Δημοφιλής ανάρτηση dalain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Η Powercolor μου εστειλε την ολοκαινουρια Red Devil 7800 xt και εγω εκανα οτι μπορουσα για να την ευχαριστησω!Project ''Omen" Φτιαγμενο ολο στο χερι με πολυ κοπο και μερακι! 39 12
Grisos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Ρε συ σοβαρα ελπίζω να βγάζεις καλά λεφτά από αυτό γτ το αξίζει η δουλειά που ρίχνεις. 2
D1mm1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dalain είπε Η Powercolor μου εστειλε την ολοκαινουρια Red Devil 7800 xt και εγω εκανα οτι μπορουσα για να την ευχαριστησω!Project ''Omen" Φτιαγμενο ολο στο χερι με πολυ κοπο και μερακι! Τρομερό..!! 1
nvidiafan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, dalain είπε Η Powercolor μου εστειλε την ολοκαινουρια Red Devil 7800 xt και εγω εκανα οτι μπορουσα για να την ευχαριστησω!Project ''Omen" Φτιαγμενο ολο στο χερι με πολυ κοπο και μερακι! Συγχαρητήρια φίλε μου, κομψοτέχνημα!! 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, dalain είπε Η Powercolor μου εστειλε την ολοκαινουρια Red Devil 7800 xt και εγω εκανα οτι μπορουσα για να την ευχαριστησω!Project ''Omen" Φτιαγμενο ολο στο χερι με πολυ κοπο και μερακι! Όχι ότι τα προηγούμενά σου δεν, αλλά εδώ έφυγαν σαγόνια (και κάτι σφραγίσματα). 5 1
ICE-T Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Lian Li Lancool 3 Black with Artic Liquid Freezer ii 420 χθεσινό Build ( για όποιον ενδιαφέρεται θα το δώσω το κουτί μαζί με την υδροψυξη , λίγο μεγάλα για τα γούστα μου 😁) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2023 από ICE-T 12
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 6/9/2023 στις 5:36 ΜΜ, dalain είπε Η Powercolor μου εστειλε την ολοκαινουρια Red Devil 7800 xt και εγω εκανα οτι μπορουσα για να την ευχαριστησω!Project ''Omen" Φτιαγμενο ολο στο χερι με πολυ κοπο και μερακι! Μάμησε απλά, παραγγελίες δέχεσαι αν θέλουμε κάτι custom και 'μεις ;
dalain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 @akoinonitos Ο σχεδιασμος των Nitro+ καρτων ειναι απιστευτος.Τοσο απλος αλλα πανεμομορφος....Την ζηλεψα λιγουλακι! 3
akoinonitos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dalain είπε @akoinonitos Ο σχεδιασμος των Nitro+ καρτων ειναι απιστευτος.Τοσο απλος αλλα πανεμομορφος....Την ζηλεψα λιγουλακι! Ισχυει ,πρωτη φορα που πηρα Nitro και εντυπωσιαστηκα ,πολυ Premium καρτα 3
nickol-us Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, dalain είπε ...Την ζηλεψα λιγουλακι! Είπε ο άνθρωπος που του έστειλαν και έστησε ⇊⇊⇊ Στις 6/9/2023 στις 5:36 ΜΜ, dalain είπε Παίζεται με τον πόνο μας εδώ μέσα μου φαίνεται... 😂😂😂
dalain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο καιρό ειχα στήσει στο ίδιο κουτί (Raijintek Paean C7) ενα σύστημα με μια aio..... Έγινε μια μικρή αλλαγή απο τοτε και ιδου το αποτέλεσμα!!! Λίγο ξύλο σκαλισμένο, λίγος χαλκός για την τσαχπινια και καθόλου φωτάκια!!! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2023 από dalain 22
Grisos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Νταξει για wallpaper ειναι οι δουλειές σου. Αλήθεια youtube channel τύπου GGF Events έχεις; 1
dalain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, Grisos είπε Νταξει για wallpaper ειναι οι δουλειές σου. Αλήθεια youtube channel τύπου GGF Events έχεις; Σε ευχαριστω φιλε μου! Δυστυχως (γιατι θα ειχε καποιο ενδιαφερον) ή ευτυχως (γιατι θα μου ετρωγε πολυ απο τον ελαχιστο ελευθερο χρονο που εχω) δεν εχω καποιο καναλι....Ενα insta μονο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα