Πέτρος Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Άντε, ας βάλω κι εγώ το ταπεινό κουτάκι μετά την εγκατάσταση της LF. Απόλαυση το 216, πάντως, στο πώς να βάλεις το ψυγείο με το αφαιρούμενο πάνω πάνελ+συρτάρι. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Άντε, ας βάλω κι εγώ το ταπεινό κουτάκι μετά την εγκατάσταση της LF. Απόλαυση το 216, πάντως, στο πώς να βάλεις το ψυγείο με το αφαιρούμενο πάνω πάνελ+συρτάρι. ετοιμο Πετρο 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ετοιμο Πετρο Κάτι υπαινίσσεσαι εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ετοιμο Πετρο fixed 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε fixed 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2 hours ago, Πέτρος said: Άντε, ας βάλω κι εγώ το ταπεινό κουτάκι μετά την εγκατάσταση της LF. Απόλαυση το 216, πάντως, στο πώς να βάλεις το ψυγείο με το αφαιρούμενο πάνω πάνελ+συρτάρι. 420? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε 420? Όχι, 360, μέχρι εκεί παίρνει το κουτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Α, την έχεις όρθια, βλέπω. Ξεκάθαρα για αυτό μου ρίχνεις fps. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Για τους γρήγορους της παρέας!!! 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, dalain είπε Για τους γρήγορους της παρέας!!! Τέλειο! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου @dalain Τωρα μιλαμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Και ενα μικρακι για το καλό!!! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Στις 28/2/2024 στις 5:24 ΜΜ, panzaxa είπε Αντε να βαλω και το δικο μου Αποδεδειγμενα απο τα διαφορα test, το καλυτερο airflow ειναι απο κατω/πλαι προς τα πισω/πανω. Ειδικα αν βαλεις και gpu θα δημιουργεις πολλους "στροβιλους" εσωτερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 40 λεπτά πριν, dalain είπε Και ενα μικρακι για το καλό!!! Αν δεν υπαρχει το υγρο στοιχειο δεν κανω λαικ 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα