CorsarioJoao Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Στις 14/1/2024 στις 3:59 ΜΜ, dalain είπε Φαντάζομαι πως και αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον για εσάς!!!! Project ''Azuma'' στο πανέμορφο TT Core P6!!! Μόνο σε εμένα φαίνονται λιγο περίεργα τα "βουνά "; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, CorsarioJoao είπε Μόνο σε εμένα φαίνονται λιγο περίεργα τα "βουνά "; Τι εννοείς οταν λες περίεργα; Το υλικό τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsarioJoao Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, dalain είπε Τι εννοείς οταν λες περίεργα; Το υλικό τους; Νομίζω ναι. Με ενοχλεί κυρίως το πάχος τους βασικά. Τι υλικό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έγινε δουλίτσα... πως γίνεται να μην αξίζει κάτι τα λεφτά του με τίποτα αλλά να γουστάρουμε ε?😁 Το extra PSU panel από τον κινέζο μας τα χάλασε λίγο γιατί έχει κάτι γράμματα στα ρώσικα(?)... αλλά δικό μου λάθος... έτσι το έδινε... έπρεπε να το'χα προσέξει και να του πω να γράψει κάτι άλλο...αλλά ο ενθουσιασμός βλέπεις! Spoiler Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Teddy77 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Έγινε δουλίτσα... πως γίνεται να μην αξίζει κάτι τα λεφτά του με τίποτα αλλά να γουστάρουμε ε?😁 Το extra PSU panel από τον κινέζο μας τα χάλασε λίγο γιατί έχει κάτι γράμματα στα ρώσικα(?)... αλλά δικό μου λάθος... έτσι το έδινε... έπρεπε να το'χα προσέξει και να του πω να γράψει κάτι άλλο...αλλά ο ενθουσιασμός βλέπεις! Απόκρυψη περιεχομένων @dalain το νου σου, θα σου κλεισει την γκαλερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teddy77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 36 minutes ago, Grisos said: @dalain το νου σου, θα σου κλεισει την γκαλερι Ε όχι, εντάξει. Ο φίλος κάνει κομψοτεχνήματα. Εγώ αγόρασα 5 πράματα και τα'βαλα μαζί 🤣 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Grisos είπε @dalain το νου σου, θα σου κλεισει την γκαλερι Ή θα εκθέτουμε μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Πριν μονταρω το Montech King 95 Pro ειπα να κανω ενα γρήγορο build ωστε να δω τις δυνατότητες του κουτιού.Το αποτέλεσμα νομίζω ειναι ικανοποιητικό!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Θα του ταίριαζε ενα Spiderman theme έτσι με κόκκινες λευκές ( ή και venom λεπτομέρειες επίσης ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Θα του ταίριαζε ενα Spiderman theme έτσι με κόκκινες λευκές ( ή και venom λεπτομέρειες επίσης ) Το κανονικό του όνομα πρέπει να είναι Ferrari 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Θα του ταίριαζε ενα Spiderman theme έτσι με κόκκινες λευκές ( ή και venom λεπτομέρειες επίσης ) 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το κανονικό του όνομα πρέπει να είναι Ferrari Προοριζεται για "One Piece" !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 16 λεπτά πριν, dalain είπε Προοριζεται για "One Piece" !!! Τα Fans ποια είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, dalain είπε Προοριζεται για "One Piece" !!! custom water θελω 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου μου αρεσει οταν ενα γρηγορο test build του @dalain ειναι πιο καθαρο απο τελικα builds. 💪 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandragoraSCR Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Τα Fans ποια είναι? αυτα με το φωτισμο περιμετρικα πρεπει να ειναι nzxt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα