

• Like 1

Τροφοδοτικό είσαι κομπλέ,αν δεν είναι πολύ παλιό δεν το αλλάζεις.Καρτα εκτός του χρώματος που εμένα δεν με χαλάει και πολύ,σαν υλοποίηση δεν ξέρω τι λέει.Αν είναι καλή από θερμοκρασίες και θόρυβο την κρατάς μέχρι την επόμενη αναβάθμιση που θα σου πρότεινα να πληρώσεις το καπέλο και να πάρεις κάποια λευκή υλοποίηση.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...